Šta je novo?

Izbori 2025

Ne znam da li vam je promaklo, na IG se pojavio juče priručnik o građanskoj neposlušnosti, koji između ostalog spominje i neplaćanje računa kao jedan od vidova borbe. Spomenuto više puta pre 4 meseca od strane nekih korisnika uključujući Cotru i moju malenkost.
U Novosadskim vestima je to jedan od naslova.

За црвено-црне никада нисам гласао, али јесам у другом кругу председничких за оно КГ говедо (и сигурно бих опет у истој ситуацији, не знајући шта се дешавало ових 13 година).

da ti se zahvalim jos jednom... i onim belim listicima, sve legenda do legende

Sinić je bilo dosta dece blokirano zajedno sa mnom i sedmogodišnjim detetom na auto putu. To su klinci i to se vidi da su dobra deca, koja su se vraćala sa utakmice u Areni + klinci koji su bili na festivalu. Mogu samo da kažem da je vama potreban specijalan psihijatar jer više ne razlikujete dobro od lošeg, žedni ste krvi i sposobni da ubijete i dete i trudnicu i bebu i sve što vam se ispreči na blokadama. A taj sendvič stavite sebi u guzicu!

Zahvali se predsedniku i njegovoj mafijaškoj bandi, oni su krivi što je došlo do svega ovoga.

EU zabrinuta

Sve što tražimo je da situacija bude rešena na osnovu Ustava i zakona.

najnormalniji-polićajac-v0-pgs0d9ojz2af1.jpeg

Maskiranje zvaničnih organa države je početak klizanja u stvaranje para vojski. Diferencijacija demokratske države u odnosu na diktaturu, osnovna pretpostavka koja je uopšte omogućuje, je da bude TRANSPARENTNA. Da se tačno zna šta radi i ko to radi, zato što se radi javno, tako da svako kome je data posebna vlast kao predstavniku naroda svoj integritet i delovanje garantuje svojim imenom. Maskirane grupe nasilnih ljudi, gde je ta sila usmerena prema narodu, zbog toga već po definiciji ne mogu biti deo demokratske države. To je kao poziv da se može raditi bilo šta pošto niko spolja, izvan jedinice, ne može znati ko je uradio nešto nedozvoljeno. Time se ruši svaka mogućnost spoljne kontrole zakonitosti delovanja, što onda već po definiciji ne može biti demokratska država uređena zakonima koji se poštuju. Jer ako se ni tako osnovna stvar ne može proveravati i spolja, izvan kruga lično zainteresovanih da se razni presupi ne saznaju, onda se zakonitost bukvalno ne može obezbediti, pa demokratska i zakonita država u takvim uslovima ne može postojati.

Slaba analiza Zuma. Možda bi trebalo da znaš da su para vojske odavno stvorene. Svakakve jedinice su pravljenje za ljude sa samo završenom osnovnom školom i platom preko 200 000, dok neko ko završi akademiju ne može da preživi sa radom u pravoj vojsci, pa ljudi odatle beže. Odavno na to upozorava bivši predsednik vojnog sindikata.

Poslednja izmena:
Extroniks wrote:

,, .... Onda lepo putuj igumane... na kraju dana to je mantra svih vas SNS pristalica, ako ti se ne svidja ti putuj igimane.

Ti si SNS provokator kako bi navukao gnev na nečlanove SNSa, svojim provokcijama
radiš tajno za njih i verovatno dostavljqš podatke o svom provokativnom istraživanju reajkcije u javnosti.
Ti si očigledni SNS bot provokator. ČISTA škola OZNE koja na taj način ,,čistila,, Srbiju posle II WW rata, pa ko ,,gukne ,, na streljanje ili Goli otok.
Botčino SNSa proveljen si. Sad svi zmajučij si i šta radiš ovde. Zbog takvih ova deca i ne uspevaju sve ovo vreme

Što se tice putovanja nadji mi na putu pa da vidimo ko ce koga da isprati.
Neutralan gradjanin protiv politickog tajnog SNS bota koj ovde sebe naziva Extroniks.

Poslednja izmena:
Predsednik Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES) i istoimene grupe građana u Nišu Dragan Milić izjavio je da je siguran da se studenti neće povući, već da će se samo prilagoditi novim uslovima.

- Čarls Darvin u "Poreklu vrsta" jasno kaže da preživljavaju oni koji su najadaptabilniji, a studenti to jesu u poređenju sa ovim rigidnim radikalsko-koruptivnim sistemom - rekao je Milić u intervjuu za list Danas.
On je ocenio da građanska neposlušnost "apsolutno nema nikakvu perspektivu u Srbiji", navodeći da "mentalni sklop našeg naroda nema razvijenu tu komponentu i treba biti realan i reći da strah građana od osvete režima i dalje stanuje u Srbiji".

Ako kritikujete nekoga, kritikujte za ono što je stavarno rekao! Možete slagati li ne sa njegovom ocenom, ali nekog jasnog znaka podmetačine i koketiranja sa vlašću nema, osim na poslužavniku Udbine kuhinje. A taj neki psihosocijalni inženjering je najjače oružje ove psihokratije.

Draga braćo Rusi, gledajte u svoje dvorište.

Koja crna braća? Odlikovali Vulina, pružali sigurnu kuću Miri i malom Marku i pod njihovim patronatom je ’91 sps-radikalsko zlo išlo tenkovima protiv Beograđana. Nikada neće prestati da gledaju u naše dvorište, mi smo im super moneta za potkusurivanje.

Deveti_mart_06.jpg

@Karlo del Ponte

Ma ja sam njega još ranije otkačio. Relativizer običan.

Kad mu pucali kroz prozor spavaće sobe on smireno pričao kako je policija dobra i fina, zahvaljivao im se što su izašli da urade uviđaj nakon korišćenja vatrenog oružja usred grada i pucanja u nečiji dom...

I voli da prdi po Beogradu mnogo.

A u Nišu kad su protestovali i jurili naprednu đubrad po ulicama, on kulirao. I isto pozivao na suzdržanost i dijalog i šta ti ja znam.

Extroniks wrote:

,, .... Onda lepo putuj igumane... na kraju dana to je mantra svih vas SNS pristalica, ako ti se ne svidja ti putuj igimane.

Ti si SNS provokator kako bi navukao gnev na nečlanove SNSa, svojim provokcijama
radiš tajno za njih i verovatno dostavljqš podatke o svom provokativnom istraživanju reajkcije u javnosti.
Ti si očigledni SNS bot provokator. ČISTA škola OZNE koja na taj način ,,čistila,, Srbiju posle II WW rata, pa ko ,,gukne ,, na streljanje ili Goli otok.
Botčino SNSa proveljen si. Sad svi zmajučij si i šta radiš ovde. Zbog takvih ova deca i ne uspevaju sve ovo vreme

Što se tice putovanja nadji mi na putu pa da vidimo ko ce koga da isprati.
Neutralan gradjanin protiv politickog tajnog SNS bota koj ovde sebe naziva Extroniks.
Ne znam sta konzumiras ali podeli sa nama

Kad blokiraš nekog taj iz kuce ne mož da mrdne (vodeci računa o humanim sitacijama) i to može da ima nekog smisla

Ovo juče i jutos je čisto iživljavanje blokiranje
ne dužnog komšije tj sugradjana.

I da je 100 % blokader u pravu čim blokira ne dužnog , on nije blokader nego kriminalac koj se iživljava na ne dužnom
Bez obzira šta blokader umišljao o svom uzvišenom cilju da li je nešto za zaštitu kornjaca, izbora ili prava frulaša na koršcenje visokih nota.
Čim ne dužni strada-ju tj trpe
to je čisto IŽIVLJAVANJE koje treba zaustaviti, sprečiti ne ograničenim bilo kakvim delovanjem
sa i bez upotrebe bilo čega bez obzira na srazmeru jer srazmera prilikom iživljavanja nije ni postojala.

Mnogi mogu da se ljute
ali
to jeste tako
Nedužni.

Vrh