Šta je novo?

Lasta

Ластрин Ивеко је најбољи ако ћемо реално, можеш да обориш седиште баш доста скоро као да лежиш док у Стрелиним и Ластиним нема дугме за седиште.
Nema ni u Intourima koji su jako neudobni, naročito starija serija. Po meni je Iveco udobniji od Intoura i više bih voleo da su oni završili u Avali, a da su Intoure dali Mladenovcu kojem treba veći kapacitet. Ipak, ovde se gleda samo profit, a ne i zdrav razum.

Nema ni u Intourima koji su jako neudobni, naročito starija serija. Po meni je Iveco udobniji od Intoura i više bih voleo da su oni završili u Avali, a da su Intoure dali Mladenovcu kojem treba veći kapacitet. Ipak, ovde se gleda samo profit, a ne i zdrav razum.
bogami meni je iveco izuzetno neudoban. Jeste super, ali se sav ukočim od Obrenovca do B.Kose sa 860i. Da mi je da nadjem onoga koji je sklonio nove inture sa 860i. Lastrin Iveco je druga priča, jer je sa lagera i 2022.godište uvoz iz Češke.

I ovi Lastini su uvoz iz Češke. Greota za sedišta i raspored ali im je to najbolja kupovina posle SOR-ova...već imaju 70-80 hiljada km, kao da su juče izašli iz fabrike

Ja jos nisam video da soferke pucaju same od sebe, normalna pojava u saobracaju, na kolima a kamoli na autobusima koji su non stop u saobracaju. Jedino ako su losijeg kvaliteta, mozda tanje pa se lako rascvetaju prilikom udara kamena ili slicno. Pucaju i na otokarima, temsama. Stvar koja se uz osiguranje resava vrlo brzo...

Da mi je neko rekao da ću ovo videti na Šumicama pre jedno pola godine, ne bih mu verovao
IMG_2351.jpeg

Јуче на Басу, пише 493 на папиру. Пре неки дан сам ишао ка Младеновцу, који шарениш од аутобуса вози све на 493. Кобре, Ивеко, Темсе, Интоури, Отокари,црвено, плаво, шарено 🙄
Бар негде ситно да стоји Ласта, неће остати ни трага Ласти у будућности.
20250917_163527.jpg

Јуче на Басу, пише 493 на папиру. Пре неки дан сам ишао ка Младеновцу, који шарениш од аутобуса вози све на 493. Кобре, Ивеко, Темсе, Интоури, Отокари,црвено, плаво, шарено 🙄
Бар негде ситно да стоји Ласта, неће остати ни трага Ласти у будућности.
Pogledajte prilog 252174
У Обреновцу је Ласта збрисана само што им нико није јавио. Мислим да је 90% возила тамо замењено Стрелиним и да су остала 2 или 3 за превоз радника ТЕНТ-а.

У Обреновцу је Ласта збрисана само што им нико није јавио. Мислим да је 90% возила тамо замењено Стрелиним и да су остала 2 или 3 за превоз радника ТЕНТ-а.
Сорови из Обреновца су у авали, темсе претежно у Младеновцу

Vrh