Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Pa da. Ali opet. Bilo bi bolje da kupci mogu u startu da promene nešto, nego posle, da prave izmene na skroz završenom stanu. Malo bzvz.
Kako god se okrene neko ce biti nezadovoljan.
Neko ko uzima kredit i uporedo placa i ratu kredita i kiriju nece bas biti zadovoljan da ceka dodatnih 1-2 meseca jer je X ljudi odlucilo da zeli drugacije plocice ili parket.
Posebno ne ako mu je OK materijalizacija koja se dobija :D
A i investitoru je lakse da limitira ponudu i ne razmislja o komplikacijama.

Po meni bi bilo bolje samo da je raznovrsnija bila ponuda / lepsa, tipa da su imali 4 varijacije, tu je vec dosta smanjena sansa da neko nece biti zadovoljan.

Kako god se okrene neko ce biti nezadovoljan.
Neko ko uzima kredit i uporedo placa i ratu kredita i kiriju nece bas biti zadovoljan da ceka dodatnih 1-2 meseca jer je X ljudi odlucilo da zeli drugacije plocice ili parket.
Posebno ne ako mu je OK materijalizacija koja se dobija :D
A i investitoru je lakse da limitira ponudu i ne razmislja o komplikacijama.

Po meni bi bilo bolje samo da je raznovrsnija bila ponuda / lepsa, tipa da su imali 4 varijacije, tu je vec dosta smanjena sansa da neko nece biti zadovoljan.
Naravno. Pa ni meni nije u interesu da se dodatno trošim i menjam keramiku. Eventualno ću u kuhinji gornji red promeniti. Ima tu i drugih rešenja, da se preko stavi obloga, ili kaljeno staklo... E sad za samu struju bi valjalo dodati izvode, bar za rasvetu i unaprediti. Slažem se da je izbor mogao biti veći, jer ovaj je baš loš. A što se kašnjenja tiče, oni svakako kasne. Verujem da većina kupaca ne bi ništa ni menjala.

Ove pločice deluju daleko tamnije i kao da nisu mat, u odnosu na one koje smo gledali kod njih u kancelariji. @Ateharh Pošto ste imali prilike uživo da vidite pločice, da li vam deluje da su to one iste koje su prikazane pri biranju pločica? (dodao sam sliku iz njihove kancelarije)

1752858003894.png
1752858249823.jpeg

Ove pločice deluju daleko tamnije i kao da nisu mat, u odnosu na one koje smo gledali kod njih u kancelariji. @Ateharh Pošto ste imali prilike uživo da vidite pločice, da li vam deluje da su to one iste koje su prikazane pri biranju pločica? (dodao sam sliku iz njihove kancelarije)

Pogledajte prilog 245132 Pogledajte prilog 245133
Da, to su te. I ja sam se iznenadila, mislila sam da su bež, a one su sive. Ja ih nisam uživo pre gledala. Ali jesu, to su te. Na većoj površini uvek izgledaju drugačije.

Da, to su te. I ja sam se iznenadila, mislila sam da su bež, a one su sive. Ja ih nisam uživo pre gledala. Ali jesu, to su te. Na većoj površini uvek izgledaju drugačije.
IMG_20250718_091651.jpg
IMG_20250718_091641.jpg
IMG_20250718_091638.jpg
IMG_20250718_091631.jpg

U većini stanova su one sive u sjaju sa šarom, jedva smo našli ovaj stan u kom su postavljene ove mat. I da mat su(to znači ne sijaju) iako imaju neku manju diskretniju paru.

Pogledajte prilog 245134Pogledajte prilog 245135Pogledajte prilog 245136Pogledajte prilog 245137
U većini stanova su one sive u sjaju sa šarom, jedva smo našli ovaj stan u kom su postavljene ove mat. I da mat su(to znači ne sijaju) iako imaju neku manju diskretniju paru.
Da, hvala puno na ovim slikama. Mi smo odabrali baš ove pločice, jer su delovale svetlo sivo i da će se lakše uklopiti u našu viziju kuhinje. Na ovim slikama meni deluju bežikasto/braonkasto, i kao da nisu mat. Mada sa slikama je uvek problem, sve zavisi do kamere, monitora na kome gledaš, post-procesuiranja, itd.

Pogledajte prilog 245132 Pogledajte prilog 245133
Kod njih su imali neko toplo belo osvetljenje pa zato izgledaju bež, ali ako u kuhinji uradite isto toplo belo svetlo isto će tako izgledati. Ove za kuhinju možda i nisu tako loše. Dosta su neutralne. One za kupatila obe opcije mi se ne sviđaju. Mogli su to malo bolje da ponude.

Da li je neko vec sa bankom dogovorio uslove kredita? Verujem da je sada ta tema vecini aktuelna. Pisite vasa iskustva, da se i mi pripremimo. 😅

Razmišljamo se o kupovini stana i interesuje me da li svaka lamela ima recepciju? Da li prilikom kupovine možete da birate pločice za kuhinju i kupatilo? Šta je sve uključeno u smart home sistem? Takođe me interesuje kako će izgledati park ispred lamela, šta je sve zamišljeno? Da li svaki stan dobija ostavu ili se to dodatno kupuje sa garažom? Hvala.

Razmišljamo se o kupovini stana i interesuje me da li svaka lamela ima recepciju? Da li prilikom kupovine možete da birate pločice za kuhinju i kupatilo? Šta je sve uključeno u smart home sistem? Takođe me interesuje kako će izgledati park ispred lamela, šta je sve zamišljeno? Da li svaki stan dobija ostavu ili se to dodatno kupuje sa garažom? Hvala.
Vecina ovih stvari je odgovorena ranije ali evo sazeto:

1. Za lamelu A su meni rekli da ce biti recepcija, par ljudi je reklo da im je receno da nece, tako da mislim da niko za sada ne zna tacno. Neke lamele imaju prostor za to doduse
  2. Zavisi, za prve 2 faze verovatno je to vec proslo jer su imali fiksne termine kada vas kontaktiraju da birate izmedju 2 varijante i za kuhinju i kupatilo, imate na prvoj stranici slike sto sam kacio varijacije a i na poslednje 2 stranice se vide slike nekih od varijacija
  3. Detekcija poplave u kupatilu i kuhinji koja gasi vodu, centralna kontrola klima koliko se secam (ili grejanja, ne drzite me za rec), master prekidac u hodniku koji gasi sve osim struje u kuhinji predvidjene za frizider. Ako sam nesto jos preskocio neka me dopune drugi clanovi :)
  4. Imate za sada samo rendere na sajtu:
    Tacan sadrzaj nije definisan ugovorom doduse
  5. Ne dobija se ostava, zapravo u svim ugovorima koji ne kupuju ostavu se odricete prava na koriscenje istih. Ostave se kupuju odvojeno a neke ostave jesu vezane za odredjena garazna mesta

Poslednja izmena:
Vecina ovih stvari je odgovorena ranije ali evo sazeto:

1. Za lamelu A su meni rekli da ce biti recepcija, par ljudi je reklo da im je receno da nece, tako da mislim da niko za sada ne zna tacno. Neke lamele imaju prostor za to doduse
  2. Zavisi, za prve 2 faze verovatno je to vec proslo jer su imali fiksne termine kada vas kontaktiraju da birate izmedju 2 varijante i za kuhinju i kupatilo, imate na prvoj stranici slike sto sam kacio varijacije a i na poslednje 2 stranice se vide slike nekih od varijacija
  3. Detekcija poplave u kupatilu i kuhinji koja gasi vodu, centralna kontrola klima koliko se secam (ili grejanja, ne drzite me za rec), master prekidac u hodniku koji gasi sve osim struje u kuhinji predvidjene za frizider. Ako sam nesto jos preskocio neka me dopune drugi clanovi :)
  4. Imate za sada samo rendere na sajtu:
    Tacan sadrzaj nije definisan ugovorom doduse
  5. Ne dobija se ostava, zapravo u svim ugovorima koji ne kupuju ostavu se odricete prava na koriscenje istih. Ostave se kupuju odvojeno a neke ostave jesu vezane za odredjena garazna mesta
Hvala Vam puno na detaljnim odgovorima da ne moramo da pretražujemo prethodne prepiske. Imamo sastanak oko kupovine stana sledeće nedelje. Da li možete da nam pomognete i što se tiče pogleda, na šta gleda koja lamela? Koja lamela ima pogled na dvorište, a koja na Green Line? Dvoumimo se gde da uzmemo stan da li u lameli D ili lameli E. Da li je počela izgradnja lamela E i F?

Hvala Vam puno na detaljnim odgovorima da ne moramo da pretražujemo prethodne prepiske. Imamo sastanak oko kupovine stana sledeće nedelje. Da li možete da nam pomognete i što se tiče pogleda, na šta gleda koja lamela? Koja lamela ima pogled na dvorište, a koja na Green Line? Dvoumimo se gde da uzmemo stan da li u lameli D ili lameli E. Da li je počela izgradnja lamela E i F?
Sve lamele imaju pogled na dvoriste zavisno da li uzimate stan koji gleda ka unutra kompleksa ili ka spolja.
Ovo vam je orijentaciono:

Screenshot 2025-07-19 at 16.49.55.png

Racunajte isto da vam je Green Line / Bulevar orijentacija je jugo/zapad a Airport Garden / Airport City je severo / istok, Roda je jugo/istok dok je Pupinova palata sever.
Poceli su lamelu E i F, imaju gradjevinsku i rade se garaze trenutno koliko ja znam, verovatno ce izaci iz zemlje u sledeca 2 meseca.

Cao, koliko kvadrata ima ovaj stan sto ste kacili zadnje slike, gde se povela diskusija oko boje plocica? Zanima me dimenzija te kuhinje koju ste slikali.
I da, i meni deluju jako tamno sivo, a nadala sam se svetlo bez plocicama.

Cao, koliko kvadrata ima ovaj stan sto ste kacili zadnje slike, gde se povela diskusija oko boje plocica? Zanima me dimenzija te kuhinje koju ste slikali.
I da, i meni deluju jako tamno sivo, a nadala sam se svetlo bez plocicama.
Ako mislite ovaj sa mat pločicama, ne znam. U taj stan smo ušli da vidimo samo boju pločica. A ostatak fotografija su iz stana koji je na uglu zgrade. On ima oko 120m2.

rekao bih da je malo usporila prodaja, makar po ovome sto se da videti na gredinom sajtu

Da li znate na šta će gledati Lamela D i da li će joj neki budući projekti zagraditi pogled? Bili smo u Gredi, ima popust samo do 01.08. koji važi samo za lamele E i F, 3% samo na onaj iznos što uplatite do tog datuma (minimalno morate da uplatite 40% iznosa da biste dobili popust).

Da li znate na šta će gledati Lamela D i da li će joj neki budući projekti zagraditi pogled? Bili smo u Gredi, ima popust samo do 01.08. koji važi samo za lamele E i F, 3% samo na onaj iznos što uplatite do tog datuma (minimalno morate da uplatite 40% iznosa da biste dobili popust).
Pogled koji gleda ka rodi ocekujte jos jednu novogradnju sa 1 ili 2 lamele iste visine.
Imate na prvoj strani moj komentar iz nekog urbanistickog plana gde su oznacene visine venca kako ce mozda izgledati blok u buducnosti. Doduse konkretan projekat jos uvek nije poznat.

Tako da jugo/istok orijentacija ka rodi jos jedan kompleks pa onda bulevar a ka IMTu odmah ce ici bulevar pa tu nece biti zaklonjen pogled ali bice bucnije.

Vrh