Šta je novo?

Izbori 2025

Наравно, било је питање времена кад ће опет слободни нато медији да се удруже са режимским нато медијима. Све исто као у корони.

А од короне на овамо као папагаји понављамо да је насиље неизбежно и да ћемо нај****и деценијском пасивизацијом отпора јер је на власти дивљачки, криминални и насилни режим. Све шетњице, љубави, покрети и друге пи**е материне...Све је то допринело овом намештању народа на зицер режиму.

Онда смо говорили да ће бити насиља када њему то буде одговарало а када ми будемо десетковани а што сада гледамо.

А колико јуче сте говорили да је полиција пред колапсом и изнурена а вечерас још само тенкове да није истерала на народ. И ништа их не консолидује, не ложи и не јача као обрачун са народом док су у надмоћним бројкама. И ћације и керове и режим.

И за који клинац ово сад? Шта би са захтевом за изборе? Какво је оно ложење народа од "студената" са друштвених мрежа?

И ја бу****, знам да су пленуми десетковани, знам да појединци држе инстаграм странице и дивљају, знам да су блокаде готове и опет ризикујем много. И ту су наравно "слободни медији" да поклопе све са истом причом као у корони.

Важи, следећи пут идем, али кад поведу сви ови који су ово и закували, они па ја једно 100 метара иза.

N1 ponovo počeo da gura priču o ubačenim elementima.

Ozbiljan flešbek na Korona protest, sad samo fali da se sutra pojavi #sedinenasedaj ekipa i motaj kablove.
Pa svi novinari u Srbiji pričaju o sebi.

N1 o ubačenin elementima, Informer o plaćenim ustaškim izdajnicima teroristima...

Dobro, N1 standardno jede g..na, na svaku 20. reportažu koju naprave i 20 lokacija koje prikažu, moraju na bar jednoj da ke..aju o ubačenim elementima ili da snimaju ljude koji rasturaju napredne brloge.

Zato što prosto imaju i svoju agendu i zato što su levi, proevropski zadrti Gandijevci koji misle da se svako zlo pa i ovo može isterati ljubavlju i pesmom.

Ništa novo za njih.

Ali opet mi dobro dođu za informisanje i praćenje uživo,sa više lokacija širom Srbije. I opet bih radije da imam medijsku scenu koja uključuje i njih, takve, nego medijsku scenu gde su apsolutno sve televizije režimske trovačnice.

A zamreće i to drndanje vune o ubačenim elementima već za par dana, kad se održi još protesta i kad čak i najveći Gandijevci u narodu skontaju da nema nikakvih ubačenih nego je narodu prekipelo više, a drugog leka nema. I onda će i N1 prestati da drobi o tome ili će smanjiti na minimum jer im nije u interesu da odbiju (još) više ljudi od sebe.

1000002998.png

A šta će radikalima uopšte ubačeni elementi i gde su to ubačeni elementi delovali?

Bukvalno su nam nacrtali sve, uradili sve bez skrivanja, ćaciji napali miran skup bakljama, topovskim udarima, vatrometom... a policija išla ispred ćacija i mlatila narod.

Protest nije bio hipi, uzvraćalo se ćacijima tih par sekundi, ali to nije razlog za intervenciju te vrste, generalno se i dalje radilo o mirnom skupu.

A ako se i interveniše, mora na obe strane.

1000050226.jpg

убачени елемент удбе је добродошао у мој дом.

Јер немогуће је да мећу 5м људи у Србији има 10+ хиљада којима је догорело више од овога.

Zaključujem da pojačavanjem nasilja i sveopšteg haosa, sekta želi da nepopravljivo 'pokvari igricu' zvanu izbori - jer, s kakvom "logikom" bi trebala bilo koja od dve zaraćene strane da pristane na izbore dok traju sukobi. Koji će da se šire i pojačavaju, uz sve više žrtava.

Ovo ima smisla, zar ne?

prvo zabrana.jpg

Poslednja izmena:
Njima je jasno da će se sve odigrati u Beogradu, stoga im je bilo jako važno da odbrane sedišta na Savskom Vencu i Vračaru. Čudno mi je da su dozvolili Novi Sad. Nije mi čudno ukoliko je dogovor da sve snage fokusiraju na Beograd.
Šta nam to govori? Nema 17000 lojalista. Realan broj je drastično manji. Poslednji snimci pre topovskog udara prikazuju dolazak pedesetak bambusa, uz orethodnih pedesetak, Savski Venac je branilo njih 100 max. Da nije bilo žamžndarmerije, bili bi pojedeni. Sa žandarmerijom je problem što ih je teško potisnuti, nije nemoguće, ali bi bilo potrebno 10-15000 hiljada ljudi spremnih da bacaju kamenje, ne reaguju na šok bombe, suzavac itd. Najlakše bi naravno bilo da se određenog dana velike količine žandarma ne pojave na poslu. Ono što me uverava da je sve gotovo na jeaen je realan bes, ali za sada ne u toj meri da bi prosečan demonstrant bio spreman da gađa kamenom žandarma. Taj prag besa će sigurno biti pređen u jednom trenutku, možda već sutra, ili će se dogoditi ono što svi priželjkujemo, da se ujedine cigani i grobari i da se ovo reši...

Ja sam i dalje za mirne proteste i izbore, ali u tom slučaju nam treba studentska lista što pre, mora neko doći na vlast.

Каке везе има да ли је 17000, 700 или 17 ћација кад режим има 40000 ћација у плавом и 30000 ћација у зеленом? Дај освестите се више.

То су све изроди у перманентном кршењу Устава и закона и који су саучесници у, сад већ могу рећи, коначном решењу српског питања, али овог пута у Србији.

Е сад, свака ова ноћ додаје по коју стотину или хиљаду криминалаца који ће сутра бити препрека било каквој нормалности. Ми више немамо ни једну институцију коју сутра нећемо морати од нуле да правимо. Ми смо под окупацијом и имамо више стотина хиљада уљеза у јавној служби и на улици, непријатеља свега доброг што је некада било у овом народу.

Како се то решава, не знам и прилично сам сигуран да се нико и нигде до сада није нашао пред таквим задатком.

Надуване су те цифре. Од укупног броја пандура, тек 20% су пендрек батинаши. Жандара имаш све скупа можда 3000, коњице са Бановог брда ни 1000, и по осталим градовима само интервентне.

А да ће јавне службе морати од нуле да се праве је сурова истина, али није ни то неки претерано тежак посао. Ево долазе млади који носе овај бунт, треба њих форсирати на функције.

Надуване су те цифре. Од укупног броја пандура, тек 20% су пендрек батинаши. Жандара имаш све скупа можда 3000, коњице са Бановог брда ни 1000, и по осталим градовима само интервентне.

А да ће јавне службе морати од нуле да се праве је сурова истина, али није ни то неки претерано тежак посао. Ево долазе млади који носе овај бунт, треба њих форсирати на функције.
Nisu naduvane cifre. Ni jedan od tih pandura ne radi po zakonu.
Pandur u internoj kontroli možda nije tukao decu ali nije ni uhapsio svoje kolege zbog kršenja zakona, što mu je posao. Prašinar koji samo sedi u kancelariji je dodao bosanca na adresu trafostanice ili na kućni broj 0. Kolege koje sede pored njega iako znaju šta rade ne preduzimaju ništa iako su obavezni da poštuju zakon. Za to primaju novac.
Ako je i bilo nekog poštenog u policiji taj više nije tamo.
Za tužilaštvo važi ista priča, niko od njih ne očekuje da reše Oskara ali ove sitne kriminalce koji nose uniforme....
Sve će morati od nule. Svako od tih 40.000 ljudi će završiti u zatvoru. Zato ovako i postupaju

Ljudi, mogli bi malo da smanjimo defetizam. Tako je kako je, nisu ni studenti ni N1 ni niko savršeni niti su ikad bili. Ali nam je ovo najbliže što smo ikad došli čistoj borbi dobra i zla. Onaj ko kaže da dobro ne valja dok imamo ovakvo zlo, ja nzm. Naravno konstruktuvna kritika je ok, ali provlačenje kroz blato i traženje dlake u jajetu? Nikad

miro brate, ne zvucis normalno. Tj zvucis kao zlo, i nije ti prvi put.
Molim??! Zvucim kao "zlo" i "nije mi prvi put"?!
Imas pravo na svoje misljenje, ali ne i da me vređas, @Igor ce reahovati.
Hvala @vucko i @svca koji su podrzali ovakvu objavu.

Ja sam najumereniji forumas. Ali OVO U VALJEVU JE NESTO STO NAM SVIMA TREBA DA BUDE CRVENA LINIJA.

ostavku treba da da i Macut ( Vucevic je to jednom uradio za prebijanje manjeg broja osoba) ali i Ministar policije i nadlezni u policiji.....

I nije samo u Valjevu, i po BG su nosili od batina onesvescene ljude, ja nisam zlo, ti koji to rade su to.
Sram te bilo za to sto pises

Vrh