Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 67.930
Добро пумпање у Богатићу. Народ најурио ћаце батинаше у суд.
Jedva hodaju, ali revnosno glasajuBože, šta je ovaj dovukao, žao mi ih majke mi, jedva hodaju![]()
Iskreno, osramotili se ljudi koji zive tamo, samo treba da sidju, ja prosao ceo grad peske sa majicom, bedzevima... kroz njih hiljade.
Samo im fali vesela udovica.
Pišaj pored drveta u zemlju.
Još bolje ako si već na trgu kod narodnog pozorišta imaš wc, pa siđi dole
Hrabar si Beki. Čak si sa Čukarice potegao![]()
Iskreno, i ja imam utisak da se drže nekog KGB uputstva, ali urade to onako doslovno i bez razumevanja suštine, pri čemu se ne vrši prilagođavanje konkretnom kontekstu niti unosi lični doprinos. Rezultat je šablonski nefunkcionalan, jer se akcenat stavlja na formu, a ne na smisao i svrhu postupka.Ово ширење ћациленда је само аутогол и наговештава ми да заиста раде по неком руском протоколу борбе против "обојених револуција" без да разумеју зашто се и шта ради. Баш зато што је замрло са студентске стране би требали да се и они смире и гурају наратив да су "успели", да је све нормално и пусте да се надстрешница заборави
Фали овде још застава. Нека се распише тендер за набавку 5 милиона српских тробојки (или ћацијевских петобојки) да се демонстрира патриотизам за 30€. Обавезно да се пусти на звучнику "Весели се српски роде"Жесток аутогол режима. Опет насилна реакција полиције, и никад лошији одзив СнС кадра. Скупили су људе са штапа и канапа. Погледајте ове слике. Жестоко им се дрма кавез и гребу по дну казана. Главни јунаци раме уз раме су им Мацут и Симо Спасић.
А са друге стране имају и жесток пораз и демонстрацију слабости и импотенције у Богатићу где су их најурили обични људи сељаци. Народ више није за њих.
Vrlo konstruktivan komentar koji doprinosi kvalitetu diskusije. Piši češće.kad se svi vratimo s odmora
krece nova...
Штета само што је прихватио Зеленовића код себе.Мени се све више свиђа Миливојевић. Његов наступ је сатира ђавола, а истовремено има и неке инсајд податке: