Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 35.572
Sad znam, javljam se sledeći putAha jesam u zelenoj majici i New Balance patikama![]()

Sad znam, javljam se sledeći putAha jesam u zelenoj majici i New Balance patikama![]()
Pametno.Ustanicka je do ponoci pa se nastavlja ujutru
Stvarno uvek nekako ispadne najvise hitnih bas mora da prodje kad su blokade a kad nisu prodju 2-3 dnevno. Da se covek zapita....mozda ih ne treba ni propustati![]()
Bolje da se propuštaju pa ako su neke od njih lažne, njima na čast. Sem toga, ne možemo da znamo sigurno. Može nekad da bude i to da vozač hitne pomisli da iskoristi ulice koje su prazne jer će brže stići na intervenciju njima nego da ide okolnim. Ja da sam vozač hitne i da sad vozim negde i želim da spasem(o) čoveka, isto bih koristio ulice koje nemaju saobraćaj. Očigledno, ne za svoju ličnu korist nego za dobrobit pacijenta koga treba da spasimo.Stvarno uvek nekako ispadne najvise hitnih bas mora da prodje kad su blokade a kad nisu prodju 2-3 dnevno. Da se covek zapita....mozda ih ne treba propustati
Примећујем да све више наших користи израз "блокадери" што ме искрено забрињава. Нико од нас не би требало да се служи СНС изразима, нити да им даје на значају.Uhapšeni blokaderi na zelenjaku.. kreću dalje kroz centar
Pravnici su držali liniju do kraja
@roger34 ovde se sluša razglas šta kažu... I rekli su da se povučemo... Moguće da je opšti dogovor da se u toku noći povlači... Nisam ispratio
Примећујем да све више наших користи израз "блокадери" што ме искрено забрињава. Нико од нас не би требало да се служи СНС изразима, нити да им даје на значају.
Snaga je ne prihvatati njihov narativJa baš mislim da je snaga reći, da jesam... U fazonu boli me uvo... Blokader? Super, jesam... I?
Edit. Kod etf blokada očišćena sasvim samo pravni još stoji
Uh, al' su zaje*******ani, izašli sa fantomkama i pendrecima na blokadu koju su organizovani obični građani sa decom i studenti.
Ne znam, mislim da se i greši što ljudi ostaju celu noć, nema potrebe i ne postiže se ništa.
Vidimo se sutra.