Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.594
Kao da nemaju druge pogone osim Barajeva. U Obrenovcu jedva krpe a ne daju nista
Kao da nemaju druge pogone osim Barajeva. U Obrenovcu jedva krpe a ne daju nista
čuo sam da su Avala i Mladenovac takođe dobili Temse. Već ih vidim na 581 i 491.Kao da nemaju druge pogone osim Barajeva. U Obrenovcu jedva krpe a ne daju nista
I sad nek neko kaže da li je bolje da dođe Berkhof u 7.50, a SOR LH12 u 8.15 ili da ih nema uopšte?Јутрос је Ласта прескочила 3 поласка из Лазаревца
581Е у 7:50
581 у 8:00
581Е у 8:15
На крају дошла Ластра у 8:30.
sad treba Lasta u inat da pošalje i Berkhof i Sor LH i Solaris Interurbino, i IK206 iz smedereva ako treba. Niko ih se ne boji više, pa ne treba ni Lasta. A ja da se pitam, ja bi izveo VDL futuru ili Temsu HD, pa da vidimo onda.I sad nek neko kaže da li je bolje da dođe Berkhof u 7.50, a SOR LH12 u 8.15 ili da ih nema uopšte?
Slično kao GSP-u, i Lasti treba olabaviti starosnu granicu dok se ne sastave
Ja ne smem sa sigurnoscu da tvrdim, rekao bih da Man - a #9310 salju Farkazdin / Sakule / Opovo.
Solaris 7500 od nedavno je član staropazovačke Laste (jedan od verovatno šest-sedam "ispravnih" autobusa). Čini mi se da je 9303 isto u Pazovi na groblju rashodovanih (jezivo je koliko je ostalo razbucanih buseva koja godinama trunu).Solarisa je 2 komada, rade Banat. da li je #9303 rashodovan?
Devojka ja mislim cak jedina zena vozac koji imamo ovde u BarajevuPozdrav malom smekeru za volanom Temse
U Mladenovcu na lokalu zglob najčešće ide za Krsnu (linija 4101) , a nekada je išao i za Kosmaj. Bolje bi bilo da sopotu daju makar jednog zgloba. Sve u svemu, Lastina logika.Младеновац дефинитивно има зглобова али која логика да на 491 иде 8164, а на локал 7902 као сад нпр.
Nije, nije. Mladic jedan je na fotografijiDevojka ja mislim cak jedina zena vozac koji imamo ovde u Barajevu
А Авала шипак наравно.7811 iz Obr u Mld