Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Pa zapravo i ne bas. Stvar je nemara, postovanja tudjih para i odnosa prema poslu koji treba da se obavi.
  • Ista kolicina truda (mozda cak i manja) je bila potrebna da se te palete stave na odgovarajuce mesto - Nemar
  • Prilikom stavljanja/skidanja tih paleta, plocice mogu da se ogrebu, ostete i isprljaju. Nepravilno skladistenje i manipulacija materijalima utice na njihovo trajanje i kvalitet. Zamena ostecenih plocica kosta. Ugradnja ostecenih plocica znaci da se finalnom kupcu prodaje defektan proizvod, i ne dobija ono za sta je platio - Postovanje tudjih para
  • I taj radnik koji je postavio, i sef gradilista i project manageri i nadzor i arhitekte koji prolaze pored znaju da tako ne treba, ali su pokazali totalnu nezainteresovanost da isprave gresku. Takve stvari se na gradilistu koriguju odmah, i ne dozvoljava se uspostavljanje losih obrazaca ponasanja. Zbog takvih sitnica koja u zbiru cine krupnu stvar su nam gradilista prljava, nebezbedna i u dobrom broju slucajeva neefikasna - Odnos prema poslu
Na stranu (iako bi trebalo na prvom mestu) sto nije bezbedno, i sto neko u prolazu moze da ih zakaci, da padnu nekome na nogu, da se zabode neki ekser koji viri, itd.

Očiglednu stvar si morao da obrazložiš jer ljudi ne razumeju. Hvala ti na tome, neki će pročitati pa će možda drugačije razmišljati. Na žalost oni koji mogu moraće da edukuju one koji ne znaju do iznemoglosti kako bismo iskru profesionalizma i zdravog razuma očuvali do nekih boljih vremena - da se rasplamti. Ja se profesionalno bavim drugom oblašću ali svaki dan radim isto, pričam, pogotovo mlađima, da ovo kako živimo i radimo nije dobro i da nema veze sa politikom koliko nama samima...

Krenuli su da ubacuju Propelyst softver na sajt Grede za ovaj projekat:

Screenshot 2024-11-20 at 14.55.47.png

Screenshot 2024-11-20 at 14.55.15.png

Ocekujem da ce ga osposobiti do kraja sledece nedelje (ja sam slucajno nabo URL + sredio CSS da pogledam cisto slike / rendere).
Trenutno su ubacili samo A,B i C lamelu u softver, jos uvek nisu D ubacili.

Za kola nisam siguran, a za ulice kontam da su tu zbog prilaza kontejnerima(?)

Sad su i zvanicno pustili novu stranicu. Dosta stanova u prizemlju je izmesano u lameli C. Kao sto rece Extronics nema jos uvek lamele D sto me cudi jer se blizi kraj godine, a letos u Gredi mi rekose da ce dozvolu za E i F lamele traziti oko nove godine.

Poštovani pratioci Gredinih aktivnosti,

Obraćamo Vam se u ime GP Greda iz Valjeva, sa ciljem da poboljšamo komunikaciju i odgovorimo na sva Vaša pitanja i dileme. Zahvaljujemo Vam se na svim dosadašnjim pozitivnim i negativnim komentarima, savetima i sugestijama.

GP Greda Valjevo je na projektu Kvart64 investitor sa udelom od 75%, dok je lokaciju ustupila firma Grandstar, na osnovu čega je postala suinvestitor sa 25%. Greda je na ovom projektu takođe i projektant i odgovorni izvođač, kao i na svim svojim projektima.

Novi sajt je u završnoj fazi izrade i biće kompletiran narednih dana.

Hvala Vam na razumevanju.

Poštovani pratioci Gredinih aktivnosti,

Obraćamo Vam se u ime GP Greda iz Valjeva, sa ciljem da poboljšamo komunikaciju i odgovorimo na sva Vaša pitanja i dileme. Zahvaljujemo Vam se na svim dosadašnjim pozitivnim i negativnim komentarima, savetima i sugestijama.

GP Greda Valjevo je na projektu Kvart64 investitor sa udelom od 75%, dok je lokaciju ustupila firma Grandstar, na osnovu čega je postala suinvestitor sa 25%. Greda je na ovom projektu takođe i projektant i odgovorni izvođač, kao i na svim svojim projektima.

Novi sajt je u završnoj fazi izrade i biće kompletiran narednih dana.

Hvala Vam na razumevanju.
Sjajno je sto ste se pridruzili! 😀
Da li mozete da podelite trenutni procenat izgradjenosti za lamele A i B?
I kada se ocekuje pocetak prodaje lamela E i F?

Vrh