Šta je novo?

Izbori 2025

1000045386.jpg

Trouble in paradise

Опааа, свака част на интегритету, нек се спреми Весара....

Joj, ljudi, mesec dana bih živeo da lebu i vodi, samo da vidim live feed hapšenja i isptivanja ovog lika, te grimase i glas...
(mada taj bi počeo da propeva u roku od odmah, pa verujem da je namešteno)

Kad god tako nešto pomislim, uvek me ubrzo demantuju. Ne bi me čudilo i da je ovo neka njihova igrarija. Sada poslednje što pomislim je da su počeli da rade svoj posao.
Priča se da TOK nije baš lojalan režimu ali da ima problem sa policijom koja neće da hapsi. Pominjalo se i hapšenje Malog pre mesec dana

Da li je ovo povezano?

Vesara pobegao u bolnicu

Kad god tako nešto pomislim, uvek me ubrzo demantuju. Ne bi me čudilo i da je ovo neka njihova igrarija. Sada poslednje što pomislim je da su počeli da rade svoj posao.

Моја прва реакција на слику је била то, као кад је хапсио оне своје батинаше кад је пала Влада, као да покаже да постоји правна држава, закон за све итд, али то је зато што нисам укапирао одмах, дакле они државним ударом називају рад институција које би требало бити независне.

Треба им јбти све по списку само због тога Луј XIV става, Држава то сам ја.

Da li je ovo povezano?

Vesara pobegao u bolnicu

Ne znam da li je sa Tomom Monom igrarija njihova, ali naravno da ih ozbiljno buse iznutra, gomila je takvih informacija.

Mislim, ,,buse iznutra''.

Dosli smo do toga da busiti iznutra znaci da postoje ljudi koji rade svoj posao profesionalno.

Uvek je to i bio problem SNS-a, nemaju oni ni blizu dovoljno kadrova. Ne mogu da stave svoje da budi tuzioci, sudije... jbg, ne moze ipak neki moler da bude zaposlen kao sudija itd.

Neki su njihovi, neke su potkupili, ali daleko od toga da su svi.

Priča se da TOK nije baš lojalan režimu ali da ima problem sa policijom koja neće da hapsi. Pominjalo se i hapšenje Malog pre mesec dana
Bravo, vezano za Generalstab.
Meni ovo nije niqkkqv znak da tuzilastvo radi jer treba i za ostala dela da neko odgovara, ovo je samo za finansij.proneveru

Deluje mi kao zamazivnje ociju, sportski ribolov mozda pred neke izbore, a ako nije...pa abolirace predsednik...
Jeste, bas Vesicu pozlilo, bas se pogocdilo i sad ce na rehabilitaciju 6mes...a mi ludi....
Za Monu ce naci sudiju koji ce da preinaci u kucni pritvor i to je to...
Pohvalno jeste, ali ono sa DUNP, ove provokacije iz SNS prostorija (izazivsnje haosa), cudni pozari pre toga, sad ova hapsenja...
Mislim da nam zamazuju oči sa nečim krupnijim sto provlace a da ne vidimo....

Nadam se da ste u pravu. Videćemo šta se iza ovoga krije. Druga mogućnost je da pokušava da povrati rejting pred izbore pa će da ih pusti (iz pritvora ili niz vodu) po starom oprobanom receptu.

Stric Nikole Jokića jedan od uhapšenih.

Vučić nikada nije nijednog svog pustio niz vodu.

Za mnoge se to pričalo, ali niko nije završio u zatvoru niti mu je oduzeta imovina.

Sledi odugovlačenje i odizimanje predmeta ovim sudijama koji su se drznuli da rade svoj posao.

Bilo koji drugi ishod značio bi da mu se bliži kraj - tako da se nadam da grešim.

Sve je ovo igrarija kao hapšenje Miškovića onomad. Pokušava istim potezima da povrati urušen rejting. Mislim da mu sad to neće poći za rukom jer su svi sa puterom na glavi.
Ne verujem. Kako će dići rejting ako mu hapse dojučerašnje ljude? Nema od te rabote ništa. Gde ima dima, ima i vatre. Nikako nije dobro kada ti hapse desnu ruku. Deluje mi da je nekima pukao film i da neće da služe režimu. Deluje neverovatno, ali je moguće. Isto tako, ovo je verovatno pritisak spolja. Vučić je jednostavno preterao i da li je ovo žuti karton ili crveni, ostaje da vidimo.

Sta se lozite, hapse ih kao zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, bice malo reality program pa pustanje tj. pomilovanje.
Da je tako, ne bi zasedao savet za NB. Ispada da se protivi hapšenju što nije poenta. Da je ovo organizovao, ne bi pravio dramu. Drugo, ovo mu neće podići rejting, jer ne hapsi on, nego politički protivnici.

Vrh