Šta je novo?

Izbori 2025

Šta bi sa studentima 3.0? Meni su oni misterija. Jel to Paja Levijatan i Miša Vacić ili radikalski klinci koji će da glume studente za 100 evra? Danas u najavili okupljanje... :confused:

Podržavanje pedofilije, seksualnog predatora i manijaka, silovanja i mafije, sve u jednom paketu:

Šta bi sa studentima 3.0? Meni su oni misterija. Jel to Paja Levijatan i Miša Vacić ili radikalski klinci koji će da glume studente za 100 evra? Danas u najavili okupljanje... :confused:
Čekali su ih danas, nisu se pojavili. Studenti 3.0 takođe traže izbore i prvi na njihovoj listi je Šešelj, a tu je iz Lečić 😂😂😂😂😂
Sve sami politički magovi, u ovo ne bi poverovao ni neko sa IQ45

1000044862.jpg

Idemooo

Prebacice sad levo satore da bi ovi sredili ovaj desni deo ulice. Ili ce ih skloniti na par dana u park. Nece tek lako odustati od ovoga to je sigurno.

Problem sa masovnim policijskim legitimisanjem prisutnih (obično najaktivnijih osoba u prvim redovima) kao metodom zastrašivanja, je što to funkcioniše samo prvi put. Takvima je posle svejedno da li će opet biti legitimisani. Što znači da legitimisanje uglavnom obezbeđuje trajno buduće prisustvo dotične osobe na barikadama. Često u prvim redovima. Pa izgleda kao kontraproduktivna strategija u situaciji kad sve to dugo traje.

Ljudi mu dovodili žene i ćerke da se pokažu pred njim... A muškarce je sam pozivao da im pokaže da koliko god su jaki, on je uvek jači i opasniji.
222356

222357

df46cc4ed27bd6597d088dce79f59e04.jpeg

I pravili srpske vašarske UFC-ove na svadbama i zvaničnim gradskim uručenjima i sednicama:

Još ako dobro vidim, ova došla na zvanično uručenje u papučama 🤣🙄

Ma lud narod totalno.
Sve je Kusturica lepo objasnio.

Poslednja izmena:
Podržavanje pedofilije, seksualnog predatora i manijaka, silovanja i mafije, sve u jednom paketu:
Ovo je najveca sramota Srbije, sto su dopustili da ovaj matori vepar podvodi u sred Srbije, uz precutnu saglasnost Psiha, jer mu je obezbedjivao glasove u Jagodini.
NIje mi jasno kako su to dopustili ovi branioci Srpstva i Kosova i Metohije, umesto za vakta prasca da su se organizovali i upali u Jagodinu i rastavili ga od batina.
A evo sad psihopata ide da mu oda zahvalnost...

Eh da, matori vepar je bio jedan od glavnih branitelja Srpstva i Kosova i Metohije, pa bas zbog toga su trebali duplo da ga odvale od batina.

Poslednja izmena:
Vrh