Данас добих ову електронску пошту
ALL ME fest NOVA SVEST
View this email in your browser
ALL ME NOVA SVEST festival ~ talas pozitivne promene u srcu Beograda
Jedinstveni festival u organizaciji Centra Novih Perspektiva i Mikser Housea, predstaviće u nedelju, 10. maja 2015, bogat i raznovrstan jednodnevni program koji će motivisati Beograđane da zakorače na put ličnog razvoja u cilju postizanja harmoničnog i zdravog načina života.
ALL ME NOVA SVEST festival je pažljivo kreiran kako bi omogućio ljudima da steknu prva praktična znanja na putu ličnog razvoja i tako započnu rad na sebi koji za cilj ima uspostavljanje psiho-fizičkog balansa i ispunjen, srećan život.
Posetioci će imati priliku da potpuno besplatno prisustvuju na šest razvojnih i motivišućih predavanja i praktičnih radionica koje vode eminentni stručnjaci, kao i da na bini posmatraju prezentacije različitih veština za negu tela i duha.
Zainteresovani će moći da saznaju:
Kako održati visok nivo svesti u toku dana (Nebojša Nedić), šta to znači vratiti se sebi i kako se izvodi meditacija na zvuk (Branko Kovačević i Srđan Gojković Gile), koja je uloga 7 energetskih centara u telu svakog čoveka (Tatjana Jevđović uz specijalne goste), kako su životna iskustva promenila poznatu spisateljicu i prvu srpsku blogerku (Žana Poliakov), koje su to tajne čišćenja organizma od toksina (Georgij Nazarov) i zašto je ljubav prema sebi jedini pravi lek (Margarita Milenković).
Na festivalu će se predstaviti više od 40 izlagača čiji se proizvodi i usluge zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu. To će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupe svi ljudi koji svoje poslovanje zasnivaju na visokim moralnim vrednostima i poštovanju prirode.
Za najmlađe učesnike pripremljen je dečji kutak sa organizovanim programom koji sprovode iskusni i edukovani animatori.
Festival će se održati u nedelju, 10. maja, u prostorijama Mikser Housea, u Savamali, sa početkom od 11h.
Cena ulaznice je 150din.
Pridružite nam se u nameri da pošaljemo talas optimizma i ljubavi ka čitavom društvu i planeti!
Dobrodošli!
Copyright © 2015 Nova Svest, All rights reserved.
Ovaj email je namenjen svim ljudima otvorenog uma i srca!
Our mailing address is:
Nova Svest
Belgrade
Belgrade 11000
Serbia
Add us to your address book