Šta je novo?

Izbori 2025

Verujem da je do vrućine i posla, odnosno to što smo na sredini radne nedelje, tako da nisam iznenađen. Mislim da bi sad bilo pametno organizovati akcije za petak, subotu i/ili nedelju, da se održi ova energija.
Ne znam koliko je izvodljivo ili smisleno organizovati ljudski lanac kroz ceo grad i na taj način praviti blokade. To bi pokazalo solidarnost i brojnost, izgledalo bi impresivno i poslalo jaku poruku. Samo je to potrebno dobro isplanirati, a za ovaj vikend bi to bilo prekasno.

Danas definitivno dosta manje barikada po gradu. Palilula je dobrano zakazala. Nema blokade ni na Bogosloviji, a ni na Zrenjaninskom.

Potez od pravnog do vuka ceo pun ljudi i blokiran.

Jedino službe sklonili kontejnere, stoji 10 motocikala kod vuka, ostalo su ljudi bez fizickih barijera... Hot spot net sbb ukinuti u centru.

Izuzetno napeto na bulevaru... Nagomilavanje kerova sa više strana, marice bulevarom i peške iz sporednih ulica

InShot_20250702_221543141.gif

Ovakvi prizori mi daju zivot. :love: Nema sta narod ne moze da uradi u dovoljno velikom broju. Tu ne pomaze ni oruzje protiv tog istog naroda, nista ne pomaze.
Mogu oni da bacaju suzavac, da ispaljuju gumene metke, mogu mitraljezima da pucaju, mogu bre i tenkovima da krenu............kad imas 1.000 golorukih protiv njih 30............ne bi bio u njihovoj sugavoj kozi sa svom tom opremom preko. Vise nas je, mnogo nas je vise mamicu im lopovsku nemoralnu

Poslednja izmena:
Мишљења сам да би људи који иду и планирају да иду на протесте/блокаде треба да виде како су Французи то радили. Ишли су са кацигама за моторе. Није нелегално имати а чува главу. Можда помогну и они за бициклисте.
Може се наћи на Купујем Продајем за пар хиљада.

Треба узети у обзир ту опцију ако се планира или постоји могућност блиског контакта са корњачама.

Vrh