Hvala na snimku
@Glisok
Daj Bože da ovo puste do Nove godine da svane nama koji smo u tranzitu, ali i ljudima koji tu žive.
Danas sam prošao magistralom i zaprepastio sam se da, još uvek, postoje vozači kojima i dalje uspeva da prave kolone i da im nije problem da ih preteknu 3, 4 vozila zaredom, a da se ne zapitaju zašto je to tako i da li svojim delovanjem, tj vožnjom tako zapravo ugrožavaju bezbednost saobraćaja. Mogu da razumem da se neko plaši da vozi po ograničenju (80 km/h, a obično voze 50-70 km/h), misli da mu auto nije u najboljem stanju, štedi gorivo (upitno), ali ne mogu da razumem da ih nije briga da propuste kolonu i ponašaju se kao da su sami na putu i da zapravo krše zakon jer su po zakonu obavezni da propuste kolonu vozila. Zaista me zanima šta se mota tim ljudima po glavi u tom trenutku. Dolazim do zaključka da je uzrok toga što naša policija ne upravlja saobraćajem kako bi trebalo već služe samo za punjenje budžeta, snimanjem sa radarom iza krivine (vrzinari) i onda su ljudi u grču jer niko ne voli da plaća kazne. Zaista jedva čekam da se ovo sve otvori da može normalno da se vozi auto, jer postajem neurotičan na ovakav saobraćaj...