Zaklopaca

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Zaklopaca
Proverio na Geosrbija, OSM, G-maps... Petlja se nalazi u Zaklopači, tj u K.O. Zaklopača, mada mislim da je izabrano ime Vrba zbog stranaca, jer je čitljivijeZaklopaca
Slično je i sa petljom V. Drenova. Nalazi se u KO Konjuh.Proverio na Geosrbija, OSM, G-maps... Petlja se nalazi u Zaklopači, tj u K.O. Zaklopača, mada mislim da je izabrano ime Vrba zbog stranaca, jer je čitljivije
Slično je i sa petljom V. Drenova. Nalazi se u KO Konjuh.
Kad bi mogli očekivati puštanje sledeće deonice? Pretpostavljam sa strane VB ka Čačku?
Nema logike da se petlje nazivaju po nazivima katastarskih opština jer bi u tom slučaju npr. Kruševac istok trebala da se zove petlja Bivolje ili gde već pripada.A još sličnije sa petljom Koševi.
Petlja se nalazi u Kukljinu, a novi kružni tok na magistrali se nalazi u Globoderu.
Јел то хоћеш да кажеш да се Катрга у склопу Моравског неће градити уопште? Ни са неким привременим прилазним путем?
Jedan covek rekao do kraja godine Vrba-VB, a sledece godine Preljina-Adrani i navodno do kraja godine i ostatak(Adrani-Vrba iliti Kraljevo-Kraljevo).Kad bi mogli očekivati puštanje sledeće deonice? Pretpostavljam sa strane VB ka Čačku?
KoševiMozda sam malo dosadan...a Petlja Kosevo? To je izgleda zaboravljeno...ne postoji a tu je...tuzna smo mi drzava...
Prolazio sam u nedelju uveče, radova nema, postavili su zaštitnu ogradu ispred KT ka KŠ... Možda ga samo šminkaju pa ako prođe, prođe. Veliko razočarenje, jer se u Kruševcu gubi 15-30 minuta samo na tranzit...Napisa neko skoro da se izgleda proširuje.
Mozda sam malo dosadan...a Petlja Kosevo? To je izgleda zaboravljeno...ne postoji a tu je...tuzna smo mi drzava...
Tu se pravi novi most.Krenuli su radovi u Sircu kod viseceg mosta. Dosta zemlje je nasuto ima masina mislim da su pocele neka busenja, sta god. Nije da se bas razumem
Most i dalje moze da se koristi, do kada ne znam.