Šta je novo?

Izbori 2025

1000068816.jpg
1000068817.jpg
1000068818.jpg
1000068819.jpg

Treće oko balkan info ekipa nek jede govna sa ciničnim komentarima, samo pumpaj sa svih strana!

Post bukvalno nikakvog smisla nema, kako saradnici vlasti mogu da imaju prave poteze?

Ово што су урадили колико видим за сада из Срца је добар пример акције и буђења, с обзиром на целокупно утишан бунт.
Да ли је у овоме учествовала још нека партија?

Post bukvalno nikakvog smisla nema, kako saradnici vlasti mogu da imaju prave poteze?
Тако што и ћорава кока убоде неко зрно.

Ти у својим калкулацијама ретко превазилазиш оквире датог тренутка.

Ова опозиција је најагора опозиција у историји српске политике и један од кључних услова опстанка овог режима. Уз то је у највећем делу лажна опозиција. Један перформанс их не пере од одговорности за 101 погрешан и/или штетан потез.

Cudna je ovolika "odlucnost" opozicije koja je prakticno podudarila sa buducnom incijativom Vucica oko ove sramote koju je juce najavio. Meni lici na igru duplih pasova.
Ta sramota tu stoji 250 dana, kako nisu delali do sada, otkud sada ta probudjena kuraz?

Cudna je ovolika "odlucnost" opozicije koja je prakticno podudarila sa buducnom incijativom Vucica oko ove sramote koju je juce najavio. Meni lici na igru duplih pasova.
Ta sramota tu stoji 250 dana, kako nisu delali do sada, otkud sada ta probudjena kuraz?
Šta je najavio?

Pa najavio je da ce se nesto preduzeti po pitanju naseobine ispred Skupstine Srbije, licilo je da je najavio uklanjanje.
Cinjenica je da mu to vec mesecima pravi ogromnu stetu sto je kulminiralo sramotom koju su priredili onom muzikom.
Ali on tesko vozi u rikverc.

Moguće da im vlast daje veštačko disanje jer su u kanalu. Kad sutra padnu svakako je za njih bolje da ih nasledi ovakva opozicija nego studenti, jer onda neće biti lustracije. Ovo deluje jako sumnjivo ali nije nemoguće da su se zadesili tu baš tada.

Vrh