Šta je novo?

Izbori 2025

1000043718.jpg

1000043719.gif

Blokade moraju da se šire, ljudi su neverovatni, pozitivna energija se širi ulicama...

Bitno je da vide svi, da sa prozora svaka baba vidi te ljude. Koliko ljudi samo, najviše nekih penzića, pa i iz Beograda, nikada nije ni videlo blokadu, protest...

Sve informacije dobijaju sa televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Kapiram da očekuju da dođu ljudi sa nožem u zubima koji izgledaju kao četnici iz partizanskih filmova.

Bogoslovija i Vukov spomenik prazni ako me razumete.
Mislim da je Autokomanda sledeća.

Stvarno uvek nekako ispadne najvise hitnih bas mora da prodje kad su blokade a kad nisu prodju 2-3 dnevno. Da se covek zapita....mozda ih ne treba propustati
Bolje da se propuštaju pa ako su neke od njih lažne, njima na čast. Sem toga, ne možemo da znamo sigurno. Može nekad da bude i to da vozač hitne pomisli da iskoristi ulice koje su prazne jer će brže stići na intervenciju njima nego da ide okolnim. Ja da sam vozač hitne i da sad vozim negde i želim da spasem(o) čoveka, isto bih koristio ulice koje nemaju saobraćaj. Očigledno, ne za svoju ličnu korist nego za dobrobit pacijenta koga treba da spasimo.

Zato je bolje ne ulaziti u te dubioze i ŠBB KBB nego lepo propuštati sve hitne i sve vatrogasce. I sve civile koji dođu i pokažu da imaju hitan slučaj u autu.

Uhapšeni blokaderi na zelenjaku.. kreću dalje kroz centar

Pravnici su držali liniju do kraja 😎

@roger34 ovde se sluša razglas šta kažu... I rekli su da se povučemo... Moguće da je opšti dogovor da se u toku noći povlači... Nisam ispratio
Примећујем да све више наших користи израз "блокадери" што ме искрено забрињава. Нико од нас не би требало да се служи СНС изразима, нити да им даје на значају.

Примећујем да све више наших користи израз "блокадери" што ме искрено забрињава. Нико од нас не би требало да се служи СНС изразима, нити да им даје на значају.

Može i tako da se gleda a može i da ti se osladi kao njima izraz ćaci...

Ja baš mislim da je snaga reći, da jesam... U fazonu boli me uvo... Blokader? Super, jesam... I?

Prošao sam sada ceo potez od pravnog bulevarom k marije i 27 marta

Ma veruj mi da je u psohologiji najjača odbrana kad kažeš da jesam, na uvrede, tu nemaju gde dalje... Toga se sećam još iz srednje. To ih iznervira. Ali svejedno, ne mora taj izraz...

Ne mogu sad snimke da kačim... Ušla je gooomila policijskih vozila najrazličitih jedan iza drugog oteko 30 vozila... Kao da izvide odblokirali su delove, po jednu saobraćajnu traku al pravni nisu dirali jer je previše ljudi... Idem sad dalje

Evo taj deo kad je ušla gomila vozila koja je probila 1 saobraćajnu traku kod etf... Iza idu komunalne službe koje delimično čiste.... Ali se sva vozila okreću kod pravnog jer je previše ljudi...

Možda su samo hteli da izvide za ujutru...

Edit. Kod etf blokada očišćena sasvim samo pravni još stoji

Vrh