Šta je novo?

Izbori 2025

Pa jasno je da izbori ne odgovaraju ni vlasti ni opoziciji. Politicka scena ce svakako biti pociscena posle iducih izbora, a potpuna drugacija posle onih tamo. Malo koja politicka opcija ce preziveti lomove koji slede.
To sa Informerom nije iznenadjenje jer su Ponosevi poslanici najavili da ce proci kroz Cacilend ponovo danas.
On ne moze odlagati izbore u nedogled, prosto drustvo je polarizovano i samo se ceka gde ce opet eksplodirati.

Ja sam jako razocaran u opoziciju, ja njima prosto ne verujem vise nista. Imali su dovoljno vremena, zemlji je naneta ogromna steta svih ovih godina, a oni niti jednom nisu pokazali da su svesni trenutka. To je kombinacija sujetnih ljudi, licnih ambicija i sasvim sigurno saradnje sa vrhovnikom.

Poslednja izmena:
Ovi klinci već ozbiljno idu na k*****.

Postalo je sve ko kafana ili forum.

Ajde da neko ozbiljan stoji iza ovoga i neka ozbiljna analiza i dokazi, ali ni po čemu nisu pokazali da su ozbiljni i da imaju neki plan koji prevazilazi puko pumpanje.

Tvit na nivou rečenice pijanca u kafani. Ili mog ili nečijeg drugog lupetanja na forumu. Sa razlikom da su ovo privatni nalozi, a ne neke političke snage koja treba da promeni Srbiju. Mnogo jedu govna i prave se pametni, a nikakve akcije ne rade u poslednje vreme.

Od ne znam ni ja koliko stotina hiljada studenata, skupili jedno hiljadu, dve ljudi u subotu i to sa gomilom matoraca.

Smara već ozbiljno, niko van njih ne sme ništa da uradi, a oni sami ništa ne rade. Nisu uz Dijanu, nisu uz parlamentarnu opoziciju, ne znam uz koga su. Hoće sami? Pa ok, radite nešto.

Evo jesen stigla Huljo moja, i? I one novine što sam postavio je odradila IT blokada.

Jedini cilj potisnuti studentsku listu? Pa jedino je studenti potiskuju i guraju ka opoziciji preteranim jedenjem govana.

Nek se bar vrate dinstanju i pumpanju, podržavam.

Nezrelo.

Sasvim je jasno da će se ići sa više lista na izbore. Što mi je i negde sve više ok jer šta se očekuje, neko da te poliva govnima, a ti da se povučeš i podržiš ga?

A pošto se već ide sa više lista, onda treba da se unormale i ne napadaju nego da se okrenu ka prozivanju zajedničkog neprijatelja.

Shvatili su i čuli već svi priču oko lažne opozicije, neki su prihvatili to, neki nisu, to je realnost. Nema potrebe više. Moraće se sarađivati. Jesu svesni da će zajedno u vladu? Najbolje da se koljemo pred izbore SL protiv opozicione liste umesto da se udari na crno-crveno zlo. Tako su i radikali i došli na vlast, DS i DSS su i 2012. mogli da naprave vladu.

Ako neko izda posle izbora, ***i ga, radiće ulica. I to je to. Tačka.

Opozicija ne radi ništa, što ne rade ništa, opozicija nešto radi, hahaha dupli pasovi sa Vučićem.

A sa ciljem šta, da podignu sebi rejting? Pošto ovo rušenje šatora ide svima nama u prilog. Pa i studenti su populistički pokret i to je i dobro trenutno što je tako. Išutirali šatore zbog glasova? Pa odlično. Nek im svaki potez bude u interesu građana Srbije pa makar svaki potez bio lažan i populistički.

A postoji tako jednostavno rešenje - nisu morali ništa ni da kažu.

To je i bio ključ uspeha studenata, uvek to neko srednje rešenje jer kad se nađe veća grupa ljudi, uvek ekstremi padnu u drugi plan.

Ovo su sad očigledno oteli par klinaca naloge i gube se.

Stoji da parlamentarna opozicija nije uradila ništa 8 meseci i da je tek danas se setila ćacilenda. Moje pitanje je zašto danas i da li ima veze sa najavom da će ćacilend biti uklonjen?

Ta sramota tu stoji 250 dana, kako nisu delali do sada, otkud sada ta probudjena kuraz?

Tuda se do pre 3 i po nedelje moglo prolaziti da bi se ušlo u Parlament... ili prošlo do mek donalda Terazije u mom slučaju. Čak i posle onog upucavanja. Tek od početka štrajka glađu Dijane Hrke zatvaraju skroz.

Ne kažem da za mnogo što šta nisu mogli reagovati ranije. Ali ovde ne treba tražiti ne znam kakvu vezu. Prosto hoće da uđu na radno mesto na glavni ulaz a ne pacovskim kanalima.

Ove budale dovukle novu kontejner prijavnicu:

1000013158.jpg

Eto sad će sve rešiti na samoj kapiji. Verovatno će Stefan ili Beli da im gleda poslaničke propusnice.

Vrh