Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Чини се да је већина дренаже урађена. Што значи да ризла и асфалт могу релативно брзо. Од брзине изградње споја са Милошем и петље Прељина зависи рок за завршетак до Адрана, мада ми је сасвим могуће да буде до августа следеће године. Ако реше наводни проблем са Србијагасом, онда и до Врбе може бити у истом року. Остаје само рупа Адрани- Врба...за коју још увек немамо довољно информација!

Malo informacija što se tiče petlje Pojate i petlje Preljina:
Izvođač je po projektu i ugovoru dužan da uradi uklapanje autoputa na postojeću petlju Preljina, da rekonstruiše petlju Pojate i da napravi odvojene trake.
Što se tiče novih petlji one nisu predmet Moravskog Koridora već odvojen projekat koji je u ideji tek od 2023.godine.
Znači prvobitno nisu ni bile planirane nove petlje već će se one graditi naknadno.
Tačan datum početka radova i kada će se raditi se ne zna, to je od mene iz razgovora sa šefom projekta.

Malo informacija što se tiče petlje Pojate i petlje Preljina:
Izvođač je po projektu i ugovoru dužan da uradi uklapanje autoputa na postojeću petlju Preljina, da rekonstruiše petlju Pojate i da napravi odvojene trake.
Što se tiče novih petlji one nisu predmet Moravskog Koridora već odvojen projekat koji je u ideji tek od 2023.godine.
Znači prvobitno nisu ni bile planirane nove petlje već će se one graditi naknadno.
Tačan datum početka radova i kada će se raditi se ne zna, to je od mene iz razgovora sa šefom projekta.
Ima ona izreka ,na čemu promelje vodenica to i ostane.

Pozdrav ljudi za sve😊
Jel mozete da mi objasnite gde ide put kroz sijace polje kraljevo?
od kruznog toka eko pumpe ribnice pa do kruznog toka kamidzora mosta,
gde prolazi?
Kada pocinju radovi?
Dali ce radovi poceti sada kada se auto put radi?
inace zivim u sijacem polju.
Hvala unapred😃

Pozdrav ljudi za sve😊
Jel mozete da mi objasnite gde ide put kroz sijace polje kraljevo?
od kruznog toka eko pumpe ribnice pa do kruznog toka kamidzora mosta,
gde prolazi?
Kada pocinju radovi?
Dali ce radovi poceti sada kada se auto put radi?
inace zivim u sijacem polju.
Hvala unapred😃

Screenshot_20241127_174816_Chrome.jpg

Искрено се надам да ће после наплатних кућица ставити ограду или разделно острво. Јер овако будале без проблема могу на АП у контра смеру. Што смо већ виђали ...

Искрено се надам да ће после наплатних кућица ставити ограду или разделно острво. Јер овако будале без проблема могу на АП у контра смеру. Што смо већ виђали ...
Upravo tako,razdelno ostrvo su uradili a rampe su im čak i predimenzionisane tako da bi ja ostavio 3 ulazne i 5 naplatnih i na Banji i na Trsteniku i analogno tome na Koševima i Drenovi a odradio eleastoodbojnu ogradu i ćao.

Na ovaj način ako stave samo čunjeve ili one lančiće vremenom ih pokidaju i posle se pojedinci okreću ispred rampe ili još gore neko ode u kontra smeru.

Trstenik.JPG

tldw:
- iz behtel-enke mu kažu da je autoput maltene spreman za otvaranje ali se čeka dozvola koridora
- zbog zabrane za dronove manje će snimati kad budu radili oko aerodroma, osim ako ne budu istovremeno radili na relaciji v banja - kraljevo
- planira da narednih dana ode do okoline čačka i snimi razgovore sa ljudima koji blokiraju izgradnju - blokade su od ~105 do ~108km i u pitanju je nekih 10ak domaćinstava

Upravo tako,razdelno ostrvo su uradili a rampe su im čak i predimenzionisane tako da bi ja ostavio 3 ulazne i 5 naplatnih i na Banji i na Trsteniku i analogno tome na Koševima i Drenovi a odradio eleastoodbojnu ogradu i ćao.

Na ovaj način ako stave samo čunjeve ili one lančiće vremenom ih pokidaju i posle se pojedinci okreću ispred rampe ili još gore neko ode u kontra smeru.

Pogledajte prilog 220988
Možda stave kao na naplatnoj kod Vrčina? Ovako nešto?
1000004339.jpg

Vrh