Čekali su ih danas, nisu se pojavili. Studenti 3.0 takođe traže izbore i prvi na njihovoj listi je Šešelj, a tu je iz LečićŠta bi sa studentima 3.0? Meni su oni misterija. Jel to Paja Levijatan i Miša Vacić ili radikalski klinci koji će da glume studente za 100 evra? Danas u najavili okupljanje...![]()
Miro da li ti je fraza “bunga bunga” poznata?Ja nista to za palmu nisam znala otkud bre to
Veruj mi da nikad nisam cula. Kod nas je Palma vazio za spopobnog privrednika itd.... verujte da su ljudi izuzetno neinformisani, kad sam ja ovakva, zamislite nekog od 60gMiro da li ti je fraza “bunga bunga” poznata?
Zurke gde su podvodjene maloletne devojcice i odrasle zene za usluge i drzavni posaoVeruj mi da nikad nisam cula. Kod nas je Palma vazio za spopobnog privrednika itd.... verujte da su ljudi izuzetno neinformisani, kad sam ja ovakva, zamislite nekog od 60g
Ovo je najveca sramota Srbije, sto su dopustili da ovaj matori vepar podvodi u sred Srbije, uz precutnu saglasnost Psiha, jer mu je obezbedjivao glasove u Jagodini.Podržavanje pedofilije, seksualnog predatora i manijaka, silovanja i mafije, sve u jednom paketu:
![]()
Vučić danas u Jagodini, na otvaranju memorijalnog parka Markoviću Palmi
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prisustvovaće danas ceremoniji otvaranja turističkog kompleksa i memorijalnog parka Dragan Marković Palma, u 18.00 časova u Jagodini, u izletištu Potok, najavljeno je iz pres službe.www.danas.rs