Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Evo da se ubacim ja sa mojim voznim parkom
Imam ih već par godina, a čini mi se da sam obe dobio na nagradnim igrama, za najbolju sliku vozila...
Setra
Нису макете аутобуса, али је исто јако интересантно. Анимације градског превоза у Београду са неких линијама, углавном где су аутобуси.
Има доста на јутјубу:
Pre neki dan je bio tekst o tome i u blicu, a jako sam ponosan na to što su članovi mog drugog sajta "Balkan Simulacije" autori ove mape i linija. Zaista koliko god su mogli odradili su detaljno!
Svaka cast na igrici, bas sam bio prijatno iznenadjen kad sam pogledao snimak i video koliko ste isli u detalje. Jel ste koristili modele iz google earth-a?
Nisam autor mape, pripomagao sam sa fotografijama i sugestijama.
Autori su kreirali sve autentične objekte sami, deo sporednih objekata je korišten iz nekih ranijih mapi, koje su već bile dostupne. Nije što znam momke, ali sjajan posao su odradili
Nisu radili igricu, već mapu.
Igra je već postojala, oni su radili mapu, vozila, kolor šeme, redove vožnje, realan sistem bus plusa, itd itd.
Nešto oko 6 meseci, možda malo i više je trajala izrada mape koja je u realnim dimenzijama. Dakle svaka linija je dugačka kao i u stvarnosti
Autobusi se takodje posebno prave kao novi modeli.
Solaris je posebno preradjen za potrebe mape kako bi imali jedan potpuno autentican bus u igri. Vec su recimo uradjeni Ikarbusi Ik103, Ik112n, Ikarus Ik111 i Sanos s115.
Proces proizvodnje je dugotrajan i komplikovan, uskoro ce biti i mapa Novog Sada, takodje realna, da je malo jednostavnije verovatno bi bilo vise i modela i mapa
Верујем да је јако комплексан процес и свака част на ентузијазму. Е сад једна импресија јесу остала возила на улицама, колико сам приметио претежно Голф 2, Трабант и Meчка W124 што даје неки шмек 90их
Поздрав свима, нов сам овде!
Мало да и ја представим своје коње за трку! Нису чистокрвне макете зато што немају унутрашњост, али јесу папирни модели, верни правим возилима које свакодневно виђамо у Београду. Сваки сам ја сам исцртао, саставио и направио од папира и картона. Надам се да вам нећу досадити, имам 22 аутобуса тренутно (20 соло и 2 зглобна), 3 трамваја и једну композицију воза.
Извињавам се због малко лошијег квалитета слика, све је сликано са телефона (засад).
Ево прве три београдске макине које данас представљам, надам се да ће вам се свидети:
Упс, поткрала ми се грешка, ставио сам 2 исте фотке ИК-112Н и погрешио гар. број. Гар. број је 507, а молим модераторе да обришу дуплу слику и да уместо ње ставе ову, извињавам се.
Ripanjac, svaka cast!!! Odlicni su ti modeli, bravo za preciznost i strpljenje! Samo, imam jednu malu "zamerku". Pa gde ti je neka 405ica? Jeste da su u katastrofalnom stanju, i vizuelno i funkcionalno, ali makar simbolike radi... :wink:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.