Šta je novo?

Izbori 2025

Ja vidim samo dva moguća scenarija kao ishod izbora:

1. H priznaje izborni poraz
2. G* r*

Srbija je duboko infiltrirana od strane stranih obaveštajni službi, a nekima je u interesu da ovde izazovu destabilzaciju kako bi skrenuli pažnju i resurse sa drugih mesta.
Naročito neprijatelji NATO.

Srbija je jedina država u regionu koja nije pod kišobranom NATO i tako je idealno tlo za takve operacije.

Kontraobaveštajni rad je smejurija, a pritom postoji ogromna koncentracija oružja koja bi mogla da padne u pogrešne ruke.
Ko može da garantuje da određeni profili i grupe neće pozivati građane na ulice pod izgovorom krađe, a istovremeno krenu da ubacuju svoje ljude u kasarne i policijske stanice.

Moguće je da tamo već imaju svoje ljude koji će otključati kapije.
Mislim da niko ne zna koliko je infiltracija duboka, pa čak ni ova vlast.

Ovo možda zvuči kao naučna fantastika iz informera, ali vreme će pokazati.
Ne bi bio prvi put da nas neko sa strane za**** zbog svojih interesa, a ljudi su ovde vrlo naivni i podvodljivi.

Meni ovde deluje da su se Zagorka i TOK oteli kontroli SNS-a i da ne rade više po njihovom nalogu.
Opet će vreme pokazati da li ovo ima za cilj pritisak za raspisivanje vanrednih izbora i dokle će ići hapšenja.

Screenshot_20250802_195808_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg

Inače, ako se pogleda ovaj tvit gore, ajde, ok, može se reći da je isprovociran, ajdeeee nekako da kažemo, studenti su malo tu isključivi, a on se iznervirao.

Ali evo primer, jedan sasvim normalan tvit studenata, najlepše su studenti nešto napisali bez ikakvog vređenja i vidite kako žuto đubre odgovara

Inače, ne mogu sad da se setim šta je pisao tačno, ali nešto za četnike i lik bukvalno ide tviterom i širi neistine. Šta rade ti ljudi, to je neverovatno. Koliko se to lako sve posle širi.

Ne mogu sad da nađem taj tvit jer liku je posao da štanca 13124124 tvitova dnevno.

Kao neko ko ne voli dobar deo četničkog pokreta, prva reakcija mi je bila - pu, mamu im četničku šta su radili. I na tome bi ostalo da nisam uzeo da detaljnije čitam o tome. Znači totalno neku neistinu napiše koja nikakvog dodira sa realnošću nema, još to onda šeruju ljudi na reditu ili gde već, ne znam gde sam video, sigurno ne pratim Ješićev tviter.

Nema ovde nazad izgleda, deca jesu deca i arogantni su kao što je i normalno za svaku mladost, a nije ni kao da ovi nisu zaslužili da ih se pecne.

I sad umesto da ovi kao stariji, pametniji, zreliji, svesni svojih grešaka, budu malo mudri i budu oni ti koji iskuliraju, ne, oni se ponašaju još gore od klinaca.

Tako da, po svemu sudeći da je istina - postojaće samo dve liste. Sve ostale su SNS.

Јешић је још давно на твитеру испао "паметан" у вези Ђоковића и вакцина. Изгледа слабо учи.

Slozicemo se da pojedini fakulteti malo preteraju...ali iskreno, njihov direktan stav je i pravo osvezenje. Kao kada su Natasi Kandic odbrusili.

Ovo za Mariniku mi je i nevazno, ali kazu da joj nije prvi autogol.
Po meni je gore sto nije napisala jos jedna tvit sa IZVINITE i to je to. Ali njena stvar, kao da za Vucica rade.

A koji je ovaj Uzicka republika?
Ko je to, koja je to stranka?
Da vidim sta lupeta i da ga zamolim da skine ponosno ime ovog kraja jer smo mi vazda bili poznati po svemu, ali nismo kao bednici.
A videla sam te njegove replike

Ima i neki Vladimir da li je u Ponosevoj stranci, nesto oko Leskovca.
Nije los, ali brate kad se dohvati politike....sad da nam svima objasni zasto studenti treba da sarađuju sa politicarima....i tako to.

Videh Eko Straza je stala iza studentske liste, lepo.
Na N1 sam gledala neki Zbor u BG kako skupljaju pomoc napravili bazar, dolse i komsije iz drugih zborova, za neku devojku od leukemije se leci, ovi drugi setaju sa Autokomande( bilo je i na instagramu Zbor Stepe znaci ucestvuju), ljudi su slozni.

Temerin je protestvovao, ljudi bre vodu 20g nemaju za pice...

Sve se udruzuju zborovi i svaka cast studentima na ideji i zato sto su prihvatili.

Moram da pohvalim mislim da je on sa
Zbor Zvezdara, naseg @vučko , i oni ucestvuju i bas bravo za sve vas!
Novi Sad bas ima muku, juce 9mes....tuga i tragedija majke mi...

Ona setnja juce do Prokopa je bila i tuzna i velicanstvena, a Nelečeni jw duvao kraj 17x.

Da, Kristal Met Dejmon se vratio, cekamo hapsenje i tako...desava se mnogo toga

Užička republika je Ješić.

Slažem se da ne treba zaletati sa studentskom listom, ja bih to isto uradio da sam predsednik neke stranke, ali bih lepo to sročio. Čak su mi i razmišljanja prethodnih dana išla u pravcu da ako se studenti zalete sa nekim imenima da i bolje da postoji više lista i da bih možda i ja pre glasao za nekog drugog.

Ovako... realno, svi su već podržali studentsku listu, a ovi koji se zakopavaju svakim danom sve više jedini nisu.

Marinika sa olujom, nemam reči.

Tako da, studentska lista i to je to, šta nam bog da.

Једном Чанкиста, увек Чанкиста. Поражавајуће је да су Маринику сматрали озбиљним кандидатом. Надам се да нам у овом процесу следи чистка целокупне политичке сцене, и позиције и опозиције.

Po meni je najrazumnije objašnjenje da Nenadić radi na zvonce, ali ne sa Andrićevog venca nego negde iz inostranstva.
Isto kao i Zagorka koja mu je prosledila predmet Nadstrešnica, iako je godinama igrala džepni bilijar i nije se mešala u svoj posao.

Hulja je doveden na vlast da preda Kosovo, a za uzvrat mu je dozvoljeno da pljačka.

Hapšenje samo po sebi je nebitno, MUP ne sme da odbije naređenje javnog tužioca.
Na sudu je odluka da li će odrediti pritvor ili će ih pustiti da se brane sa slobode.

Mislim da Hulju ruše isti oni koji su ga doveli na vlast, naročito ako je istina da je Srbija zaista zaustavila isporuku municije u Ukrajinu.
Sada im treba neko ko se ne plaši Putina, dosta je bilo sedenja na dve stolice.

TOK sam po sebi ima dovoljno dokaza da optuži celokupni režim, pa čak i Hulju lično.

To će koristiti kao municiju da nateraju Hulju da siđe sa vlasti.
Hapšenja bivših funkcionera zbog korupcije je prilično značajan potez i ne treba ga potcenjivati.

Ukoliko Hulja ne raspiše izbore, neće biti hapšeni samo bivši.

Једном Чанкиста, увек Чанкиста. Поражавајуће је да су Маринику сматрали озбиљним кандидатом. Надам се да нам у овом процесу следи чистка целокупне политичке сцене, и позиције и опозиције.
Bila u LSV-u dok su bili u koaliciji sa SNS-om. Stranku nije napustila jer joj je smetala koalicija nego:

Krajem januara 2017. godine napustila je LSV zbog neslaganja sa predlogom da lider te stranke Nenad Čanak bude kandidat za predsednika Srbije.

1000048639.jpg
1000048637.jpg

Mada, služba je služba i vlast je vlast, kao da je bitno ko pobedi na izborima

1000048636.jpg

Kakva zbrka na političkoj sceni srbije. Čovek ode na odmor dve nedelje propusti dešavanja i više se ne zna šta se dešava. Studenti "poludeli", protest je preuzet (ili nije), šta je to Marinika rekla? Lompar se još uvek forsira (dok je tako onda nema ništa od revolucije), suudentske liste još uvek nema ili se drži u tajnosti, nema ni izbora naravno. Jedina konstanta je što predsednik još uvek ludi i tako podgrejava proteste. Ali sve se više ljudi hladi, prisutno je razočarenje i pomalo se ulazi u apatiju. Čekamo jesen!

Ove zadrte opozicione pristalice mi nisu ništa bolje od SNS-ovaca. Isto neguju kult ličnosti. Šta sad je Marinika neko božanstvo pa ne sme da se kaže ništa protiv nje?

Najviše mi je žao ljudi koji su videli SSP i neke druge stranke kao manje zlo pa su se iskreno borili protiv SNS-a aktivizmom u tim strankama. Zbog takvih ljudi (a nije mali njihov broj) ne volim ovo prepucavanje sa opozicijom, a opozicionih lidera mi je žao taman koliko i ovih na vlasti.

Ali sve se više ljudi hladi, prisutno je razočarenje i pomalo se ulazi u apatiju. Čekamo jesen!
Ja iskreno mislim baš suprotno. Hajp je nikad veći. Grad je prazan, nema gužvi u prevozu, u špicu gazela prohodna, parking mesto se lako nađe čak i u centru. Ali protesti i blokode ne jenjavaju. Mogu samo da zamislim šta će biti od prvog septembra.

Mislim da će stranci preko TOK-a naterati Hulju da raspiše izbore na jesen, a potom će ga na isti način naterati da prizna poraz i dobrovoljno napusti Srbiju za sva vremena.
U suprotnom će TOK optužiti i njega i njegovog burazera i završiće iza rešetaka.

Nakon poraza Hulje, Srbija se u potpunosti usaglašava sa politikom Brisela i Vašingtona.

Rusi i Kinezi lete odavde naglavačke, uvode se sankcije Rusiji, isporučuje se svo raspoloživo naoružanje Ukrajini, NIS se prodaje Englezima, zabranjuje se Ruski gas, potpisuje se pravno-obavezujući sporazum sa Prištinom koji im otvara vrata članstvu u NATO, UN i EU.

Svi optuženi za ratne zločine se isporučuju vlastima u Prištini, Sarajevu, Zagrebu, itd. Prestaje podrška destabilišućim elementima u CG i RS. Priznaju se teritorijalni zahtevi Hrvatske i potpisuje granični sporazum.

Litijum se kopa ali u okviru ekoloških standarda EU. EPS se delimično privatizuje i isto usaglašava sa svim ekološkim standardima.
Raste ulaganje u obnovljive izvore energije.

Ulazimo u SEPA.

I sve ostalo što bismo uradili da Hulja nije došao na vlasti.

I viši sud u Beogradu pumpa. Izgleda da nema više vrdanja i da su izbori na vidiku.

Mislim da će stranci preko TOK-a naterati Hulju da raspiše izbore na jesen, a potom će ga na isti način naterati da prizna poraz i dobrovoljno napusti Srbiju za sva vremena.
U suprotnom će TOK optužiti i njega i njegovog burazera i završiće iza rešetaka.

Nakon poraza Hulje, Srbija se u potpunosti usaglašava sa politikom Brisela i Vašingtona.

Rusi i Kinezi lete odavde naglavačke, uvode se sankcije Rusiji, isporučuje se svo raspoloživo naoružanje Ukrajini, NIS se prodaje Englezima, zabranjuje se Ruski gas, potpisuje se pravno-obavezujući sporazum sa Prištinom koji im otvara vrata članstvu u NATO, UN i EU.

Svi optuženi za ratne zločine se isporučuju vlastima u Prištini, Sarajevu, Zagrebu, itd. Prestaje podrška destabilišućim elementima u CG i RS. Priznaju se teritorijalni zahtevi Hrvatske i potpisuje granični sporazum.

Litijum se kopa ali u okviru ekoloških standarda EU. EPS se delimično privatizuje i isto usaglašava sa svim ekološkim standardima.
Raste ulaganje u obnovljive izvore energije.

Ulazimo u SEPA.

I sve ostalo što bismo uradili da Hulja nije došao na vlasti.
Лепа бајка, баш као да слушам екипу са информера.

Šta ćeš sledeće da mi saopštiš? Da Soroš ne stoji iza ovog naloga i da ne potpaljuje decu za svoje interese?

Vrh