Dobro, onda kada neko uzme u temi o predlozima za gradske linije da stavi zaduženje nekog vozila da mi lepo napišemo da je to logično i da idemo dalje, jer izgleda da to bode oče samo nekolicini nas.
Ova tema se i jeste pretvorila u to šta je na kojoj liniji. Prelistajte poslednjih nekoliko strana teme i videćete. Ne sećam se kad se vodila poslednja ozbiljna diskusija o nečemu drugom osim o zaduženjima. A pratiti stotine linija sa 1,2 vozila i to koji je gbr koje vozilo je moguće samo ljudima koji se aktivno vrzmaju po prigradu godinama. Za ostale samo nema smisla.
Само сликачи који се не одвајају од окретница и возача могу да прате хиљаде и хиљаде гаражних бројева у секунди као да друга посла и занимања немају.
Upravo tako, takva tema realno ne služi ničemu. Mislim, možda je ono i imalo smisla, da tih nekoliko entuzijasta ima odvojen prostor koji će da zatrpava, ali opet, eto. ko će ga znati.Meni ceo način pisanja da se turi zaduženje vozila u prvu temu koja se klikne nema smisla ni logike
Meni je zaduženje vozila bitno za funkcionisanje gradskog prevoza taman koliko i vest da je u Sahari pala kiša.
Ili neko ko se bavi poslom vozačaСамо сликачи који се не одвајају од окретница и возача могу да прате хиљаде и хиљаде гаражних бројева у секунди као да друга посла и занимања немају.
Istina, al eto ja igrom slučaja znam za 80-90% prevoznika i vozila, ma da se to malo pobrkalo od kad su privatnici promenili brojeve.Возачи су нешто друго. А и исто нисте у обавези све да пратите.
Ne mogu da nadjem onu opasku o slikačima ali zna se o kojem postu pričam.Знам и ја није то проблем али не пратим гаражне бројеве и редовност то ме више не занима.
Ne vidim problem pisati koje vozilo se nalazi na kojoj liniji?iovako su teme mrtve naspram do pre nekoliko godina.
Pre mi je bilo interesantno listati svaku temu a sad nema ni volje ni želje,ode svet u pm izgleda.
Koje Citare će imati Lasta?Da li se zna na kraju koliko će zglobnih mercedes benz citara pripasti Lasti? Bilo bi mi drago da stave na 491 ili 581 za primer.
Хахаха важи да ће на 581, немају ни 10 полазака на линији, а буквално све ради глупа кобра 6440 коју не могу да смислим. Имбецили ретардирани не могу да поправе најновије зглобове 7905,7906 и 7907 испаде катастрофална набавка Ласте за бмц зглобове,још само чекам да чујем да су сва три сечена, а стара четири године!Da li se zna na kraju koliko će zglobnih mercedes benz citara pripasti Lasti? Bilo bi mi drago da stave na 491 ili 581 za primer.
ja sam se vozio inturom 70144 na 580. Tu je bila i jedna kobra na 580 čini mi se.Хахаха важи да ће на 581, немају ни 10 полазака на линији, а буквално све ради глупа кобра 6440 коју не могу да смислим. Имбецили ретардирани не могу да поправе најновије зглобове 7905,7906 и 7907 испаде катастрофална набавка Ласте за бмц зглобове,још само чекам да чујем да су сва три сечена, а стара четири године!
То је та Кобра која је стално на 581, 6440.ja sam se vozio inturom 70144 na 580. Tu je bila i jedna kobra na 580 čini mi se.