deka u akciji
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.05.2018.
- Pohvaljen
- 1.357
Postoji, tema je
Dobri. Dobra izolacija kada se zatvore sva vrata i terasa, maltene se nista ne cuje napolju od gradilista. Mi smo uzeli stan u lameli C ali smo gledali stanove u Lameli A, nismo mogli da vidimo nista u lameli C@Milijana Kakvi su vam utisci nakon gledanja stana?
Ne mogu jos da se vide stanovi u C, mi smo isli da gledamo neke druge stanove u lameli APoštovana Miljana, kao kupacu C lameli, da li Vas je neko obavestio da možete otići i pogledati stan ili ste sami insistirali?
Meni su na potpisivanju rekli da ocekuju da sve bude gotovo do kraja Novembra, mada sam ja zaracunao da ce ici do krajnjeg datuma kasnjenja (31.01.2026) da se ne bih razocaraoEvo par fotografija - nasipa se zemlja ispred lamela A i B, elektricari povezuju GRO, trafo (objekat u dvoristu) krece da se radi uskoro, ali jos nije doveden glavni napojni kabal od 35kV stanice, za sta sigurno treba 15-20 dana. Takodje, otklanjaju se primjedbe, pa po ovome, nije realna primopredaja prije decembra, po meni.
Sa kog sprata je ovo slikano?Evo par fotografija - nasipa se zemlja ispred lamela A i B, elektricari povezuju GRO, trafo (objekat u dvoristu) krece da se radi uskoro, ali jos nije doveden glavni napojni kabal od 35kV stanice, za sta sigurno treba 15-20 dana. Takodje, otklanjaju se primjedbe, pa po ovome, nije realna primopredaja prije decembra, po meni.
PetogSa kog sprata je ovo slikano?
Sta je ovaj zastakljeni objekat sa 2. slike?Evo par fotografija - nasipa se zemlja ispred lamela A i B, elektricari povezuju GRO, trafo (objekat u dvoristu) krece da se radi uskoro, ali jos nije doveden glavni napojni kabal od 35kV stanice, za sta sigurno treba 15-20 dana. Takodje, otklanjaju se primjedbe, pa po ovome, nije realna primopredaja prije decembra, po meni.
Silazak u garažuSta je ovaj zastakljeni objekat sa 2. slike?
Siguran sam da hoće. Sa druge strane, ulaz u garaže će biti regulisan samo rampom, tako da će svakako ljudi moći da ulaze kako žele. Makar sam ja tako shvatio, mada nisam pitao Gredu da li su planirali da stave rolo vrata koja bi se noću zatvarala.Nadam se da ce biti kontrolisan pristup tom stepenistu (tokeni/kartice).
U garazi je planirana i biciklana. Zanima me kako je u tom slucaju predvidjen pristup stanarima koji nisu kupili parking mesto. Prolaz pored rampe je jedna opcijaNadam se da ce biti kontrolisan pristup tom stepenistu (tokeni/kartice).