I vetar pumpa
Ovo u UZICU NIJE DOBRO.
BOLESNIK CE IH SRAVNITI SA ZEMLJOM
ZANDARMWRIJA JE OTISLA U STANICE, NE BRANE MAGISTRALU
KO ZNA KAKAV CE ODGOVOR BITI KAD BUDE MANJE LJUDI, POLOMICE IH
BRANILI SU IZLAZAK NA MAGISTRAKU ALI uzicani ZNAJU SVE PUTEVE A MISLIM DA JE BILO LJUDI I PREKO 6.000
Stvarno ne znam da su se ikad povukli. A bilo je ljudi puno
Pokupe se oni kad god nisu jaci@Pedja_Nbg , Pedja, onaj glavni je zaista fiju fiju, ima cudne poteze i opasno ga pice kompleksi pa se plasim odmazde sutra, prekosutra u Uzicu...
Mada, sto rece neko gore, i hvala mu, to bi bio jos veci bunt i revolt da posalje iz Novog Sada interventnu, na primer....ali nisu ovi krajevi navikli na to i nisu naucili i guraju napred.
Mislim, da nisu prosli na magistralu da bi oni krenuli napred i provukli se, ne znam, ali ljudi su bas besni...
Ali nikad nisam videla da se ovako pokupe i odu, a u BG stite piromana, verov su ga do sad i pustili, ili vezuju decka za krevet kog su unakazili npr....
Pogledajte prilog 244001
Ne sećam se da je ranije imao ovoliko sede kose?
![]()
VuÄiÄ o blokadama: OdblokiraÄemo Zemun i pre Å eÅ¡eljevog roka od 72 sata
Predsednik Republike Srbije Aleksandar VuÄiÄ prisustvovao je otvaranju turistiÄkog kompleksa i memorijalnog parka Dragan MarkoviÄ Palma u Jagodini, ali se tokom obraÄanja dotakoa i blokade Srbije i poruÄio da Äe država u narednih 72 sata ukloniti blokadu u Zemunu i naglasio da je danas na toj...www.blic.rs
Opis podseća na CHAZPolicija je potpuno digla ruke od centra Zemuna. Raskršće na kraju Glavne ulice je blokirano od petka u 19 časova, NEPREKIDNO. To je za sada tri dana kontinualne blokade, puna 24 časa. Balvani i nameštaj su i dalje tu. Tu se svako veće održava neka vrsta narodne žurke sa filmovima za decu u parku, sportskim priredbama, fudbalom i odbojkom na ulicama, deca kredama u boji ukrašavaju kolovoz svojim crtežima, na travnjaku je ćebad sa piknik grupama koje donose svoju hranu i muziku, a na kolovozu su portabl stolovi sa ponudama. Na klupama uz trotoar su lokalni penzioneri. Majke guraju malu decu u kolicima po Glavnoj ulici. To im je svakodnevni večernji izlazak. Tu se nekako i instalirao i pravi D.J. sa zvučnikom i programom. Sve zajedno više liči na piknik na moru nego na revoluciju.
Torta sa čokoladnim Draganom na vrhu.
Retardirana nacija, kao i oni koji se pale na istu.![]()
843 tis. zhlédnutí · 5,8 tis. reakcí | Sreća pa nismo u Americi 😳 @истицање #isticanje | Zoran Bibić
Sreća pa nismo u Americi 😳 @истицање #isticanje.www.facebook.com