Šta je novo?

Lasta

Изгледа да нису добили апарате за праћење нема их на апликацији уопште.

Јутрос је Ласта прескочила 3 поласка из Лазаревца
581Е у 7:50
581 у 8:00
581Е у 8:15
На крају дошла Ластра у 8:30.

Јутрос је Ласта прескочила 3 поласка из Лазаревца
581Е у 7:50
581 у 8:00
581Е у 8:15
На крају дошла Ластра у 8:30.
I sad nek neko kaže da li je bolje da dođe Berkhof u 7.50, a SOR LH12 u 8.15 ili da ih nema uopšte?
Slično kao GSP-u, i Lasti treba olabaviti starosnu granicu dok se ne sastave

I sad nek neko kaže da li je bolje da dođe Berkhof u 7.50, a SOR LH12 u 8.15 ili da ih nema uopšte?
Slično kao GSP-u, i Lasti treba olabaviti starosnu granicu dok se ne sastave
sad treba Lasta u inat da pošalje i Berkhof i Sor LH i Solaris Interurbino, i IK206 iz smedereva ako treba. Niko ih se ne boji više, pa ne treba ni Lasta. A ja da se pitam, ja bi izveo VDL futuru ili Temsu HD, pa da vidimo onda.;)

Poslednja izmena:
Ja ne smem sa sigurnoscu da tvrdim, rekao bih da Man - a #9310 salju Farkazdin / Sakule / Opovo.

Solarisa je 2 komada, rade Banat. da li je #9303 rashodovan?
Solaris 7500 od nedavno je član staropazovačke Laste (jedan od verovatno šest-sedam "ispravnih" autobusa). Čini mi se da je 9303 isto u Pazovi na groblju rashodovanih (jezivo je koliko je ostalo razbucanih buseva koja godinama trunu).
Imam utisak da će uskoro Strela (ili zajedno sa Master busom) da zaposedne lokalne linije po Pazovi i Inđiji, već po loklanim medijima najavljuju neki novi model ugovora JPP od strane opština...

Ne treba Streli ni Masteru Pazova, nema tu km. Zato i bacaju u Barajevo nove buseve jer ni jedan privatnik nece tamo.

Младеновац дефинитивно има зглобова али која логика да на 491 иде 8164, а на локал 7902 као сад нпр...

Младеновац дефинитивно има зглобова али која логика да на 491 иде 8164, а на локал 7902 као сад нпр.
U Mladenovcu na lokalu zglob najčešće ide za Krsnu (linija 4101) , a nekada je išao i za Kosmaj. Bolje bi bilo da sopotu daju makar jednog zgloba. Sve u svemu, Lastina logika.

9303 je bio ispravan, verovatno su ga namerno sje*******ali i bacili u rashod, kao i pre par godina sa 9305. Verujem da im nisu odgovarali. Kakvo namerno unistavanje unutar firme, ne trebaju im neprijatelji, sami ce sebe unistiti. Pazova je jeziva sad, garaza je prepuna.

Inače, jel bi bio moguć scenario da Lastra uzme sve polaske na 581(E), jer ovo sa Lastom postaje neizdrživo. Baš sam se danas vozio sa Lastrinim Otokarom Kent 8402 i bus je u veoma dobrom stanju, s obzirom da ima 700 hiljada+ na satu, a i higijena je na jako zavidnom nivou. I ono što je najbitnije, održe svaki polazak i ne preskaču stanice ka gradu (Čukarica, Sajam..), barem iz mog iskustva.

Јел отишла која нишка Темса у Обреновац?

7811 upravo na 493 a juce na 499.
9469 je bila juce ako se ne varam na 591/592.
8138 je u Obrenovcu evo ga na 860G.

Vrh