Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Screenshot 2025-03-31 142940.png

Rekao bih da je to ovaj, zar ne? Ili mozda na sajtu nemaju sve. Jer ne pronalazim obradu "Invisible". :)

Nisam ulazio na sajt da proveravam, rekli su mi da je moguce zatraziti u salonu da se pogleda i uzivo, kaze se koji objekat oni dalje znaju sve.

Hahah verujem da ti ne bi rekli pogrešno.
Ono sto je mene zbunilo je da na spisku materijalizacije stoji ovo:

Screenshot 2025-03-31 144441.png

Mada moguce da su u medjuvremenu promenili proizvodjaca. 😁

Pozdrav svima,

1. Ima li informacija o poslednjoj fazi, cene i strukture?
2. Bio sam da obidjem gradnju. Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.

btw Galekovic je bolji od Tara Concept (moje licno iskustvo)

To oko gradnje piše i u ugovoru. (da će sigurno biti malo buke zbog radova).
Nažalost, kome to ne odgovara ne treba da razmatra opciju kupovine u ovom bloku.
Sa druge strane, Greda se pokazala kao jedna od najozbiljnijih firmi u ovoj oblasti. Gotovo sve do sada su završavali u roku.

Mene isto zanima poslednja faza, bio sam blizu kupovine u D lameli ka IMT-u ali možda je ta poslednja lamela koja gleda ja dvoristu najbolja opcija, taman će i dvorište da bude završeno pa onda i nije presudno šta je sa spoljne strane.
Koliko sam video odobrena im je gradjevinska dozvola.

Pozdrav svima,

1. Ima li informacija o poslednjoj fazi, cene i strukture?
2. Bio sam da obidjem gradnju. Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.

btw Galekovic je bolji od Tara Concept (moje licno iskustvo)
Mislim da svi su svesni da je ovaj kraj aktivno gradiliste, pricali smo od pocetka teme i svakih par stranica opet rekao bih :)

Na svim snimcima se to vidi, kome to smeta definitivno treba da se dva puta zapita da li da razmatra projekte ovde, sa druge strane kada ne bude gradiliste nece biti ni stanova ili ce biti dosta skuplji vrv.

Sumnjam da iko osim Grede trenutno zna strukture i cene sledece faze, ne bi me cudilo da je sve za po 100 eur skuplje od trenutne ponude jer je to poslednja faza

Vrh