Hoteli blizu autoputa i železničke stanice nisu retkost, i to je hotel od tri zvezdice koje će, ne sumnjam, imati odličnu zvučnu zaštitu i klimatizovane sobe pa neće imati potrebe otvarati prozore. Ljudi koji će spavati tu neće ni osetiti da je tu autoput niti ih previše interesuje pogled napolju pošto i nemaju vremena za to.Cone":2ff196v9 je napisao(la):Svakako si u pravu za prednosti Starog Mlina,ali imajuci u vidu neposrednu blizinu autoputa i zeleznicke stanice stvaram sliku jednog bucnog i neprijatnog ambijenta,koji bi izbegavali i poslovni ljudi.Prihvatam cinjenicu da njihovi ljudi daju bolje analize,ali mi nije jasno sta taj hotel trazi na takvom mestu.Ne nalazim nikakve zamerke takvim hotelima,koji su stavise dobrodosli i potrebni Beogradu zbog neprestane gradnje poslovnih prostora,ali po meni nije prikladno da to bude 50-ak metara od autoputa.
Izvor: MTS MondoĐurić: Nisam Zekin, igraćemo na Marakani
Ponedeljak, 27. oktobar 2008. 10:37
Dragan Đurić je u subotu, na Skupštini FK Partizan, izabran za predsednika. Prethodno je bio "vršilac dužnosti".
U razgovoru za "Kurir" je izjavio da su mu dosadile priče da je "čovek Žarka Zečevića" i da se kao takav domogao funkcije u Humskoj 1.
"Treba jednom da stavimo tačku na tu priču vezanu za Žarka Zečevića. S njim imam korektan, ali ne preterano čest kontakt, i ta priča nema veze sa istinom. Nisam ja ni Zekin, ni Nenadov, Jokanov ili Ivanov čovek, ja sam samo svoj i ničiji više", kategoričan je Dragan Đurić.
Prvi čovek crno-belih je naglasio da za svoj rad neće imati materijalnu satisfakciju.
"U Partizan sam došao da pomognem, a ne da zaradim novac, i o tome nijednog trenutka nisam razmišljao. Kao predsednik radim volonterski i nemam nikakvih primanja, jer meni to ne treba".
Na subotnjoj promociji je jasno naglasio da je jedan od glavnih ciljeva izgradnja novog stadiona.
Đurić kaže da bi, kada dođe do izvođenja radova, Partizan mogao da igra evropske utakmice u komšiluku.
"To je projekat koji je Partizan odavno zaslužio. Mi imamo sve planove i samo čekamo odobrenje za početak radova. U toku izgradnje tog objekta ekipa će mečeve igrati u Zemunu, dok lično ne bih imao ništa protiv da evropske utakmice igramo i na stadionu Crvene zvezde. Naravno, bolje bi bilo da ekipe ugostimo na stadionu OFK Beograda, ali kako on ne ispunjava uslove, nećemo valjda ići u Beč", zaključio je Dragan Đurić.
извор Б92Bivši generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević, izjavio je kako ne namerava da kupi Partizan, kada se taj klub bude privatizovao.
Zečević je za "Sportski žurnal" rekao da akcije želi jedino u slučaju ako se budu delile bivšim zaposlenima u klubu. Zečević je izjavio i da je, iz razloga o kojima ne želi da govori, propuštena prilika da se počne sa izgradnjom novog stadiona i bivši generalni sekretar ’crno-belih’ smatra da do realizacije projekta neće doći u skorije vreme.
„Nemam nameru da kupim Partizan. Jedino želim da, ako se budu delile besplatne akcije, dobijem deo koji pripada bivšim igračima, funkcionerima i zaposlenima u klubu“, rekao je Zečević povodom spekulacija da namerava da postane vlasnik ’crno-belih’.
Bivši generalni sekretar Partizana osvrnuo se i ka nerealizovanom projektu novog stadiona Partizana, nagovestivši da su postojale opstrukcije zbog kojih do izgradnje nije došlo.
„U poslednje dve godine propuštena je velika šansa da radovi počnu. Projekat izgradnje nalazi se u Skupštini grada Beograda, nije realizovan, znam razloge, ali o njima ne bih javno da pričam“
Žarko Zečević smatra da izgradnja novog stadiona neće biti moguća u narednom periodu.
„Ne postoje izgledne šanse da se projekat o izgradnji novog stadiona realizuje u skorije vreme, svetska finansijska kriza reflektovaće se i na našu zemlju, biće teško izdvojiti novac za takav poduhvat“
Iz tvojih usta u Bozje usi :kk:mitadigimon":2wi725m5 je napisao(la):ali neka, kad-tad ce se i Partizan i Zvezda iscupati...
Kompleks stari mlin se projektuje da bude hotel sa 4+ zvezdice, sa konferencijskim salama i wellnes centromHomer Jay":3fjg1ndz je napisao(la):Stari mlin je biznis hotel sa tri zvezdice. Bed & breakfast fazon. ....
Ko je pametan, kupiće stan ovde, a ne u Belvilu. Šteta što ja neću biti u tržištu još par godina, a i imam veće apetite...Na južnom obodu kompaktne gradske teritorije Beograda, naslanjajući se istočno na Vukasovićevu ulicu i naselje Miljakovac II, na neizgrađenom zemljištu od oko 20 ha, od kojih 3 ha pripada Kompaniji KOLING, planirana je izgradnja potpuno novog stambenog naselja „Miljakovac III” kapaciteta oko 40.000 m2.
Lokacija za izgradnju ovog naselja ima odlične prirodne potencijale: nalazi se na izvanrednoj padini sa otvorenim vizurama prema Avali i Manastirskoj šumi. Sa istočne strane lokacije je zelenilo uz regulaciju Jelezovačkog potoka, sa južne je Manastirska šuma, a sa severne strane je planirani sportsko rekreativni centar (sada zelene površine) koji će, po realizaciji, povećati atraktivnost naselja.
U toku je izrada planske dokumentacije.