Šta je novo?

Izbori 2025

Која је тачно поента овога ? Мсм буквл не капирам
Неће ништа тад да ми помогне правник, а мжд само још више буде таргетиран. Флајери са типс ен трикс који могу да се прочитају кад год (пожељно пре протеста) су много бољи од усменог правног савета у толикој буци.

@vucko , malopre neki post na X, kaze da je pozvan da ga pitaju da li bi bio kontrolor za ZLF na izborima ispred njihovih, jel imas neki info?
Verujem da je neka lažna informacija, a moguce da i ne znas to?
To bi znacilo da Zeleni planiraju sami ili koalicija

Inače, zar na Vračar ne dolazi nelečeni? Ja ne znam te opstine, ali negde je planiran

1757755521310.png

Dobila sam informaciju da parlamentarne stranke svakako imaju svoje predstavnike na narednim glasanjima, bilo da se kandiduju ili ne.
Misterija resena, znaci da postoji neka najava za neko buduce raspisivanje.
Ako, nek se ljudi spremaju

Tiha većina koja danas ima spontane skupove u 54788 gradova u Srbiji na kojima će prisustvovati 17 miliona ljudi.

Ima li jedan da ne skače?

Поделићу овде, пошто тема о Југословенској кинотеци нема.

Dobila sam informaciju da parlamentarne stranke svakako imaju svoje predstavnike na narednim glasanjima, bilo da se kandiduju ili ne.
Misterija resena, znaci da postoji neka najava za neko buduce raspisivanje.
Ako, nek se ljudi spremaju
Da, članovi stalnih biračkih odbora pripadaju partijama na osnovu prošlih parlamentarnih izbora čak i da te partije ne izlaze na izbore. Dok nove liste i partije koje nisu postojale dobijaju po dva člana u proširenom biračkom odboru.

Jel ovo i nelečeni u masi? Prepoznah par ljudi iz Vlade Srbije, tu je i Miloš Popović (bio je Chief of Staff Brnabe za vreme kada je bila premijer, ne znam šta je sad). Otprilike zgrada Vlade Srbije, DJV, obezbeđenje plus slučajni prolaznici pokupljeni na ulici. Puko je ko zvečka.

Vrh