astrodule
Professional
I sutra će opet hapsiti i opet ćemo se buniti i opet će pustiti...
Ukinut pritvor svima u Uzicu
Ова информација је тачна.Ukinut pritvor svima u Uzicu
Ovo je Nestorova Ćacinka.Ова информација је тачна.
Pogledajte prilog 244665
Eво овде лепо пише.@Došljak, mislis Dr.Nestorovic? Hahahahhahahahhahahhan jeste jeste, aham.
SAda slusam ovog Cicvarica, studenta iz UE.... Sta li je Nelečeni uzahao na njega?
Vrlo lepo priča, cak i blago za moj ukus, ali pristojno i kulturno, ne zaboravlja da pomene sve koji su uhapseni, da je ta borba u celoj Srb...svaka cast.
Nego MUP kritikuje odluku Suda zbog ovog pustanja. Dakle IZVRSNA VLAST kritikuje SUDSKU....cirkus samo u Srbiji!
Na stranu to sto je onaj advokat NS stapovima pretukao policajce, to ih nije zabrinulo, ovo valjda kolicinski vise. Hahahahhahaha
Joj zemljo joj Srbijo
Nemojte da vas zavara. Nestorović je u potpunosti Vučićev projekat.Eво овде лепо пише.
Док су многи опозиционари делили лекције студентима, покрет професора Несторовића је дао пуну подршку.
Цицварић, Мила Пајић, Никола Ристић и сви ти "професионалци" су уклоњени од стране студентског покрета готово на самом почетку. То су небитни опортунисти и ништа друго. Јунајтед Медија је покушала да их испромовише, али студентски покрет их је угасио. Поново хоће да васкрсну Цицварића и поново ће га угасити студентски покрет. То је драж и снага покрета, такви као он не пролазе.@Došljak, mislis Dr.Nestorovic? Hahahahhahahahhahahhan jeste jeste, aham.
SAda slusam ovog Cicvarica, studenta iz UE.... Sta li je Nelečeni uzahao na njega?
Vrlo lepo priča, cak i blago za moj ukus, ali pristojno i kulturno, ne zaboravlja da pomene sve koji su uhapseni, da je ta borba u celoj Srb...svaka cast.
Nego MUP kritikuje odluku Suda zbog ovog pustanja. Dakle IZVRSNA VLAST kritikuje SUDSKU....cirkus samo u Srbiji!
Na stranu to sto je onaj advokat NS stapovima pretukao policajce, to ih nije zabrinulo, ovo valjda kolicinski vise. Hahahahhahaha
Joj zemljo joj Srbijo
У реду, тачно. Али видите шта вам поручује за овакве блокаде.Nemojte da vas zavara. Nestorović je u potpunosti Vučićev projekat.
Dobro, na svakome je da tumači i filtrira kako mu je drago. Ja ga kapiram na drugačiji način i mislim da su mu poente usmerene ka drugim tačkama, među kojima ne vidim "prebacivanje odgovornosti na narod". Ali nemam ništa protiv da čitam reakcije, mislim da je razmena misli takođe deo društvenog angažmana, jer će možda nekima da pomogne na neki način, u ovoj našoj je*******enoj situaciji.Лепо је почео и катастрофално завршио. Пребацује одговорност на народ. Ево сад ћемо сви после 8-10 сати посла у слободно време да улетимо у политички муљ. То ће спаси Србију!
Требало им је само четири године да се баве списковима, боље икад него никад.![]()
Ko će se sve odazvati Aleksićevom pozivu na okrugli sto: U sredu na okupu stranke, NVO, ProGlas…
"U situaciji kada se borimo protiv političkog monstruma koji je uzurpirao vlast, odgovorno je da razgovaramo i da zajednički i koordinisano pronađemo najbolja rešenja u situaciji u kojoj se nalazimo. Ovu borbu niko ne može dobiti sam i zato mislim da je razgovor važan i da je nužan, da čujemo i...www.danas.rs
Nepotrebno karikiraš, što se mene tiče, ovo oko MZ. To što nabrajaš je deklarativno ok i cilj je, tako bi trebalo da bude. Ja dodajem, kada bude. A sada je ovako, kako kažeš, i s time se slažem:Слушам 20 година врло сличне приче о тим малим локалним помацима, раду на себи који ће магично спасити друштво и то је нека врста утопијског, холистичког приступа политици а верујем да је од неких и свесна подвала. За те мале помаке имамо религију и породичне односе а за друштвене помаке одговорна је држава, њене институције, елите и пре свега образовање.
I zbog toga sam iskreno zapitan, odakle bi mogla munjevito da bane ta spasonosna elita, ima li je uopšte?Срби немају своје легитимне представнике власти 80 година као ни слободан, заокружен културни живот. Курди али са неким полупризнатим границама. То смо ми.
Свој став о томе заснивам на личном примеру. Активизам на нивоу мз није и не може ништа променити нити ће се тај изловани пример раширити на следећу месну заједницу.
Нисам написао да је он свесно пребацио одговорност нити да је злонамеран.
Слушам 20 година врло сличне приче о тим малим локалним помацима, раду на себи који ће магично спасити друштво и то је нека врста утопијског, холистичког приступа политици а верујем да је од неких и свесна подвала. За те мале помаке имамо религију и породичне односе а за друштвене помаке одговорна је држава, њене институције, елите и пре свега образовање.
Срби немају своје легитимне представнике власти 80 година као ни слободан, заокружен културни живот. Курди али са неким полупризнатим границама. То смо ми.
А то није проблем локала, мз нити појединца. Промена у овим очајним околностима може само бити брза, интензивна и на нивоу целог друштва или је неће ни бити.