dobro, umeo je dobri palma, onomad kada je zatrebalo nekima koji nisu vučić, da kaže i da se patriotizam ne sipa u traktor.Ovo je najveca sramota Srbije, sto su dopustili da ovaj matori vepar podvodi u sred Srbije, uz precutnu saglasnost Psiha, jer mu je obezbedjivao glasove u Jagodini.
NIje mi jasno kako su to dopustili ovi branioci Srpstva i Kosova i Metohije, umesto za vakta prasca da su se organizovali i upali u Jagodinu i rastavili ga od batina.
A evo sad psihopata ide da mu oda zahvalnost...
Eh da, matori vepar je bio jedan od glavnih branitelja Srpstva i Kosova i Metohije, pa bas zbog toga su trebali duplo da ga odvale od batina.
Зло је одрадило своје, али највише мржња према сопственом народу.Zašto su svi ovako glavati? Za premijera i predsednika od sad birati ljude sa uskom glavom.
To im nikako ne ide u prilog. Već su dovoljno gneva navukli na sebe. Samo bi sebi zakucali poslednji ekser u kovčeg.Ovo u UZICU NIJE DOBRO.
BOLESNIK CE IH SRAVNITI SA ZEMLJOM
ZANDARMWRIJA JE OTISLA U STANICE, NE BRANE MAGISTRALU
KO ZNA KAKAV CE ODGOVOR BITI KAD BUDE MANJE LJUDI, POLOMICE IH
BRANILI SU IZLAZAK NA MAGISTRAKU ALI uzicani ZNAJU SVE PUTEVE A MISLIM DA JE BILO LJUDI I PREKO 6.000
Stvarno ne znam da su se ikad povukli. A bilo je ljudi puno
Naravno da je digla kad evo sad za nekih 48 sati stiže Šeki sa svojim Ćetnicima.Policija je potpuno digla ruke od centra Zemuna. Raskršće na kraju Glavne ulice je blokirano od petka u 19 časova, NEPREKIDNO. To je za sada tri dana kontinualne blokade, puna 24 časa. Balvani i nameštaj su i dalje tu. Tu se svako veće održava neka vrsta narodne žurke sa filmovima za decu u parku, sportskim priredbama, fudbalom i odbojkom na ulicama, deca ukrašavaju kolovoz crtežima, na travnjaku je ćebad sa piknik grupama koje donose svoju hranu i muziku, a na kolovozu su portabl stolovi sa ponudama. Na klupama uz trotoar su lokalni penzioneri. Majke guraju malu decu u kolicima po Glavnoj ulici. To im je svakodnevni večernji izlazak. Tu se nekako i instalirao i pravi D.J. sa zvučnikom i programom. Sve zajedno više liči na piknik na moru nego na revoluciju.
Ништа ми није јасно. Зашто није добро што се дигло Ужице? Како ће их "сравнити са земљом"?Ovo u UZICU NIJE DOBRO.
BOLESNIK CE IH SRAVNITI SA ZEMLJOM
ZANDARMWRIJA JE OTISLA U STANICE, NE BRANE MAGISTRALU
KO ZNA KAKAV CE ODGOVOR BITI KAD BUDE MANJE LJUDI, POLOMICE IH
BRANILI SU IZLAZAK NA MAGISTRAKU ALI uzicani ZNAJU SVE PUTEVE A MISLIM DA JE BILO LJUDI I PREKO 6.000
Stvarno ne znam da su se ikad povukli. A bilo je ljudi puno