Procitajte, mozda ste nesto prevideli
Vučko ne prenosi ove gluposti molim te. Kakvi crni rovovi...kakvo novinarstvo... za ove je Vlogzilla počasni član NUNSa![]()
Kopaju rovove ispred SIV-a na Novom Beogradu dan uoči Vidovdanskog protesta, razlog je krajnje bizaran FOTO
Ispred SIV-a su uočeni bageri koji deluju kao da kopaju rovove, dan pred veliki protest na Vidovdan. Razlog je i dalje nepoznat.nova.rs
Ja juče mislio da okačim kao foru.![]()
Kopaju rovove ispred SIV-a na Novom Beogradu dan uoči Vidovdanskog protesta, razlog je krajnje bizaran FOTO
Ispred SIV-a su uočeni bageri koji deluju kao da kopaju rovove, dan pred veliki protest na Vidovdan. Razlog je i dalje nepoznat.nova.rs
Ако није тешко да се скриншотују поруке за нас без твитер налога. Хвала.
Procitajte, mozda ste nesto prevideli
Vi bez naloga propustate puno, otvorite neki bzv google adresu i samo se prijavite, ali evo ovo je glavnoАко није тешко да се скриншотују поруке за нас без твитер налога. Хвала.
Imaju skup u 16h. Na X bruje da ih doblace iz cele Srb na skup, placaju i bajkere.... kakvr budale ja reci nemam, reci nemam.Upravo montiraju dodatan broj belih šatora ispred skupštine.
edit: je l' ovo montiraju i neku binu ili mi se čini?
Шта се планира, за нас неупућене?Ne znam šta bih vam napisao, mogu samo da kažem da se ne slažem sa onim što sam video da se planira za sutra. Već smo dovoljno podeljeni kao društvo a ovo će izazvati dodatne podele i među studentima
Шта се планира, за нас неупућене?
Едит - пискарања на Твитеру су приче испред задруге на гајбама пива за урбанији тип људи. Не дајем за то ни петопарац.
![]()
Uklanjaja se deo šatora Ćacilenda ispred Skupštine
Deo belih šatora koji se ispred Doma narodne skupštine nalazili od sredine aprila, raskopljen je tokom popodneva, a jedna od saobraćajnih traka Trga Nikole Pašin1info.rs
Pre par sati su proširivali park, sad smanjuju?
Хвала. Избегавам комерцијалне друштвене мреже.Vi bez naloga propustate puno, otvorite neki bzv google adresu i samo se prijavite, ali evo ovo je glavno
Pogledajte prilog 242793Pogledajte prilog 242794Pogledajte prilog 242795Pogledajte prilog 242796Pogledajte prilog 242797Pogledajte prilog 242798Pogledajte prilog 242799Pogledajte prilog 242800Pogledajte prilog 242801Pogledajte prilog 242802Pogledajte prilog 242803Pogledajte prilog 242804Pogledajte prilog 242805Pogledajte prilog 242806Pogledajte prilog 242807Pogledajte prilog 242808Pogledajte prilog 242809Pogledajte prilog 242810
Pa najavili su književno veče. Mada rano da počne u 16h.Svirao kraj. Al preventivno će blokirati pola srbije
![]()
Vučić studentima: Ne pristajemo na ultimatum, ne morate da čekate do sutra
Vučić studentima: Ne pristajemo na ultimatum, ne morate da čekate do sutran1info.rs
Edit: sve je izvesnije da se pravi kontramiting kod skupstine.
Ovo 'jadan' na stranu, ali šta znači 'vladar u pokušaju'? Hulja i njegova banda de fakto vladaju već mnogo godina, a kraj se još ne vidi.Jel zna neko jadnijeg vladara u pokušaju u istoriji?
VladarOvo 'jadan' na stranu, ali šta znači 'vladar u pokušaju'? Hulja i njegova banda de fakto vladaju već mnogo godina, a kraj se još ne vidi.
Vladar
Može biti:
Kralj, car, sultan, princ... (monarhije)
Ponekad i diktator (u modernim autoritarnim režimima).
Najčešće nije biran demokratski, već nasledno ili silom.
Nema ograničen mandat – vladavina traje do smrti ili svrgavanja.