Po planu, zgrada ''oživljava'' 1.1.2010.Urbanista":2jjnygxy je napisao(la):Uh, rekonstrukcija nije najsrećnije ispala ali budimo zadovoljni! Fasada nije skandalozna poput Hrama. Malo ima ruski šmek ali dobro...
Nego, čuo sam da je sudstvo u haosu, da se premeštaju, preseljavaju, spajaju, dele... Možda je to razlog neaktiviranja ove zgrade...
A možda nije prošla tehnički prijem?!
Onda put pod noge pa u istočnu Srbiju...mada ne moraš ni tako daleko.Archangel":282zmclz je napisao(la):Ja bih voleo da vidim neku noviu gradnju koja bi mogla biti inspirisana tim korintskim stubvima ili ovim jednostavnijim, dorskim, jonskim
Pa ono, kad nakacis klimu na svaki prozor na nekoj blokovskoj zgradi na NBG, i ne primeti se...stavise uklopi se, pa izgleda kao da je to bio deo originalnog projekta. Kocka ovde, kocka onde, isto ti dodje...zhaba":37iypkqp je napisao(la):Vucko nemoj tako! Ispasce da ne postoje novije fasade koje imaju neku vrednost. Nemo da ljutis!!!
Nema ljutnje,samo mislim da ako se ne postuju stare ne mogu se ni nove fasade postovati.zhaba":28k8o072 je napisao(la):Vucko nemoj tako! Ispasce da ne postoje novije fasade koje imaju neku vrednost. Nemo da ljutis!!!
Ja licno mislim da ova nova rekonstrukcija i nije tako lose ispala (ne ulazim u detalje revitalizacije fasade). Cini mi se da je kompoziciono vrlo odmereno projektovana.