Jeste bolje nego na terasi, ali svakako moraju da budu zamaskirane zbog budućih urbanističkih zahteva. Ne znam hoće li se čak odnositi i na starogradnju.A sto vam je to toliko bitno? Bolje da su ovako postavljene nego da su na terasi.
Jeste bolje nego na terasi, ali svakako moraju da budu zamaskirane zbog budućih urbanističkih zahteva. Ne znam hoće li se čak odnositi i na starogradnju.A sto vam je to toliko bitno? Bolje da su ovako postavljene nego da su na terasi.
Можда чак сијалице сијају без жица због близине трафоа?Luks u nazivu predstavlja svetlo, a ne luksuz
Можда чак сијалице сијају без жица због близине трафоа?
Dobio sam info da je ocekivano useljenje u lamele B/C krajem jula naredne god.Ima li neko informaciju iz prodaje sta je sa dinamikom izgradnje lamela B i C?
Hvala!Dobio sam info da je ocekivano useljenje u lamele B/C krajem jula naredne god.
A zna li se kad ce na 80% za A fazu?Danas sam saznao info da se pomera primopredaja za fazu A sa kraja godine na mart 2025. Navodno nije do njih nego do grada i prikljucenja na vodu i struju… Nemaju pojma kada u martu…
31.08. je receno da je 80% za fazu A dostignuto (slali su mejl sredinom septembra) i da kreditni kupci polako ulaze u proces sa bankama. Imaju dogovor sa Intesom i OTP za “povoljnije” uslove.A zna li se kad ce na 80% za A fazu?
Hvala!31.08. je receno da je 80% za fazu A dostignuto (slali su mejl sredinom septembra) i da kreditni kupci polako ulaze u proces sa bankama. Imaju dogovor sa Intesom i OTP za “povoljnije” uslove.
Ocigledno nisi upucen da ce sve klime morati biti sakrivene.Kamo srece da je svuda ovako.
A tebi ako odgovara spoljnu jedinicu mozes da stavis u dnevnu sobu da ti zgrada bude lepsa.
Tačno. Ali ja imam info iz prodaje da ce izvođač staviti maske za klime. E sad videćemo da li je tako kao što kažu... Ili ćemo stvarno sami finansirati...Ocigledno nisi upucen da ce sve klime morati biti sakrivene. Uputi se malo.
Posle ce stambena zajednica o svom trosku da finansira sakrivanje klima i izradu boksova i sta sve ne.