Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jesi jedva dočekao ili si šokiran? Šta se radi u Donbasu za to vreme?
Inače slam može da se dismantle ako ponudiš odgovarajući smeštaj... a to je više od kontejnera... a ljudi bi onda rekli a što meni grad ne da stan i tako u krug...
Као што се толерише и нпр. да деца предшколског узраста просе између аутомобила који чекају на Аутокоманди, технички гледано прелазе улицу где није дозвољено.
EU lljudska prava
Svako dete rodjeno na necijoj teriitoriji ima prava na to drzavljanstvo.
Video sam mnogooo deportovaniih avionima za Bgd mladih roma bez icega koj su rodjeni u Svapskoj pricaju Svapski a ne znaju Srpski.
Svabe im kupovale putne listove a dkp a on im ih izdavao na casnu rec samo da se ocistii Svabska od njiih. Eto sad im doslii ovii migranti.
Di su ta EU prava Sto tamo ne voze zaprege i ,,amfibije,, po ulicama
Mani me takvih usmeravanja
Nego hajde da nasi nadlezni pocnu da postupaju po postojecim zakonima jednako prema svima ilii da i mi skarabudjeniim amfiibijama i zapregama jezdimo slobodno ko i oni po Bg ulicama
Napisah da je svet surov za Rome... A i Nemci su deo sveta... i Francuzi kako je Došljak lepo primetio i Srbi, kako sam ja primetio... Dakle, slažemo se...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.