Šta je novo?

Izbori 2025

Ja juče mislio da okačim kao foru.

Elem, rovovi su bili juče (sa sve "nasipom" iza rova), već danas su ti rovovi zatrpani, što se i vidi na snimku.
Nema rovova, ali ima traka od pola metra blata.

1000042474.jpg

Upravo montiraju dodatan broj belih šatora ispred skupštine.

edit: je l' ovo montiraju i neku binu ili mi se čini?

Upravo montiraju dodatan broj belih šatora ispred skupštine.

edit: je l' ovo montiraju i neku binu ili mi se čini?
Imaju skup u 16h. Na X bruje da ih doblace iz cele Srb na skup, placaju i bajkere.... kakvr budale ja reci nemam, reci nemam.
Koliko je to neodgovorna vlast...napravice neko sr*nje

Ne znam šta bih vam napisao, mogu samo da kažem da se ne slažem sa onim što sam video da se planira za sutra. Već smo dovoljno podeljeni kao društvo a ovo će izazvati dodatne podele i među studentima
Шта се планира, за нас неупућене? :)
Едит - пискарања на Твитеру су приче испред задруге на гајбама пива за урбанији тип људи. Не дајем за то ни петопарац.

Шта се планира, за нас неупућене? :)
Едит - пискарања на Твитеру су приче испред задруге на гајбама пива за урбанији тип људи. Не дајем за то ни петопарац.

Na Tviter ni ne ulazim.

Mnoge usijane glave su se uvukle u sve ovo i veliko je nestrpljenje koje će dovesti do pucanja celog studentskog pokreta.
N1 reporteri i voditelji non stop ponavljaju kako studenti pozivaju na mir, i pominju moguće ubačene elemente, dok FDU i još nekoliko naloga objavljuju "Dobićete zeleno svetlo". Je l' N1 misli da se to odnosi na prelazak ulice na pešačkom ili? Mnogo nesporazuma će sutra biti, mnogo podeljenosti sa strane onih koji su do juče bili zajedno...

Poslednja izmena:
Zamisljam Hulju sutra kako sedi u nekom bunkeru koji je najmanje 50km od Beograda, okruzen naoruzanim likovima i ceka da sve prodje gledajuci po kanalima sta se desava

Ovo 'jadan' na stranu, ali šta znači 'vladar u pokušaju'? Hulja i njegova banda de fakto vladaju već mnogo godina, a kraj se još ne vidi.
Vladar

Može biti:

Kralj, car, sultan, princ... (monarhije)

Ponekad i diktator (u modernim autoritarnim režimima).

Najčešće nije biran demokratski, već nasledno ili silom.

Nema ograničen mandat – vladavina traje do smrti ili svrgavanja.

Vladar

Može biti:

Kralj, car, sultan, princ... (monarhije)

Ponekad i diktator (u modernim autoritarnim režimima).

Najčešće nije biran demokratski, već nasledno ili silom.

Nema ograničen mandat – vladavina traje do smrti ili svrgavanja.

Smetnuo si s uma da nemam 5 godina, i preskočio ono glavno: u pokušaju. 😆

Иначе, неки шатори су пребачени са коловоза на плато испред Скупштине, постављена је мала бина и пластичне столице за књижевно вече. Поставили су и ограду око целог парка иза Скупштине.

Vrh