Šta je novo?

Izbori 2025

Zanimljivo u istom tom podcastu je Suzana Trninic rekla da je svog sina poslala na studije u Bec, kao i da ce isto uraditi i sa drugim sinom.
Svako ima pravo na svoj zivot ali mislim da barem donekle gubi kredibilitet da onako samopouzdano prica o buducnosti Srbije.

Mentalni krug dvojke kojem pripada je ekstreman na svoj nacin i Vucic prizeljkuje takvog protivika. Dometi takve politike su tarabom ograniceni i sa njima pobede nece biti.

Бизарно и болесно... Није болест све што боли.
1762699040302.png

Браво Дијана!

Ма ту нема дискусије. Ако не може Кавчић на листу, не може нико. Данас не постоји заслужнији, савеснији нити успешнији србин од њега.

problem kod ljudi je uglavnom sto misle da su deset puta pametniji/moralnijih nego sto jesu. Kod ovih nasih twitter aktivista je to jasno ko dan. Da nije tako ne bi za svaku stvar imali komentar, nego bi pazljivo birali recenice. Ali i kontra konkurencija je sljam tako da nemaju ni neki reper a pristojan svet, koji ne moralise je povucen.

Не знам да ли је овде подељено, али нема везе.

Дошао да провоцира Јаћимовића и његовог сина.

Требало га је истући за ово, и гађати га тиме што је донео.

То онај из земље ћација који је глумио неког репортера и снимао људе. Зове се Шулц. Исто овако ушао на неки факс да провоцира, па га студенти само искулирали. Ево га!

Информација је преузета са српског Редита.

Ovaj maloumnik je fizički napao Jaćimovića u njegovoj kući i slomio mu zub. Naravno da ni pomislili nisu da ga hapse. Isti moron je provocirao i seljake kad su ga odgurnuli pa on glumatao da je život izgubio. Posle su hapsili seljake i bili su nekoliko dana u pritvoru zbog fizičkog napada na idiota. Provocirao je i Šarovića i unosio mu se u lice.

To je onaj lik koji bi ti se smejao u facu i dok ga biješ dok mu je lice krvavo i dok ispljuvava krv i polomljene zube.

Nije zatvor za njega već javni radovi i javno žigosanje (bukvalno ili samo medijsko - o tome možemo raspravljati)

Sad se prisetih razloga zašto su Tarantinovi Prokletnici urezivali na čelo kukaste krstove nacistima koje nisu ubili - da sutra kada sve prodje ne budu mogli da sakriju svoju prošlost.

То онај из земље ћација који је глумио неког репортера и снимао људе. Зове се Шулц. Исто овако ушао на неки факс да провоцира, па га студенти само искулирали. Ево га!

Moram da priznam da sve vise pocinjem da cenim i cacije i vucica. Oni toliko suvereno pisaju po narodu, a narod ko pisoar. Sve proguta. Jos cemo se mi i umivati ovom pisacom.

Овај наркоман и манијак Александар Шулц и даље слободно хода градом?

Moram da priznam da sve vise pocinjem da cenim i cacije i vucica. Oni toliko suvereno pisaju po narodu, a narod ko pisoar. Sve proguta. Jos cemo se mi i umivati ovom pisacom.
И ти си ми паметан.

Mislim da sam danas posle mnogo godina zivota shvatio jednom recenicom koja opisuje nasu situaciju.
Srbija je u pojmu " kvaka 22".
Da ja ne pametujem pitajte chatgpt pa obratite paznju objasnjenja na primeru pilota aviona. Samo da nam ta vestacka inteligencija da odgovor kako izaci iz kvake 22🤔
Ustvari chatgpt plus i daje dobar odgovor. Zar ne mozemo da to probamo?

Vrh