Duleja
Advanced
Ozvaničiti prostituciju, srediti celu oblast zakonski, po holandskom ili skandinavskom modelu. To je jedna od retkih privrednih delatnosti u stalnom usponu, ono po čemu je naš grad baš vidljiv na turističkoj karti Evrope.
Duleja":sjg7m260 je napisao(la):Ozvaničiti prostituciju, srediti celu oblast zakonski, po holandskom ili skandinavskom modelu. To je jedna od retkih privrednih delatnosti u stalnom usponu, ono po čemu je naš grad baš vidljiv na turističkoj karti Evrope.
a sam bio dva puta u Beogradu i volim .Pravete lijepe zgrade s modernim dizajnom i s obzirom na rijekama, čiste ih, mi na Balkanu su malo neuredan i reći ti da su atrakcije su skupo ulaganje, ako nije dobro predomislio brzo bankrotirati., na nas što se dogodilo najveća atrakcija.dusan":rxrwgsuy je napisao(la):Mislim da Beogradu ne dostaje neki zabavni park, ne mislim na one ciganske vasare, vec nesto ozbiljnije... Ehh sanjam taj nesudjeni aquapark!!!
Duleja":yhckrng9 je napisao(la):Ozvaničiti prostituciju, srediti celu oblast zakonski, po holandskom ili skandinavskom modelu. To je jedna od retkih privrednih delatnosti u stalnom usponu, ono po čemu je naš grad baš vidljiv na turističkoj karti Evrope.
Duleja":2wzbqwpe je napisao(la):A da ne govorimo o reklamiranju naših ljudskih resursa, sa najvišeg državnog nivoa: "jeftina radna snaga i lepe žene". To je zvanična politika, naravno onih, koji od toga najviše profitiraju.
Дошљак":242bhpip je napisao(la):Замислите лепо легализује се проституција, све ок, наплаћује се порез, држава цвета, и онда вам се жена/мајка/ћерка/другарица/рођака пријави на биро, и они кажу "па знате, немамо посла за учитељице, али ево нови куплерај у Београду на води тражи сексуалне раднице, плата је до 3 пута већа него у школи".