Šta je novo?

Izbori 2025

Režim se dobro snalazi isključivo kada je situacija potpuno kontrolisana. Čim ima deo koji ne kontrolišu, nastaju problemi.

Protiv Albanije su sve namestili, svoje navijače, svog trenera i igrače, jedino što nisu mogli da nameste je da Albanija izgubi.

Slični i sa opozicijom, dok je bila isključivo kontrolisana opozicija nije bilo zime za njih, čim se pojavili studenti ne snalaze se.

Sada su već izbušeni na više mesta. Sve se raspada. Uskoro će jedni drugima da zavrću uši. I njhovi su postali svesni da više ne kontroliše situaciju u potpunosti i sve će više da se osipaju, and I think it's beautiful.

САОПШТЕЊЕ

Министарство унутрашњих послова обавештава јавност да се данас у три града и то у Пожаревцу, Краљеву и Врању у организацији Центра за друштвену стабилност, одржавају јавна окупљања грађана који се противе блокадама. Према проценама полиције, на наведеним јавним окупљањима присутно је око 39.600 грађана.

У циљу припреме да јавна окупљања прођу у најбољем реду и без нарушавања јавног реда и мира, полиција је предузела низ превентивних мера и на основу безбедносне процене и захтева руководилаца подручних полицијских управа планирала је мере из своје надлежности.

Јавна окупљања за сада протичу мирно, без иједног инцидента и без повређених грађана или полицијских службеника, што представља још један доказ да превентивне мере и професионалан рад полиције, у сарадњи са грађанима, дају најбоље резултате.

Министарство посебно истиче да су наведена јавна окупљања била уредно пријављена надлежним органима од стране Центра за друштвену стабилност, што је омогућило полицији да унапред планира и спроведе све мере безбедности.

Истовремено на 3 локације се одржавају и непријављена јавна окупљања под називом ''Застани Србијо'', на којима према извештајима присуствује 155 грађана.

Министарство унутрашњих послова ће, као и до сада, у складу са законом обезбеђивати сва јавна окупљања, штитећи право грађана на мирно окупљање и обезбеђујући безбедност свих учесника и јавни ред и мир.

Београд,

Број: 1126/25

Ovo stvarno više nije ni smešno.

Koliko trebaš da si bezdušan pa da ti smetaju i da se boriš protiv BeBA - Beogradske Bezbednosne Agencije i Beogradskih BezbednjAka? Krenulo sa Belima pa Beba pa sedeće je BESSNI - Beogradska Služba Sigurnosti Nadzora i Informisanja

Juce kad sam stao na molovu pumpu da odmorim na autpotu cacak - beograd, pored mene je star bus, kad su krenuli da izlaze svi iz busa, videlo se da su sve ovo caciji... Posle sam na autoputu video jos jedan bus istog prevoznika... Gde li ih vode

Књига која савршено описује стање у Србији.
1761476999672.png

1761477653535.png

И за крај, ово.
1761477212667.png

Poslednja izmena:
Juce kad sam stao na molovu pumpu da odmorim na autpotu cacak - beograd, pored mene je star bus, kad su krenuli da izlaze svi iz busa, videlo se da su sve ovo caciji... Posle sam na autoputu video jos jedan bus istog prevoznika... Gde li ih vode
Juče je u Kraljevu bio skup protivnika blokada. Verovatno je to.

Ova vlast je kao hobotica, ali sa mnogo pipaka od kojih se svaki grana na još toliko, pa svaki od njih na još toliko i tako još ne znam koliko puta...i ti pipci na pipcima su zašli svuda. Koliko god da neki nisu saglasni sa tim, članova stranke koja je još uvek na vlast ima mnogo, koji su joj uglavnom nasilno lojalni, jer, kad je njima trebalo da zavrse nesto za sebe oni su se uclanili u tu istu stranku, završili neke svoje poslove, onda im ta ista stranka traži neke kontra-usluge, loše im je...jbg, džabe nema ništa, sve je ucena i korist. Zaposlio se na mesto nekog čoveka koji bi tu došao svojim radom i zaslugom, a taj čovek školovan za jedno, radi drugo, da bi mogao da zaradi za život. I to je začarani krug iz kog se teško izlazi. Mnogi bi izašli, ali će na poslu da bude nogobulj i izmisliće se još po nešto i onda, jbg, ne može. A to je radila i prethodna vlast i ona pre nje, pa i ona pre te, slično ili malo drugačije. Npr. mnogi su misli: ,,Ja ću da se učlanim u stranku, da bi lakše završio šta mi treba za priključak za struju, pa ću posle da ih otkačim",...Aaaaaa hoćeš! Hoćeš! Pa mislili su oni na to i izračunali da im se isplati. Džabe niko ništa ne radi - sve ima svoju cenu, a ona je nekada skupa i ne plaća se parama, nego nečim vrednijim od para, a na rate, samo što se ne zna koliko još ima. Stranka koja je na vlast je zbog tako nekih stvari koje je neko preko nje dobio, vlasnik jednog dela vremena koje taj neko ima, a često i još nekog iz njegove porodice, zavisi koliko ima i šta je dobio preko stranke. Tužno je za koliko malo su ljudi na prodaju. I šta su za šta spremni da menjaju.

Naš društveni problem koji kao nacija imamo je mnogo veći, nego politički, koji takođe imamo. Ovaj drugi je mrva u odnosu na prvi.

S obzirom da će po svemu sudeći preko 10 000 ljudi peške doći u Novi Sad, ukupan broj će sigurno biti minimum 15 do 20 veći, te nas čeka zaista ogroman skup i adekvatan način da se oda pošta ubijenima.

Pošto će sve trajati čitav dan, niko nikad neće moći tačno da izmeri broj ljudi, ali će se svakako meriti u stotinama hiljada.

To će sve u jednom ipak malom Novom Sadu u odnosu na Beograd izgledati još impresivnije.

Nije se stalo i nikada neće!

Vrh