Šta je novo?

Minibus

Gahahhah, 'ajde što su minibusi plavi kao policijska vozila, ali atmosfera je nešto specijalno, ušao danas u 24ku. Najbolje putovanje u Bg-u ikada.
Od 25. Maja do Trga samo jedna žena jednu stanicu, imao ceo kombi za sebe + muzika. 🤓

zavidim ti. Kakav je u vožnji? Moram da se provozam jedan dan.

U principu sve kako je napisano već, mana mu je menjač mada je ovo bio nrki dobar vozač pa se nije toliko osećalo cimanje.
Problem jesu stajaća mesta, fazon 8 ljudi u špicu mogu da stoje van sedećih mesta.

Ali sam enterijer je neverovatno luksuzan, sedišta komforna, zavese, čak i neki plišani materijal na zidovima. Neko se gadno zeznuo sa konfiguracijom, mada svi koji putuju van špica neće imati problema sa gužvom barem.

Pa i ovi su klot za vozača, a sedišta su preterana za tu namenu. Bolje da su doplatili za dvokrilna vrata.

Da nije malo preterivanje?

1000048786.jpg

U principu sve kako je napisano već, mana mu je menjač mada je ovo bio nrki dobar vozač pa se nije toliko osećalo cimanje.
Problem jesu stajaća mesta, fazon 8 ljudi u špicu mogu da stoje van sedećih mesta.

Ali sam enterijer je neverovatno luksuzan, sedišta komforna, zavese, čak i neki plišani materijal na zidovima. Neko se gadno zeznuo sa konfiguracijom, mada svi koji putuju van špica neće imati problema sa gužvom barem.
Nisi se vozio u banetovim na E6 da vidis sta je luksuz transproduktovi ni da prismrde njihovim krem fotelje bukvalno.

Ako postoji neka linija gde nema problema to je 24, jedina linija gde ti vozač kaže Dobar dan i Doviđenja, nikad nikakav problem sa vozačima nisam imao..
I onda se pojave ovakve likuše da blate čoveka koji samo radi svoj posao.

Inače, dotična je svojim bezobrazlukom totalno poremrtila red vožnje na liniji, svaka čast! 🥱

Čak je i bolja situacija nego kad su bili privatnici, čini mi se bolja realizacija polazaka i nema LUI koji žuri na noćni i Beobus koji čeka sat vremena na Dorćolu da bi ispao iz reda vožnje

Vrh