Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Kod nas vec postoji institucija Služenja kazne kroz društveno koristan rad. Da li je moguce danpolicija nije u stanju da za 20 godina ne uhvati ni jednog jedinog zvrljaca, a imamo sigurno na hiljade izvrsenih vandalizama. Neka kazna bude 200 sati uklanjanja grafita , obuka na upravljanju aparatom za peskiranje....veliki deo problema resen

Био је ухапшен онај један што је жврљао трамвај, па се дигла бука како је то полицијска тортура.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=857488#p857488:19t9bzz5 je napisao(la):
Igor » Ned Jun 13, 2021 12:04 am[/url]":19t9bzz5]Pa dobro sad, to je radnja koja traje nije rekao da je spreman deking 8)
A dobro, koji metar dalje (bilo mi glupo njih da fotkam) bila su dvojica radnika koji su montirali neke sitne parčiće dekinga ispod tih šina, kao osnova, šta li. Tako da se nešto kao radi...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=857497#p857497:2h1t8u2r je napisao(la):
Babyaardvark » Ned Jun 13, 2021 1:01 am[/url]":2h1t8u2r]Kod nas vec postoji institucija Služenja kazne kroz društveno koristan rad. Da li je moguce danpolicija nije u stanju da za 20 godina ne uhvati ni jednog jedinog zvrljaca, a imamo sigurno na hiljade izvrsenih vandalizama. Neka kazna bude 200 sati uklanjanja grafita , obuka na upravljanju aparatom za peskiranje....veliki deo problema resen
Да,и само нек надлежни замисле колико би тиме попунили буџет,мада могли су то замислити пре 30 година.

Videh negde na Fejsu ili Tviteru da je deking malo izgoreo na jednom mestu. Da li je od pikavca ili namerno, ko će ga znati.

Pretpostavljam da od pikavca ne može, mada ako se zavuče neka prljavština, pa tu padne pikavac, svašta je moguće.

Можда је од бакље, била је ту близу бакљада Делија.

Mislim da možemo komotno da zaključimo da rekonstrukcija ovih 300 metara Karađorđeve ulice neće biti završena ni nakon 3 pune godine.
20210623_070315.jpg

20210623_070321.jpg

20210623_070317.jpg

Osim ovoga sa slika, Ima tu još posla oko trotoara i parkinga za autobuse. A kocke na tramvajskim bašticama su se raspale još prošle godine...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=859870#p859870:2r9p232a je napisao(la):
GOJE » Sre Jun 23, 2021 10:46 am[/url]":2r9p232a]
file.php

Dokle ce se tolerisati ovakvo trazenje slobode za Zunica? :notok:

Ima li ko nadlezan da skine ove grafite ili pak odgovara za njihovo ispisivanje???

Zna li se kad ce nastavak od Savskog trga do Brankovog mosta?
Ja koliko znam vec je trebao da pocne a sad se sve stalo.

verovatno tek kad se povežu savska i karađorđeva, da ne zaguše putanju na 2 mesta

Мислим да ће ту да чекају ону планирану саобраћајницу по укинутој прузи од моста до Херцеговачке да њом преусмере саобраај.

Poslednjih desetak dana je zatvorena bici staza. Rade se led trake u asfaltu i njima se oivicava pesacki prelaz od ulice do setalista. Ugradjene su svetiljke koje su polomljene ili pokradene i u funkciji su te koje su zamenjene, a one prvobitno ugradjene jos uvek nisu. Uradjene su svetiljke i oko spomenika, kao i u plocniku izmedju kapetanije i beton hale.
Poslednja fotografija ipak ne moze da docara koliko nema mozga taj koji je smislio led sveiljke u asfaltu. Kamera zatamni sliku, pa se ne vidi intenzitet svetla. Kad im se pridje na nekih 2m toliko zaslepljuju, da iza njih izgleda kao da je neko ugasio svetlo. Bas na mestu gde se ukrstaju biciklisti i pesaci i gde bi vidljivost trebalo da bude bolja, a ne losija.
Kod beton hale je slicno, jer negativno utice na vidljivost stepenika koji su razlicite visine i prakticno se ne vidi gde se zavrsava stepeniste. A i deluje kic.

Svetiljke uz stazu i spomenik pozitivno.
Svetiljke u podu negativno.

Nek jedu govna Žunić i majmun koji piše ovo svuda, je l bi prijavio neko Beokomu ili ko je već nadležan? Odmah je pored Brankovog mosta dole na šetalištu.

Prilozi

• E997FA2F-A823-455F-9A0A-A0BF8681DE82.jpeg
    E997FA2F-A823-455F-9A0A-A0BF8681DE82.jpeg
    44,8 KB · Pregleda: 2.600
Prošao sam pre neki dan na putu do kafića u Beton hali po danu i baš mi je nenormalno što celom dužinom od Brankovog nemaš hlad uopšte, i ovo drveća što ima su stavili sve uz bici stazu, mislim da je trebalo neki drvored staviti odmah uz ovaj deking a klupe malo iza ili između. Ovako je ono šetalište tokom leta neupotrebljivo veći deo dana, nema žive duše do uveče.

Зграда иза гардиста беше на месту Црвеног сигнала?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=862963#p862963:10vaji2z je napisao(la):
Дошљак » Wed Jul 07, 2021 7:17 pm[/url]":10vaji2z]Зграда иза гардиста беше на месту Црвеног сигнала?

Jeste i trebalo bi je po svaku opet podici

Danas sam prolazio preko šina u onom delu gde se ukršta automobilski saobraćaj sa tramvajima između Brankovog mosta i beton hale i video sam/osetio sam da su kocke oko šina prilično duboko potonule, plašim se da bi uskoro mogla oštrina sa šinama da krene da cepa gume

Vrh