Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Vidim skejt ekipa je već otkrila ovaj deking. Samo će da ga oštete i unište isto kao i na Slaviji. Dajte napravite ljudima normalne prostore za skejt od betona, i zabranite im da zaskaču drvene elemente.

Ovaj deking je plastikaner, a ne drvo, koje ne bi trpelo oštećenja od skejtovanja (ukoliko je odgovarajućeg kvaliteta, razume se). Skejterima ovde ipak nije mesto, slažem se. Treba im dati mnogo više prostora u celom gradu, svi bismo bili na dobitku.

I ja sam danas prosvrljao malo i pitao radnike koji zavrsavaju zidic, da li je ovaj deking deo Gvozdjare. Covek kaze: "Ne, nije deo kafica, nego platoa i nije predvidjeno za bastu bilo kog kafica"
Evo i od mene par slicica od popodne.

Ја сам скејтере виђао на Тргу Републике како се клизају на ивицама постамента споменика Кнезу Михаилу... Није ми јасно како може толико да их боли брига за очигледна оштећења која праве...

Mikie":14w6b7l8 je napisao(la):
Ја сам скејтере виђао на Тргу Републике како се клизају на ивицама постамента споменика Кнезу Михаилу... Није ми јасно како може толико да их боли брига за очигледна оштећења која праве...
To ti je taj mentalni sklop sa viškom energije, gde ih baš briga za okolinu, jer samo je bitno da oni rade ono što ih čini srećnim, a pritom vrlo dobro znaju da mogu tako, jer ih niko ne sankcioniše. Da ih neko tera da sa četkicom za zube očiste čitav prostor koji usvinje i unište, pa da onda ručno saniraju oštećenja, vrlo brzo bi se doveli u red.

Moze se posmatrati I iz drugog ugla da spomenik Mihajlu smeta skejterima, biljkama, drvecu, stajuci im na put :)

Skejteri su i Slaviju dobrano okrnjili i usvinjili, najviše po ivicama betonskih žardinjera i ograda.

Komunalci naravno to ne vide. Daleko im je sedište, čak 200 metara odatle. A i Slavija i Trg su baš onako zabačeni delovi grada, pa slabo zalaze tamo.

Ako nije basta kafica i ako ne posatve znak da je zabranjena voznja skejta, jasno je ko dan da ce za godinu dana sve biti izlomnjeno, a za dve godine opet zapisana deponija.

Prilozi

• 13756207-no-skateboarding-sign.jpg
    13756207-no-skateboarding-sign.jpg
    93,1 KB · Pregleda: 2.392
ja iskreno ne vidim funkciju ovog platoa osim za skejtere. Funkcija nije da nesto "bude lepo". mora imati neku svrhu. Mogli su stvarno da naprave onda nesto primereno za skejtere, pa makar da se taj cosak koristi za nesto, a ne za zapisavanje.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=748153#p748153:9pedllge je napisao(la):
Babyaardvark » 15 Jun 2020 12:57[/url]":9pedllge]Ako nije basta kafica i ako ne posatve znak da je zabranjena voznja skejta, jasno je ko dan da ce za godinu dana sve biti izlomnjeno, a za dve godine opet zapisana deponija.
file.php
Baš će ovaj znak da ih spreči da ne "obeleže" i prostor kod Gvožđare.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747180#p747180:2je39s77 je napisao(la):
Krstaja » Fri Jun 12, 2020 11:27 am[/url]":2je39s77]Ne znam da li mi se učinilo u brzini pošto sam bio u kolima, ali mi se onako u prolazu učinilo da se na ovom delu dešava nešto slično kao i sa Trgom i da su se kocke već pokrivile.
file.php

Prolazio sam opet za vikend i obratio pažnju, definitivno su kocke na ovom prelazu preko šina počele da propadaju, dosta ih je uleglo ili se iskrivilo.

Много шлепера и камиона пролази и даље туда.

Baš će ovaj znak da ih spreči da ne "obeleže" i prostor kod Gvožđare.

Naravno da nece, zato i mislim da bi basta kafica bila jedino odrzivo rsenje. Znak bi svakako trebalo postaviti

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=748174#p748174:3f76rzqk je napisao(la):
Дошљак » 15 Jun 2020 14:01[/url]":3f76rzqk]Много шлепера и камиона пролази и даље туда.
I još jednom se pokazala sva "stručnost" u funkcionalnom smislu kolovoza. Mada nisu se ni sa trotoarom baš nešto proslavili (mislim na deo između kolovoza i "parka").

bas nema smisla...jel nije bilo bolje napraviti jedan krak od beton hale ka pesackom prelazu i pariskoj nego ovo...

bolje je pitanje gde ce baste kafica

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стаза на тротоару је сувишна и бесмислена.

Ja mislim da su to neki tajkuni razlupali preko noći. Znate na koje mislim. Zna se ko ovde voli da lupa trotoare i sabotira projekte.

Svašta, Djilas nikako da se suzdrži, mora sve da uništava oko sebe...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=748212#p748212:3q11c1wo je napisao(la):
astrodule » 15 Jun 2020 02:59 pm[/url]":3q11c1wo]Kuda ide ova staza?

Do druge strane pasarele?

slika je od onog Holanđanina u Beogradu sa Fejsa
file.php

Voleo bih da saznam ime i prezime genijalca koji je osmislio ovu stazu i eliminisao pešake sa trotoara. Čovek stvarno treba da bude mentalno zaostao, da mu nešto ovako padne na pamet. Imali su hiljadu mogućnosti, planirali, projektovali, radili godinama jedan deo Karađorđeve ulice i još ga nisu završili, a onda se neko setio da nema biiklističke staze u projektu ?!?

Mozda je ovaj objekat predvidjen za rusenje. Ipak svakako mislim da su podaci projektanta javni :)

Vrh