Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Neka nova informacija iz Koridora Srbije da bi pocetkom aprila trebalo da bude otvorena petlja Kosevi...problem su bile dozvole i projekti...hit nad hitovima..ladno su sve to na toj lokaciji izgleda radili bez ikakvih dozvola...sramota za jednu normalnu drzavu...
e da je samo tu, nego je ipak došlo neko vreme, pa neće ljudi da potpisuju svašta

Када је реално да би могла бити завршена деоница до Адрана?

Trenutno rade asfalt i pripreme za asfalt od Adrana do Mrčajevaca, dalje od toga se nije ništa radilo. Očigledno idu na to da se prvo završi sve do Mrčajevaca pa onda da nastave dalje. Inače, danas bi trebalo da se radi asfalt kod petlje Adrani.

1000004419.jpg
Jutros krivina pre tunela u Vitanovcu, pogled na most u izgradnji.

Evo mala ekskluziva.

Ima tu posla i posla, daleko je jos do zavrsetaka, daj boze da bude do kraja godine, mozda samo neki deo, da li neko zna cemu ovo seckanje i negde pocet asfalt a negde ni trasiranje, neko preskakanje nigde reda. I da postavljena ograda na mostu na moravi i krenuli sa stubicima za bankine od mosta ka cacku

Najveći obim radova je trenutno kod petlje Adrani i kod mosta u Adranima, u tom delu se asfaltiraju obe trake. Inače a to me je malo začudilo je što se radi asfalt i u smeru ka Kamidžori. Do Mrčajevaca sigurno završavaju do leta a realno posle toga mogu da završe do Preljine bez problema. Dosta brzo ide sve kad ima radnika, svaki put kada odem je primetni napredak.

Do Mrčajevaca sigurno završavaju do leta a realno posle toga mogu da završe do Preljine bez problema. Dosta brzo ide sve kad ima radnika, svaki put kada odem je primetni napredak.
Provozao sam se biciklom do gradilišta, od postojeće petlje Preljina do nadvožnjaka preko magistrale u Preljini. Nisam podigao dron da snimim trasu jer se još uvek radi na stubovima, ima još dosta posla (pratiću pa kad bude vidljiv napredak snimiću). Gotovo cela ta trasa od 1200m je na stubovima, ima mali deo, možda 200m, gde se radi nasip. Dok ja naučim da vozim ovu zujalicu, verovatno ćeš ti, Vlad089, SrđanPrpa ili sergio_spector odraditi Preljinu pre toga. :);)

Provozao sam se biciklom do gradilišta, od postojeće petlje Preljina do nadvožnjaka preko magistrale u Preljini. Nisam podigao dron da snimim trasu jer se još uvek radi na stubovima, ima još dosta posla (pratiću pa kad bude vidljiv napredak snimiću). Gotovo cela ta trasa od 1200m je na stubovima, ima mali deo, možda 200m, gde se radi nasip. Dok ja naučim da vozim ovu zujalicu, verovatno ćeš ti, Vlad089, SrđanPrpa ili sergio_spector odraditi Preljinu pre toga. :);)
Ako treba neka pomoć javi se, možemo zajedno da odemo da snimamo.

Baš fino ide.... nije ni pola marta, a oni se lepo zaleteli... dosta će ovde biti urađeno ove godine, sigurno ne sve, ali većina sigurno da.

Vrh