To nije relevantno za ovu temu.Kako tebi na faksu?
Pogledajte prilog 246523
Nije Krsto što mu zbore... Ili možda jeste
Kad god tako nešto pomislim, uvek me ubrzo demantuju. Ne bi me čudilo i da je ovo neka njihova igrarija. Sada poslednje što pomislim je da su počeli da rade svoj posao.Опааа, свака част на интегритету, нек се спреми Весара....
Priča se da TOK nije baš lojalan režimu ali da ima problem sa policijom koja neće da hapsi. Pominjalo se i hapšenje Malog pre mesec danaKad god tako nešto pomislim, uvek me ubrzo demantuju. Ne bi me čudilo i da je ovo neka njihova igrarija. Sada poslednje što pomislim je da su počeli da rade svoj posao.
Priča se da TOK nije baš lojalan režimu ali da ima problem sa policijom koja neće da hapsi. Pominjalo se i hapšenje Malog pre mesec dana
Kad god tako nešto pomislim, uvek me ubrzo demantuju. Ne bi me čudilo i da je ovo neka njihova igrarija. Sada poslednje što pomislim je da su počeli da rade svoj posao.
![]()
Председник Вучић сазвао за сутра хитну седницу Савета за националну безбедност
Председник Србије Александар Вучић сазвао је за суботу хитну седницу Савета за националну безбедност, потврђено је Танјугу у Председништву.www.rts.rs
Da li je ovo povezano?
![]()
Nova.rs: Raspisana poternica za Goranom Vesićem, uhapšeni Anita Dimoski i Nebojša Šurlan
Bivši ministar građevinarstva Goran Vesić obuhvaćen je akcijom Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u kojoj je, prema nezvaničnim inforamcijama Nova.rs, privedeno 14 osoba, uključujući i bivšeg ministra Tomislava Momirovića. Za Vesićem je, kako nezvanično saznajemo, raspisana poternica.www.danas.rs
Vesara pobegao u bolnicu
Bravo, vezano za Generalstab.Priča se da TOK nije baš lojalan režimu ali da ima problem sa policijom koja neće da hapsi. Pominjalo se i hapšenje Malog pre mesec dana
Ne verujem. Kako će dići rejting ako mu hapse dojučerašnje ljude? Nema od te rabote ništa. Gde ima dima, ima i vatre. Nikako nije dobro kada ti hapse desnu ruku. Deluje mi da je nekima pukao film i da neće da služe režimu. Deluje neverovatno, ali je moguće. Isto tako, ovo je verovatno pritisak spolja. Vučić je jednostavno preterao i da li je ovo žuti karton ili crveni, ostaje da vidimo.Sve je ovo igrarija kao hapšenje Miškovića onomad. Pokušava istim potezima da povrati urušen rejting. Mislim da mu sad to neće poći za rukom jer su svi sa puterom na glavi.
Da je tako, ne bi zasedao savet za NB. Ispada da se protivi hapšenju što nije poenta. Da je ovo organizovao, ne bi pravio dramu. Drugo, ovo mu neće podići rejting, jer ne hapsi on, nego politički protivnici.Sta se lozite, hapse ih kao zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, bice malo reality program pa pustanje tj. pomilovanje.