Šta je novo?

Moravski koridor E-761 / A5 Pojate - Preljina

Most preko Ibra u Ratini. Inače da dodam, nema više blokade radova u Obrvi.

Most Ibar.png

Да ли су тиме отклоњене све препреке?

• Sviđa mi se
Reagovanja: SCS
Да ли ће сада наставити радове у Обрви, ако време дозволи или ће на пролеће да заврше тих неколико километара ?

Да ли ће сада наставити радове у Обрви, ако време дозволи или ће на пролеће да заврше тих неколико километара ?
Danas je već bilo radova, ali dok se sam ne uverim ništa ne mogu da potvrdim. :)

A šta su gradili?
Nisu gradili nego su je već izgradili. Ta deonica od petlje Kruševac istok do mosta na reci Rasini je završena u potpunosti još pre nekih 2 meseca. Na žalost još nije puštena u rad, a zbog čega nije, verovatno se razlog može naći i u činjenici da je tek sada izdata građevinska dozvola. Ako je stvarno građena bez građevinske dozvole, a izgleda da jeste, onda me stvarno iznenađuje hrabrost onog koji je to dozvolio jer na toj deonici je bilo nekoliko "opasnih" i odgovornih radova kao što su npr. uklanjanje i izmeštanje energetskih kablova sa dalekovoda, izgradnja nadvožnjaka preko železničke pruge...

Reč Koridor je suviše jeftina za njihove poduhvate u zaduživanju.Da su ga nazvali Trans-Moravski-Planetarno-Kosmički-Digitalni put pa i nekako fiskalni savet da ga opravda :ROFLMAO:

Vrh