Meni je registracija istekla dan i par sati i dobio sam kaznu direktno od policajaca. Slučajno su otkrili jer su me zaustavili zbog vožnje bez sveta po noći. (Biko je u gradu, nije moj auto i ukkjučio sam poziciju)
Nadam se da je moje iskustvo (koje se inace desilo polovinom maja ove godine) po novoj metodi a ne suprotno. Jer ako je tvoje iskustvo kako je trenutno i ubuduce, barem je moje misljenje da je to bas bezobrazno. Nije u redu da jedan dan zaboravnosti kosta coveka desetine hiljada, sto bi bilo neizbezno barem u Beogradu gde su kamere na maltene svakoj raskrsnici. I slazem se sa tobom cak i da je kalendarski dan trenutno da je i to kratko, mislim da bi tri dana za jednu kaznu bilo posteno. Izvinjavam se ostalimaImamo potpuno suprotna direktna iskustva kolega motociklista, dosta se pisalo o tome iz sasvim prvog lica. Ako je u poslednjih nekoliko meseci promenjen modus operandi i sada je kako ti kažeš, to je logično i dobra je vest.
Čak i rezolucija od tog jednog kalendarskog dana je mislim proizvoljna, a meni lično deluje i ona previše sitna..
Uzima se najveća kazna odn za onu deonicu koju si najbrže vozio za nju ti pišu kaznu . Ostale neće .Mene vise interesuje ako ja na prvoj deonici prekoracim brzinu kretanja na primer prosecna mi brzina bila 139 to je kazna 1500din, da li mogu ostale deonica da vozim 190 i da time izbegnem kaznu od 20k
PS: Ne vozim 190, vise me interesuje da li sam nasao bug u sistemu
PS2: Ako za vikend bude lepo vreme eto novog snimka