Šta je novo?

Izbori 2025

Негде СнС-СрС-СпС гласови морају да оду. Што се њихови гласови више разлију, то је боље и за студенте.

Нек објави, ћурка ћацика...

Све је јасно ко смета, све може, али ни случајно трећа струја, остало може...
дфгхдфгх.png

Па изашао је управо из неслагања и то на старту, зато што му није дозвољено да ради непопуларне ствари! Доказана опозција, није се окористио наредних 10 год. Везе нема са том екипом, најгласнији је био за лустрацију.

Мени су обојица позитивни ликови. За Радула ок, није успео, изостанак Кавчића би ми био баш катастрофа. Уосталом пратимо, не морају ни да се изјашњавају, нека примене директну демократију, референдум, а не да прођу после неке одлуке за које није било ставова пре избора!

Изоставио би Кавчића?? А ко ти је онда подобан за листу ако он није?!

Крећу предизборни дупли пасови режима и домаћих квислинга.

Није ни важно јер у овој земљи свакако не може да се скупи више од 10 поштених, способних и образованих људи.

Studentske liste se plase i vlast i opozicija.
Sto se kandidata tice, birali su ih oni koji su podneli ztvu u promenili Srbiju, glasacu bez ikakvih problema i bicu kontrolor.

Sta god da studenti da odluce, treba podrzati, ako stave Kavcica i Mila Lompara, iako su mi sumnjivi likovi, glasacu.
Tako i ovi desnicari, ako stave nekog evropejca, ne ke*ajte mnogo, nego znate sta treba raditi.
SL treba da napravi siroki front, da okupi sve koji su protiv ove vlasti, to znaci da ce sigurno biti nekih imena koja se vama licno nece svideti.
To je jedini, ponaljam jedini nacin da ova bag** ode.
A ne ko onaj lik, trazi 18 tacaka koje moraju da ispune da bi glasao za njih.
Ili je glup ko noc, ili radi za Psiha.

Mi smo takva zemlja da ni vlast ne moze da se promeni voljom vecine gradjana, nego za to mora da da zeleno svetlo onaj pod čijim smo protektoratom. A nama ce da se prikaže da je to volja građana. Sve ovo što je mnogo ljudi u stranci koja je trenutno na vlasti, imaju benefite i olakšice zbog toga, ali kada treba, imaju i obaveze, nije nesto sto postoji samo kod nas. Lojalnost, zasnovana na obostranoj ličnoj koristi na svim nivoima. Takve su sve vlasti bile od kada za sebe znam i samo se nasleđuje taj sistem.

Mozes da budes najbolji za nesto - džabe je ako nemaš podršku koga treba.

Kao u firmi kada imate nekog du..glavca koji je tu gde je zato sto ga neko ,,drzi", a ima ispod sebe čoveka koji je doktor za njega, sto se tice tog posla. Ali taj doktor ima jednu ,,manu" - nije lojalan, kao du..glavac.

I opet cu da se ponovim - Ulizice - to su najgori ljudi. I dokle god oni u ovoj meri postoje, svaka društvena, poslovna i ljudska vrednost, biće obezvredjivana.

meni jako gotivan lik kavcic. Slusao sam na podcastu milo je pao, bas mi je bilo uzivanje. ja kontam da ce biti svakakvih na toj listi ali, pragmaticno lista nema alternativu. Nemamo taj luksuz da gledamo u sitna crevca. A ovi kao novinari i ostala opozicija, miniranjem nista ne postizu. Umesto da se debatuje o tome kako pobediti, sta raditi posle, mi skeniramo ljude i mlatimo praznu slavu. Sto mi vise govori o njima da nikada u zivotu nisu jedan za***an projekat uradili nego se krpe uz druge.

Ма сељанка ћацијевска...а што је најгоре даје им шлагворт за ове Информер текстове не зато што је стварно његова, него што не зна где је шупља...

meni jako gotivan lik kavcic. Slusao sam na podcastu milo je pao, bas mi je bilo uzivanje. ja kontam da ce biti svakakvih na toj listi ali, pragmaticno lista nema alternativu. Nemamo taj luksuz da gledamo u sitna crevca. A ovi kao novinari i ostala opozicija, miniranjem nista ne postizu. Umesto da se debatuje o tome kako pobediti, sta raditi posle, mi skeniramo ljude i mlatimo praznu slavu. Sto mi vise govori o njima da nikada u zivotu nisu jedan za***an projekat uradili nego se krpe uz druge.
Ма ту нема дискусије. Ако не може Кавчић на листу, не може нико. Данас не постоји заслужнији, савеснији нити успешнији србин од њега.

Vrh