Šta je novo?

Karaburma - razvoj i ideje za budućnost

Za ljude koji su u prizemlju, pregrađivanje je jedino rešenje. Meni lično su ulazili na terasu, ukrali dva bajsa, posle toga krali odeću, čak i pakete vode...

Jednom je neki ludak uskočio na terasu, dok smo bili u stanu, pa se vadio kako je samo sedeo na zidiću terase...

Tako da neki vid pregrađivanja za stanove u prizemlju je obavezan.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Zna li se šta za Dragoslava Srejovića? Najavljivali su proširenje tamo do skretanja za Volginu, čak i da je kao Beogradput dobio posao, i sl. Trebalo bi da su gotovi radovi do sad, a ne da nisu ni počeli.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=872741#p872741:976tf8gk je napisao(la):
Zezeljko » Thu Aug 19, 2021 10:04 am[/url]":976tf8gk]Za ljude koji su u prizemlju, pregrađivanje je jedino rešenje. Meni lično su ulazili na terasu, ukrali dva bajsa, posle toga krali odeću, čak i pakete vode...
i ja sam odrastao u visokom parteru, ista priča. Dve sobe gledaju na ulicu tako da kad je leto, otvoreni prozori, a neko stane ispod i puši, meni puna soba dima, a beba spava pored. Trpezarija i terasa gledaju pozadi na nešto što smo zvali "dvorište". Terasu smo zazidali, ali sve jedno keva je zaključavala ta vrata uvek. Na prozorima noću uvek roletne (one stare drvene).
E sad, kad je pokojna keva pala i polomila se (vrata bila zaključana, dve brave + klasična reza (kako drugačije sama žena u prizemlju)) rođak i ja smo ušli kroz prozor, uz pomoć merdevina.
 
Vrh