Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Upravo tako, baš sad - kada Karđorđeva treba konačno da oživi, prodiše i profunkioniše, da dobije pravi, široki trotoar kojim ljudi mogu da se kreću celom dužinom ulice...

Џаба то за тротоар када се не мења грађевинска линија тако да то отпада

Могуће је да је неки инвеститор, али кућа је била руина и пре тога, ништа се битно није променило. То да је парцела огромна то стоји...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634968#p634968:ks5xp909 je napisao(la):
dejjan » Ned Jun 30, 2019 12:49 pm[/url]":ks5xp909]
bullwye":ks5xp909 je napisao(la):
molim vas manje kukajte o politici. ovo ovde nije politicki forum. a znamo svi da je Infrastruktura u srbiji uvek bila losa i pre ove vlade i nije prvi put da smo imali poplave i nece biti zadnji put.

a da nije sve kriva kisa nego i ilegalno gradene objekte, ljudi koji bacaju smece gde ne treba i i i...svi znamo da smo i dosta sami krivi i ako treba i nas da krivimo. postali smo dezstvozkoje samo kuka...hocu sve i ocekujem da mi dezava sve da i posao i odstete i sve. zelite zapadni standard tamo bez osiguranje retko kada nesto dobijate.

ipak da skratimo ovo nije politicki forum zato molim vas ako zelite da kukate oko vlade ili opozicije ima dosta drugih foruma gde to mozete

Autoput na Novom Beogradu misliš da je ilegalno građen pa da je zato normalno da bude poplavljen, kao i veći deo te opštine???
Pa bravo, ti krivi sebe ako ti tako odgovara...
Eventualno, ako ti je država dala posao, možda se tu tvoja očekivanja zaista treba da završe.

bas to mislim zavere cim neko nesto kaze sta ne zelite da cujete drzava ti dala posao. nije ne brini

Jel si plaćen po postu pa ne vodiš računa o interpunkciji? Poruka u velikoj meri gubi na razumljivost ako je zbog nedostatka interpunkcije poruka konfuzna.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Oće neko da mi prevede , nikako da rastumačim šta piše.
Ni Google ne pomaže.

Što bi rekao Bajaga:

...pitao sam naucnike
carobnjake i lekare
dal' imaju odgovor za mene

Vodio ih sve na pice
konstutovo tarabice
i preturao razne knjige stare
i ako je bio smor
nisam naso odgovor...

Vlasnik Barake i ne haje za inspektore, prilepljena upozorenja, zabrane i pretnje zatvorom. Nalepnice i plastične trake izgleda idu direktno u đubre, a ogromna i skupa bašta se i dalje pravi punom parom.

Pogledajte prilog 12
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Požar nije uništio samo drvene delove zgrade. Ako je ovo stvarno podmetnuto, onda je to radio profesionalac. Čitava zgrada je praktično srušena. Mnogi noseći i pregradni zidovi, noseće metalne grede. Ovo je sada već pretnja po bezbednost i mora skroz da se sruši što pre. Delovi krova se i dalje dime.

Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1

Odlične fotografije!

Ta zabrana je bila relativno odavno, pa je spor u međuvremenu, očigledno, izglađen i sada bašta može još veća da bude. Deluje da nije samo bašta nego da će taj polu-trajni objekat moći i dobar deo zime da se koristi.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635068#p635068:3m38fk9f je napisao(la):
bullwye » Ned Jun 30, 2019 8:52 pm[/url]":3m38fk9f]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634968#p634968:3m38fk9f je napisao(la):
dejjan » Ned Jun 30, 2019 12:49 pm[/url]":3m38fk9f]
bullwye":3m38fk9f je napisao(la):
molim vas manje kukajte o politici. ovo ovde nije politicki forum. a znamo svi da je Infrastruktura u srbiji uvek bila losa i pre ove vlade i nije prvi put da smo imali poplave i nece biti zadnji put.

a da nije sve kriva kisa nego i ilegalno gradene objekte, ljudi koji bacaju smece gde ne treba i i i...svi znamo da smo i dosta sami krivi i ako treba i nas da krivimo. postali smo dezstvozkoje samo kuka...hocu sve i ocekujem da mi dezava sve da i posao i odstete i sve. zelite zapadni standard tamo bez osiguranje retko kada nesto dobijate.

ipak da skratimo ovo nije politicki forum zato molim vas ako zelite da kukate oko vlade ili opozicije ima dosta drugih foruma gde to mozete

Autoput na Novom Beogradu misliš da je ilegalno građen pa da je zato normalno da bude poplavljen, kao i veći deo te opštine???
Pa bravo, ti krivi sebe ako ti tako odgovara...
Eventualno, ako ti je država dala posao, možda se tu tvoja očekivanja zaista treba da završe.

bas to mislim zavere cim neko nesto kaze sta ne zelite da cujete drzava ti dala posao. nije ne brini
Mislim da sam uspeo da protumacim ovaj post:

Bas mislim na te zavere (,drzava ti je dala posao i to..) cim neko nesto kaze vi odmah ,,drzava ti je dala posao"... -Nije mi dala, ne brini... :lol:

Tekst procitajte bez zagrade ako Vam je jasan prvi deo jer ce se lakse razumeti. :lol: :lol: :lol:

Inace mogao si nesto pametnije da smislis... Jasno je da je grad kriv zbog toga i zaista to botovanje,tako je bilo i ranije (bla,bla,bla) ne moze vise da prolazi.. Mi smo glasali za njih (odnosno ja nisam, sacuvaj Boze..) da ne bude kao ranije vec da bude bolje... Prosla vlast je bila losa i zato je vise nema... Ova vlast nam se penje na glavu kako je prosla bila losa i to im je cela politika, dok im se sa druge strane rusi ceo grad. Nismo izbrali gradsku vlast da nam ispira mozak sa proslom, vec da uradi ono sto nije bilo dobro...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635194#p635194:1ht9n7ob je napisao(la):
varos kapija » Пон Јул 01, 2019 8:50 am[/url]":1ht9n7ob]Sinoc su opet dolazili vatrogasci zbog ove zgrade sto je gorela.
Значи неко хоће да је дотуче.

Ово има све карактеристике "случајног локацијског пожара" ...

Zgrada izgleda kao da je u njoj maltene eksplodirala bomba, iako je valjda u pitanju bio samo običan požar. Zar su zidovi bili tako slabi? Mogu li šmrkovi da sruše zid širine jedne i po cigle?

file.php

Da, međutim ovde nadležne službe ne pripadaju instituticjama sistema, niti su u službi građana.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635327#p635327:1cvsiry6 je napisao(la):
dejjan » 01 Jul 2019 03:34 pm[/url]":1cvsiry6]Da, međutim ovde nadležne službe ne pripadaju instituticjama sistema, niti su u službi građana.

Mogu oni to. Kao sto su slucaj Hercegovacka brzo i efikasno resili.

Ohohooo, lepo su je sravnili.
Jedva čekam izjave nadležnih organa.

A da... Nemaju komentar... ''Istraga je u toku''...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635289#p635289:1rx9fqn0 je napisao(la):
Zuma » 01 Jul 2019 01:51 pm[/url]":1rx9fqn0]Zgrada izgleda kao da je u njoj maltene eksplodirala bomba, iako je valjda u pitanju bio samo običan požar. Zar su zidovi bili tako slabi? Mogu li šmrkovi da sruše zid širine jedne i po cigle?

file.php

file.php

Verovatno su zidovi već ranije bili namerno oslabljeni, kao što su i namerno skinuti prozori.
E, Anastase, Karatino i Konstantine Jovanoviću, za koga ste vi toliko ulagali u znanje i kulturu, ali uzalud....

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635181#p635181:1ttds8gm je napisao(la):
Дошљак » 01 Jul 2019 07:59[/url]":1ttds8gm]Jeзиви примери дивљаштине.

Леп пример изнад онај што је поставио некакве шаторе код пруге изнад овог улаза за клуб и направио себи лепо наргила бар. Вероватно исти лик што и држи тај клуб испод Калемегдана

relja":3jy59omx je napisao(la):
Pre tačno 10 godina.

Primer koliko restitucija ume da bude mac sa dve ostrice, a cini mi se da je ovde bas to slucaj.
Iselili su stanare i njima nadoknadili novcana sredstva (jer i oni su imali vlasnicko pravo) i onda dodelili kucu coveku koji je pokrenuo restituciju koji se onda o njoj nije brinuo i eto tu smo. Mogli su njemu da daju pare a da ovi vlasnici ostanu. Kuca prezivela socijalizam, komunizam, rusenja zarad izgradnje vecih zgrada ali izgleda da naprednu vlast nece preziveti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je kuća zaista vraćena starim vlasnicima?

Sad da je zavod institucija a kao sto nije ne bi dao da se gradi nista drugo vec da se ista obnovi u potpunosti ...

relja":3cvvshr9 je napisao(la):
Da li je kuća zaista vraćena starim vlasnicima?
Evo bas sam sad uzeo to uzeo da proverim. Iako mi je ovo delovalo kao da je restitucija u pitanju u bazi podataka na sajtu agencije za restituciju se ne nalazi ova kuca.

Medjutim onda sam uzeo da pogledam ko je vlasnik zgrade i svi stanovi na delu parcele od 224m2 (1-2, 3, 4, 7) imaju istiog vlasnika: “Neratus ltd” o kom u apr-u nema podataka, a izgleda da je firma sa Kipra koja je 2009 htela da zida nesto u Pariskoj. (I vlasnik “stana” korisne povrsine 0m2 je opstina Stari Grad.)

Vlasnik dela parcele od 197m2 je Grad Beograd.
I vlasnik jednog dela parcele od 9m2 je neka zena.

Iskreno ovo deluje sve prilicno muljavo. Mozda i nije ukljucena trenutna gradska vlast u ovo ali prilicno sam siguran da nije u pitanju “slucajni pozar”.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh