Šta je novo?

Kupovina nameštaja (kreveti, trosedi, fotelje, stolice, stolovi...)

sad si me ubedio da je kupim :D imam neku ponudu sa izpod cene tako da, nek ide zivot
Kaze mi devojka, ni ruznije stolice ali ni udobnije 😂
Proveri samo koja ti je velicina najvise odgovara da ne bi imao probleme kao Defke.

Odes malo do Nitea-e i posedis u par komada.

Kako danas zamišljam prosečnog forumaša...
ChatGPT Image 2025年4月15日 22_08_19.png

Sediste od Fiat Punto Sportinga ili Alfa Romeo 147 uzmes i odradis ga za vrhunsku stolicu za komp
Ja koliko se secam, sedista od kola su pravljena sa idejom da prosecan covek ne sedi u njima vise od 2-3h i samim time nisu pravljene sa ergonomijom u vidu vec oko komfora u tom kratkom periodu.
To sto su udobne kratkorocno ne znace da su dobre za donja ledja i da sedis u njima 8h dnevno.

Uglavnom precenjene stolice sa kilavim i nedovoljno dobro pozicioniranim naslonima za ruke i kod podesivih modela. Dobro oslanjanje laktovima i podlakticama je ključno kod dužeg sedenja pošto se time znatno umanjuje pritisak na L i S pršljenove.

Predlog za stolicu sa "mrežastim" leđima, podesivim nasloina za ruke, da naslon može da se zaključa (i da nije klimav) i da ima naslon za glavu (koji takođe nije klimav)?

Evo sta je chat GPT napisao

🪑 Preporučene stolice​

1. IKEA GRÖNFJÄLL

• Cena: 47.998 RSD
  • Funkcije: 3D podesivi nasloni za ruke, zakrivljeni naslon za glavu, sinhronizovani mehanizam sa zaključavanjem u 3 pozicije, podesiva dubina sedišta, lumbalna podrška.
  • Garancija: 10 godina.
  • Napomena: Pogodna za dužu upotrebu zahvaljujući ergonomskom dizajnu i kvalitetnim materijalima.stolicefotelje.rs+2IKEA+2Office Equipment Solutions+2

2. STANLEY kancelarijska stolica (AJ Proizvodi)

3. Radna stolica H Mesh (Ergohuman)

• Cena: 101.851 RSD
  • Funkcije: Potpuno ergonomski dizajn, mrežasti naslon i sedište, podesivi nasloni za glavu i ruke, sinhronizovani mehanizam sa anti-shock funkcijom, aluminijumska baza, gumeni točkići.
  • Napomena: Visokokvalitetna stolica namenjena korisnicima koji provode mnogo vremena sedeći i zahtevaju maksimalnu udobnost.Uredski namještaj i oprema za industriju+10stolicefotelje.rs+10minutshop.com+10

4. Kancelarijska lumbalna stolica (Minutshop)

• Cena: 10.890 RSD
  • Funkcije: Mrežasti naslon, podesivi nasloni za ruke i glavu, pneumatsko podešavanje visine sedišta, lumbalna podrška.
  • Napomena: Pristupačna opcija za korisnike sa ograničenim budžetom, ali bez mogućnosti zaključavanja naslona.stolicefotelje.rs+2minutshop.com+2Office Equipment Solutions+2

✅ Preporuka​

Ako tražite najbolji odnos cene i funkcionalnosti, IKEA GRÖNFJÄLL je odličan izbor zbog svoje ergonomije, dugotrajnosti i garancije. Za vrhunsku udobnost i maksimalnu prilagodljivost, Radna stolica H Mesh je idealna, iako po višoj ceni. Ako vam je budžet ograničen, Kancelarijska lumbalna stolica iz Minutshop-a može biti zadovoljavajuća opcija, iako sa manje funkcionalnosti.IKEAstolicefotelje.rsminutshop.com

Preporučujem da posetite prodavnice ili sajtove prodavaca kako biste isprobali stolice i proverili dostupnost. Takođe, obratite pažnju na garanciju i uslove povrata prilikom kupovine.Uredski namještaj i oprema za industriju+1Proizvodi za vaše radno mjesto+1

Ja ne bih kupovao stolice u IKEI. Sedim na jednoj hvaljenoj široko po internetu upravo i jedva čekam da je zamenim.

Ja ne bih kupovao stolice u IKEI. Sedim na jednoj hvaljenoj široko po internetu upravo i jedva čekam da je zamenim.
А ја баш супротно имам став.
Имам Маркуса ( вероватно на њега мислиш ) Радим од куће, и од када га имам никад нисам имао болове у леђима као са осталим столицама. И после 2 године са мојих 120 кг, и даље је као нова. Нигде не шкрипи не тандрче..

• Sviđa mi se
Reagovanja: Aes
А ја баш супротно имам став.
Имам Маркуса ( вероватно на њега мислиш ) Радим од куће, и од када га имам никад нисам имао болове у леђима као са осталим столицама. И после 2 године са мојих 120 кг, и даље је као нова. Нигде не шкрипи не тандрче..

Tako je, meni je Markus dosta pojačao probleme u leđima.

Moguće je da meni prosto stolica ne odgovara i da mi treba nešto agresivnije u lumbalnom delu.

Još jednom da ponovim savet, kada ste u prilici oslanjajte se laktovima i podlakticama na naslone za ruke.

Još jednom da ponovim savet, kada ste u prilici oslanjajte se laktovima i podlakticama na naslone za ruke.
Pa jel postoji neko ko to ne radi, meni po ceo dan budu na naslonima, cak sam i malo laktom udubio jastucic na levom naslonu posle par godina koriscenja 😂

Vrh