Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Katrga između Kraljeva i Čačka. Nastavljeno asfaltiranje nakon što su Adrani i Miločaj završeni.

Katrga.jpg

Dakle problem je puno toga vezano za građevinsku dozvolu za sektor 6. Nadam se da se razume kakva je validnost dozvole koja ne sadrži ono što je zakonom propisano. Plus je dozvola tužena. Ovo se može sve proveriti u MGSI putem zahteva za pristup info. od javnog značaja. Kao i vezano za upravni spor protiv Ministarstva finansija.. Ako nekog zanima istina.

@Prolaz Ah ta Eksproprijacija, već sam na drugoj temi da jedino je isplaćen onaj koji nije dao da mu se udje u posed ili je blokirao mašine. Plaćaju po 20 Miliona po kilometru glavnom izvodjaču, putarinu vozačima, a za vas ništa, da vas vucaraju po sudovima...

O svemu što nama rade već dve godine, redovno je obavešten Zaštitnik građana. Tamo dostavljam i sve vezano za nepravilnosti oko eksproprijacije u opštini Čačak, sve što je javno dostupno. Za sada se ćuti.
Ali ne shvatam kako su ove ljude prevarili da im uđu na nepokretnosti za koja nisu isplaćeni.. Ne verujem da su i tamo ušli sa policijom.
Vi niste hteli da uzmete novac koji vam je nuđen od strane države i poreske što je ok,onda ste otišli na sud i ok sačekajte presudu a ne da se podržava blokada radova koja nikom neide u prilog idite ispred suda vlade predsedništva...

"Vuku" ljude po sudovima kada nema dogovora oko cene. Kod nas nema toga, jer taj dogovor ide tek nakon pravosnažnosti rešenja o ekspr..
Mi smo pokrenuli upravni spor protiv Mfin (drugostepenog) početkom 2023.g.. Ni na kraj pameti nam nije bilo da će neko da slaže u dozvoli da su parcele eksproprisane još 2021.g.. Od tada kreće pakao, mi tužimo i tu dozvolu, tj. MGSI. Ma ništa oni to ne poštuju. Ne verujem da svedočimo ovakvoj otimačini. I uništenju naše imovine.

Kod nas u opštini, mahom je sve rešavano još 2020. i 2021.g.. Zašto su čekali da mi pokrenemo ove sporove, ne znam. Ali sada neka to poštuju, a ne ovako na silu.
Uništili su nam put...Ne znamo ni kuda ćemo do javnog puta, ma kao da ne postojimo.

U čemu je tačno problem da se o ovome diskutuje na temi:

?

Tema je i napravljena upravo da bi se problematika skoncentrisala na jedno mesto i svi zainteresovani došli do pravih informacija. To bi svakako bilo svima u interesu.

U nekom trenutku ste samo pisanje prebacili ponovo ovde i intenzivirali offtopic.

U čemu je tačno problem da se o ovome diskutuje na temi:

?

Tema je i napravljena upravo da bi se problematika skoncentrisala na jedno mesto i svi zainteresovani došli do pravih informacija. To bi svakako bilo svima u interesu.

U nekom trenutku ste samo pisanje prebacili ponovo ovde i intenzivirali offtopic.
Aj možda i da ne nazovemo offtopic ali kao i ranije toliko je intenzivno i opširno da zaista nije realno (niti za bilo koga korisno) tu diskusiju voditi na temi gde je to deo priče a ne glavna tematika kao u gore pomenutoj temi koja je namenski otvorena upravo zbog toga.

Uuu, ovi uporedni snimci su ti pun pogodak.
Mogao bi na mesecnom nivou da izbacujes ovako uporedne snimke (ne cesce da bi mogli da primetimo razliku).
Da se razumemo, do sada je takodje sve bilo vrhunski ali kad nas razmazis sa ovakvim detaljima onda nemas pravo da nam prigovaras sto smo postali zahtevni... :)

Uuu, ovi uporedni snimci su ti pun pogodak.
Mogao bi na mesecnom nivou da izbacujes ovako uporedne snimke (ne cesce da bi mogli da primetimo razliku).
Da se razumemo, do sada je takodje sve bilo vrhunski ali kad nas razmazis sa ovakvim detaljima onda nemas pravo da nam prigovaras sto smo postali zahtevni... :)
Hvala puno 😀.

Vrh