Šta je novo?

Izbori 2025

Evo vam skup danas pa vas vidimo. Nek gori sa svih strana... Osim što...

1000063976.jpg

Ми генерално имамо тај пробелм да симпатишемо непријатеља (или боље рећи супарника) нашег непријатеља.

Не ради се само о тровању на истоку, еколошки веће последице ће имати ови даље ка црноморском сливу (мада су размере девастације ненормалне у односу на југословенске). Цео економски модел свега тога је споран. Ту људи бити неће за коју деценију. Нису они још дошли тамо где планирају, зато се највише и дешава у свету данас шта се дешава. Ако дођу, видећемо онда каква ће ситуација бити кад их упознамо.

sarovic je novi toma

Па види, не би било дилеме у неком новом другом кругу, он или секта.

Ništa. Gledao sam snimke kojim najavljuju skup i klipove idealne Engleske i Nemačke pre migranata. Sve lepo, uređeno, svi nasmejani... A to snimci od pre od 10, 20, 30 godina. Ja sam mislio da su i tad to sve bili pederi, bolesnici i satanisti koji propadaju 🤣 Ništa mi sad nije jasno 🤣

Sakrili se u crkve.

Наравно, тај рударско-топионичарски басен је кренуо да буде еколошки штетан тек када га је Кина преузела, за време СФРЈ је мирисао на јасмин и производио колаче.
Слично је и када је железара у Смедереву у питању.
Доста је занимљиво то да је питање екологије и питање зашто је било ко, побогу, градио куће на 300 метара од високих пећи у јавности било много мање заступљено док је железара имала другог власника.
У последње време иде се и до тога да поједини твитер џихад еколози захтевају гашење железаре и предлажу да се запослени у железари запосле ни мање ни више него у смедеревским виноградима.
Једино на шта не могу да дају одговор је како планирају да на сезонским пословима бербе грожђа запосле 5.000 људи.

da ljubo, i tada bi glasao za tomu xD

Има једна сцена у Снечу кад Алан Форд каже You do have all the characteristics of a dog, Gary. All except loyalty. То би се могло рећи за Тому нпр, за овог ипак не, конзистентан је, могао је да се прода раније, око црвених линија не би било ни дискусије, ни компромиса.

Свакако не бих волео да се нађе у таквој позицији, Не волим ни црвене, ни црне, ни жуте и то се може рећи тим редом, али нема грешке ако би то био избор у другом кругу. Свакако је то небитно и не мења много ствар (колико ти и слични потенцирате на томе). Идеална би би била Влада стручњака, али карактера националног спаса, а ко ће бити председник, небитно.

Nigde nikog na Trgu. Najavili i da idu na ćacilend. Zato na internetu su svi junaci. Šetači pasa su najbolje, a i jedino što imamo.

Хауг омладинци и омладинке! Како лете године... :) Деценија прође откад написах последњу поруку на ББ форуму. Мада, реално, ретко сам и писао... Ипак, пратим готово све теме редовно и морао сам мало и да банем... И ето, реших баш овде. Углавном, ћацистан смо постали тешки, али биће боље, ваљда, ако се тргнемо...

Spali na tri grada 😂

Znam da će Kraljevo lepo dočekati, situaciju u druga dva grada ne poznajem.

1000064032.jpg

Vrh