Svaka čast na uglovima snimanja i kvalitetu snimka! Sad se baš vidi koliko malo zelenila je u Airport Gardenu. Mogu slobodno da izbace Garden iz naziva.Evo snimka i iz vazduhaDanas sam bio u prolazu te sam opet snimio stanje u bloku.
Tara koncept, hrast, klasa selekt, zavrsna obrada invisibl, gospodara vucica ravanickaJel ima neko naziv modela/sifru parketa koji stavljaju u stanove?
Nema na cemu, ako sam te slagao to znaci da su i mene slagali na gradilistuAha vazi, hvala ti.
Snabdevač parketa je promenjen, sada je to Tara Concept.Hahah verujem da ti ne bi rekli pogrešno.
Ono sto je mene zbunilo je da na spisku materijalizacije stoji ovo:
Pogledajte prilog 234123
Mada moguce da su u medjuvremenu promenili proizvodjaca.![]()
Mislim da svi su svesni da je ovaj kraj aktivno gradiliste, pricali smo od pocetka teme i svakih par stranica opet rekao bihPozdrav svima,
1. Ima li informacija o poslednjoj fazi, cene i strukture?
2. Bio sam da obidjem gradnju. Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.
btw Galekovic je bolji od Tara Concept (moje licno iskustvo)