Pa ne, kad izmeste Moravu onda će praviti.Dakle prakticno ce da prave most na suvom a nakon toga da prokopaju novo korito ispod njega.
Pa ne, kad izmeste Moravu onda će praviti.Dakle prakticno ce da prave most na suvom a nakon toga da prokopaju novo korito ispod njega.
Pa ne, kad izmeste Moravu onda će praviti.
Тако су радили на Милошу у близини Лајковца,то је онај мост који сте назвали Ников мост јер сам стално извештавао са њега....Dakle prakticno ce da prave most na suvom a nakon toga da prokopaju novo korito ispod njega.
Počinjem da verujem da neko namerno ne želi da Kraljevo dobije autoput, da prosto želi da se ovaj grad toliko sroza da više niko neće želeti da živi u njemu.Na večerašnjem gostovanju u dnevniku RTS Predsednik izjavio da su bili na sastanku sa Behtelom i da će 14km do Vrbe biti gotovo do kraja godine a do Adrana i Preljine do Juna sledeće godine.
Prvi deo je realan, mada me brine kad on to izjavi, jer nijednom do sad nije pogodio.Na večerašnjem gostovanju u dnevniku RTS Predsednik izjavio da su bili na sastanku sa Behtelom i da će 14km do Vrbe biti gotovo do kraja godine a do Adrana i Preljine do Juna sledeće godine.
Upravo to. Oni su posle Kruševca, forsirali Vrnjačku Banju, pa zatim Vrbu. Posle Kruševca, deonica Čačak-Adrani, je bila najpotrebnija.Štraftam po koridoru već izvesno vreme i nema teorije da me neko ubedi da ne mogu da završe do Preljine ove godine gledajući kakva im je dinamika. Razumem da u Preljini ima dosta posla ali i to je dostižno. Sa druge strane nama u Kraljevu je mnogo bitniji pravac Adrani -Preljina nego parče od Vrbe do Novog Sela koje realno neće mnogo da znači jer se i sad lagodno putuje magistralom dok sa druge strane magistralom od Adriana do Preljine u većini slučajeva je nemoguće preticanje a da ne pominjem Mrčajevce i minimum 20 min prolaska kroz selo.
Ма не само вама краљевчанима већ и читавом рашчанском округу и нама са Косова и Метохије. Али џаба сва је прилика..Štraftam po koridoru već izvesno vreme i nema teorije da me neko ubedi da ne mogu da završe do Preljine ove godine gledajući kakva im je dinamika. Razumem da u Preljini ima dosta posla ali i to je dostižno. Sa druge strane nama u Kraljevu je mnogo bitniji pravac Adrani -Preljina nego parče od Vrbe do Novog Sela koje realno neće mnogo da znači jer se i sad lagodno putuje magistralom dok sa druge strane magistralom od Adriana do Preljine u većini slučajeva je nemoguće preticanje a da ne pominjem Mrčajevce i minimum 20 min prolaska kroz selo.
Mislim da finansije nisu problem...projekat gde se izdvaja najvise para po km je upravo Moravski koridor. Pre je da izvadjaci nisu procenili koliko im treba masina i radnika plus neke blokade...ceo koridor se finansira iz kredita...povlaci se od stranih banki po potrebi finansiranja...do sada je potroseno 200mlrd...pa izracunajte dal su problem finansijeIskreno i mene iznenađuje rok za Adrani - Preljina sledeća godina u junu. Bio sam ubeđen da će biti kraj godine. Ovde na forumu znamo da od marta do decembra urade dosta posla, bar do sada. Evo sad su nagazili, mislim da nije da fizički ne mogu, tj da im fali više vremena, mislim da je u pitanju finansijska strana, tj da vlast preusmerava sredstva za druge, njima bitnije projekte
200 milijardi? Na šta?Mislim da finansije nisu problem...projekat gde se izdvaja najvise para po km je upravo Moravski koridor. Pre je da izvadjaci nisu procenili koliko im treba masina i radnika plus neke blokade...ceo koridor se finansira iz kredita...povlaci se od stranih banki po potrebi finansiranja...do sada je potroseno 200mlrd...pa izracunajte dal su problem finansije