Ovo kao nacisti '41, okupacija Srbije:
Meni baš i nije, nisam ja više tamo.Pokazuju krugodvojkaši svaki dan al realno nama je i najlakše kad je ovde u dvorištu
Ja gledao kad je bilo prohodno.Nije tačno ono što je neko danas napisao da je jedna kolovozna traka u ćacilendu ka tašu slobodna. Sve je kao i ranije neslobobodno.
Šta je bre ovo, smešni ste
Ali ajde, nema veze, aj' sutra da vidimo koga ima više.
Zadnje vreme doslo, ako Priboj magistralu blokira hahahahha ( ne ljuti se, znam da im je tamo osinjak)Priboj blokira raskrsnice u gradu. Policija kulturna opominje da se ne krši zakon. Bila je i blokada magistrale.
Nemaju ih dovoljno, čak ni sa sve ćacijima primljenim preko reda.Kaze FON spavaju policajci u maricama
Pa zar nije dogovoreno da se noću pravi pauza?Do zore ostaju najhrabriji
Noćas kako stoje stvari biće nas još manje ima da nas oduva murija
Guraju dvojica kontejner na mesto u punoj opremi, a neko dobacuje " ima li hleba da poneses deci" hahahahhahahahahahhahahahahhahahahaha
Pa ove večernje barikade širom Srbije su super došle, jer su rastegli ljudstvo na toliki strana i verovatno im je prpa sad koliko da šalju u Kosjerić a koliko da čuvaju po drugim mestima.Не треба изгубити ни фокус са Косјерића где се сутра понавља гласање на једном бирачком месту.
Brate, ovde su Difovci i Šumari, svi po dva metra, svi u mišićima, ne sme niko da nas bije, ne ti vaši tamo filozofi i slični metiljavciDo zore ostaju najhrabriji
Noćas kako stoje stvari biće nas još manje ima da nas oduva murija
Aha jesam u zelenoj majici i New Balance patikamaBrate, ovde su Difovci i Šumari, svi po dva metra, svi u mišićima, ne sme niko da nas bije, ne ti vaši tamo filozofi i slični metiljavci
Još su ovde i Žarkovci, to je posebna kategorija ludaka
@Igor jesi i ti bio u Požeškoj? Htedoh da se javim, ali nisam siguran da si ti.