Zar tu nije vozio beobus sa mazovima a shuttle liniju prvobitno banbus a sada transjug sa Ik112Le ex atp pančevo?Kolor šema je Subotica trans. Trans Jug (koji je kupio sutrans) vozi ugovorene vožnje na aerodromu.
Не иде на улицу, превози путнике из авиона до зградеSta vozi taj bus,koliko vidim nema tablice?
Novi Sad sam slikao u februaru 2024. vidi se datum, Niš je jesen 2023. a slika iz Bora je stara 10 godina.Kad si slikao ovo?
Ovo je okretnica Liman 1 - Štrand, tu terminiraju linije 1 i 8, linija 8 je u većini slučaja ful zglobna dok na 4 znaju nekad upasti i solo autobusi, najčešće u toku šihte koliko sam primetio i vikendom.Okretnica autobusa 4 na Limanu. To je jedini novosadski bus na kojem se sećam da sam video da voze zglobovi, mada ima i na njoj solaća. Najopterećenije linije 8 i 9 koje saobraćaju od Petrovaradina do Detelinare i Novog Naselja prolazeći kroz centar grada i sve Limane koliko se sećam su bile 100% solo i vožnja u njima je bila horor.
Pogledajte prilog 247371
Koliko se ja sećam, ovo sam slikao na Limanu 4. Vozio sam se gradskim u NS zadnji put pre godinu i po dana a osmicom pre skoro 3 godine, i ne pamtim da je bilo zglobova. Možda su sad skoro uveli u saobraćaj zglobne Solarise koje im je donirao Beograd.Ovo je okretnica Liman 1 - Štrand, tu terminiraju linije 1 i 8, linija 8 je u većini slučaja ful zglobna dok na 4 znaju nekad upasti i solo autobusi, najčešće u toku šihte koliko sam primetio i vikendom.
Као што је @BeškaBP написао, на слици је окретница линија 1 и 8 на Лиману 1, код Штранда. Линија 4 се не окреће ту већ на Лиману 4. Линија 8 саобраћа од Лимана 1 до Новог насеља (не пролази кроз све Лимане већ само између Лимана 1 и 2), а линија 9 од Петроварадина до Новог насеља. Радним данима су зглобни аутобуси на 4, 7 и 8, као и на неким поласцима на 5 и 9. Викендом улгавном на 5, 7, 8, као и недељом на 5Н.Okretnica autobusa 4 na Limanu. To je jedini novosadski bus na kojem se sećam da sam video da voze zglobovi, mada ima i na njoj solaća. Najopterećenije linije 8 i 9 koje saobraćaju od Petrovaradina do Detelinare i Novog Naselja prolazeći kroz centar grada i sve Limane koliko se sećam su bile 100% solo i vožnja u njima je bila horor.
Nekada davno za vreme pokojne Rakete imao si liniju Užice-Ivanjica sa čestim polascima,siguran sam da je radila oko 22 h. Vozili uglavnom zlobni AM-MAN,zamenili su ih zglobni IK.Autobusko stajalište u Dositejevoj ulici u Kraljevu, glavna ulica kojom se ulazi u grad iz pravca Kragujevca. Pošto je bilo pola noći kada sam slikao, nisam siguran da li je objekat namenjen gradsko-prigradskom ili međumesnom prevozu, i da li neki vid gradskog prevoza u Kraljevu uopšte postoji. Logično bi bilo da postoji, pošto ga ima i u mnogim manjim gradovima. Po zadnjem popisu najveći grad u Raškoj je Novi Pazar ako se gledaju administrativne gradske granice, ali ako se računa i neprekinuta urbana zona onda su Kraljevo i Čačak veći. U Pazaru postoje neki busevi na oko sat vremena, Užice i Priboj su solidni sa prevozom, a za Kraljevo i Čačak nisam uspeo da pronađem nikakve podatke. Čak i područje PAPI(Požega-Arilje-Prilike-Ivanjica) se može smatrati nekom vrstom aglomeracije od oko 60.000 stanovnika, tek tamo sam siguran da ne postoji ni "g" od gradskog prevoza. Alternativno i malo nategnuto se čitav taj kraj može smatrati i delom šireg užičkog gradskog područja sa preko 150.000 stanovnika, što već prelazi okružne granice iako je Ivanjica ranije bila u sastavu Zlatiborskog Okruga.
Na stajalištu su izlepljene samo čitulje i oglasi, nisam uspeo pronaći nikakav red vožnje eventualnog gradskog prevoza, mada mi ne bi ni koristio mnogo u 3 ujutru, celu noć sam lagano šetao po Kraljevu čekajući jutarnji voz za Ušće.
Pogledajte prilog 247380
Као Шапчанин с поносом могу да кажем да то можеш да запалиш, уопште није валидно. 1 и 2 не постоје, 3 иде трасом мешаног кеца и четворке до главне аутобуске, 4 и 5 скоро исто. Ред вожње за 3, 4 и 5 има велике разлика у односу на тад. А о хигијени аутобуса не бих...Mapa gradskog prevoza u Šapcu, red vožnje i stajalište u naselju Majur:
Pogledajte prilog 247382Pogledajte prilog 247383Pogledajte prilog 247384Pogledajte prilog 247381