Šta je novo?

Mladjin novi stan

Док наш Млађа чека да се усели у своју нову гајбицу, ево једног вица који сам скоро чуо.

„Пише неки човек Деда Мразу своју жељу па каже, драги Деда Мразе, прошле године си узео и одвео на небо мог најмилијег певача Мајкла Џексона, мог најомиљенијег глумца Патрика Свејза и моју најомиљенију певачицу Фару Фосат. Овим желим да те само подсетим, да је мој најомиљенији политичар Млађан Динкић. Хвала ти у напред !“

Гага":1qerbkv6 je napisao(la):
Док наш Млађа чека да се усели у своју нову гајбицу, ево једног вица који сам скоро чуо.
Mlađa danas pravi žurku, puna 2 meseca kako uživa u novoj gajbi.

Гага":2jz4sc3u je napisao(la):

„Пише неки човек Деда Мразу своју жељу па каже, драги Деда Мразе, прошле године си узео и одвео на небо мог најмилијег певача Мајкла Џексона, мог најомиљенијег глумца Патрика Свејза и моју најомиљенију певачицу Фару Фосат. Овим желим да те само подсетим, да је мој најомиљенији политичар Млађан Динкић. Хвала ти у напред !“
Е људи, па овај Деда Мраз и није тако лош, ето испунио човеку жељу, па макар и на пола. Сасвим довољно.

На истој овој теми, а под "Смехотека" поставио сам текст о томе како ће изгледати Србија за неких 10-15 година. Интересантна шаљива прича али... Послао ми пријатељ пре извесног времена. Прочитајте.

Jel se meni čini ili je lokalna vlast nabavila novi vozni park u vidu nekih belih Mercedesa? Viđam ih dosta po gradu ovih dana, a u jednom od njih je bio Đilas. :O

A ja u Ikarbusu sa drvenim sedištima, ironije li.

Stari hit,kad sam jos bio u srednjoj i nisam ni kapirao o cemu se radi.Rispekt za pesmu :vops:

I meni duguje 983 eura.

Vrh